|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mazoljčki po čelu
15.1.2005 10:23:23   
BONI*
Moj Luka ima že nekaj dni polno mazoljčkov po čelu, pa ne vem od česa. Sem zadnjič. ko smo imeli sistematski pregled že pediatrinjo spraševala, pa je rekla, da je to zato, ker se čisti koža. Meni pa je čudno, ker jih ima samo po čelu in nikjer drugje po obrazu ali telesu:zmeden: Sem se že spraševala, če je to morda od kakšne hrane, ki jo jaz jem:zmeden2: Ali pa je to mogoče zaradi kremice, s katero sem ga namazala po obrazku, preden smo šli ven. Sem potem ugotovila, da ta kremica ni ta prava za mazanje za ven, ker vsebuje vodo. Ali je možno, da ga je to in mraz nadražilo?
Ali ima katera kakšno idejo, od česa bi to bilo in z čim naj jih odpravim. Me ful motijo:grrr:

Lp, Boni
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mazoljčki po čelu
15.1.2005 10:36:54   
Anonimen
pri cca. mesece starosti novorojenčka se pojavijo mozoljčki, najprej po čelu, kasneje po ličkih in kmalu izginejo. tako mi je povedala med. sestra iz materinske in ko gledam naše malčke, so vsi bolj ali manj mozoljasti.

(odgovor članu BONI*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   mazoljčki po čelu
15.1.2005 11:27:05   
tesa
Tudi mi smo bili zelo "pikasti" prvi mesec.
Ne skrbi to se čisti koža in bo kmalu izginilo samo od sebe.:)
Jaz sem ga čistila samo s kamilicami in nič kremic, ker bo imel potem še bolj mastno kožo in še več mazoljčkov.
Lp:miska:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mazoljčki po čelu
15.1.2005 11:32:11   
Vittel
Ojla!
Tudi moj 6. tedenski Gašper ima polno mozoljčkov po celi glavi. Začelo pa se je po čelu in se nato razširilo po lasišču in ličkih. Pediatrinja je rekla, da je to posledica mojih hormonov, ker se zopet vzpostavlja menstrualni ciklus, čeprav nimam menstruacije. Mine samo od sebe v 3 tednih. Za malega sicer ni moteče in tudi dojim ga normalno naprej, samo videti je pa zelo grdo.
Lepo se imejte vsi skupaj!

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mazoljčki po čelu
15.1.2005 11:34:48   
Urška*
Ojla Boni!

Tudi moj Žan ima mozoljčke po čelu in ličkih, pa mi je zdravnica v posvetovalnici rekla, da se to naredi vsakemu, in da samo od sebe zgine. Tako da nič se sekirat. Pa nič mazat po obrazu, vsaj tako je meni zabičala.

LP:)

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mazoljčki po čelu
15.1.2005 12:29:04   
BONI*
Hvala! Sem že mislila, da je samo moj tak revež, da je že zdej ves mazolast.
Kaj pa kremica za zaščito kože pred mrazom in vetrom, ko gremo ven? Sem kupila Nivejino prav za to.

Lp, Boni

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mazoljčki po čelu
15.1.2005 17:16:14   
Urška*
Jaz sem tudi kupila to Nivejino, pa mi je rekla da naj ga ne mažem z nobeno kremico.:zmeden2:

Po mojem pa mu to kaj mu malo namažeš ne more škodit.

LP:)

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mazoljčki po čelu
15.1.2005 17:26:28   
asso
Jaz sem moji mazala s kremico od Bubchen prav za obraz, ker je po kamilici imela zelo suho in celo po obrvih temenca. Po nekaj dneh se ji je koža lepo popravila, mezolčki so počasi izginili pa tudi temenca. Meni je tudi pediatrinja rekla, da naj nič ne mažem, morda pa če je res suha koža le z mlekom, ker krema samo dodatno zamaši pore. Jaz je nisem ubogala in mi ni žal.

Lp asso

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   mazoljčki po čelu
15.1.2005 19:57:04   
Annny
To izzveni samo od sebe...čeprav je tudi mene takrat skrbelo:zmeden2:
Pediater mi je svetoval, da Najo mažem s čajem iz hrastovega lubja. Naša je imela po obrveh poleg tega temenca- pomagal je bepanthen.
PREDVSEM je ne pacaj z nobenimi kremicami, dokler ima mozoljčke.

LP:rozica:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   mazoljčki po čelu
15.1.2005 21:18:16   
Anonimen
Naš ima tudi mozoljčke po čelu in začenjajo se delati tudi po ličkih, poleg tega pa še vedno malo "cedi" iz očesa. Ker je očesu pomagalo mleko, ki sem ga našpricala v kotiček, zdaj z mlekom še malo namažem po koži obraza pa je.
Škodi ne, pomaga pa ... mhm ;)

(odgovor članu BONI*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   mazoljčki po čelu
17.1.2005 11:23:32   
BONI*
Luku se tudi cedi iz očk ker ima baje zamašene solzne žleze. Mu tudi mlekca not špricam, zdej ga bom pa še po čelu namazala. Saj škodit res ne more.
V petek ima pa okulista. Me je že strah. Upam, da ne bo treba širiti kanalov in se bo dalo z masažo vse poštimati.

Lp,Boni

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?