|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menstruacija po SS in abraziji
9.1.2008 13:01:28   
fragola
Zanima me če ste mele švoh menstruacijo ko ste je prvič dubile?
No danes 29dan po abraziji se mi je zjutri ulila kri zdaj pa so samo neki flekci, je to sploh user posted image , ker 14 dni nazaj sem tudi krvavela. Vendar danes je več kot zadnjič, tako se zmedena, ker nevem al je al ni?user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Menstruacija po SS in abraziji
9.1.2008 13:03:45   
Hans
Jaz sem imela po abraziji zelo neredno in neenakomerno močno menstruacijo. Uredila se mi je šele po porodu.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2008 13:32:49   
pilar28
ahoj jagoda, jaz sem jo dobila čez mes in pol, trajala pa je kar 10 dni z močno krvavitvijo...da ne govorim o smradu.
Dnevne mini vložke pa sem nosila še 3 mes za tem vsak dan.

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2008 13:35:04   
...Martina...
Po ss sem krvavela 10 dni, prvo user posted image  sem dobila 31 dni po splavu, drugo pa 27 dni po prvi. Prvič je bila kar konkretna a je trajala samo 3 dni... zdej pa še ne vem. Upam da je tisti 27 že moj standard, saj jaz sem jo vedno imela na 25 ali 27 dni.

Fragola, malo je zdej vse zmedeno tam dolej. Pusti da se ščisti in pole se bo ti reguliralo. Tebe so kej rekli zakaj je prišlo do ss?

lp

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2008 13:50:59   
sayuri
Jaz sem po abraziji M dobila 57 dan user posted image  Ponavadi imam ciklus na 25 dni. Bila je zelo zelo zelo močna in je trajala en teden. Tudi naslednji dve sta bili zeloooooo močni.

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2008 15:09:02   
fragola
Vse vidim, da ste mele bolj močno, alora to ni to so samo izcedki verjetnouser posted image

...Martina...15.01. mam pregled takrat mi bo ginekologinja malo več povedla. v glavnem je odpovedlo srčke.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2008 15:19:36   
varci
Jaz sem prvo user posted image po abraziji dobila čez 28 dni, kar je bil prej tudi moj običajen ciklus. Naslednje 3 so se gibale od 26 - 33. Zadnji 2 pa sta zopet na 28 dni.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?