|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   korektor z antiseptičnim delovanjem
9.1.2008 10:55:01   
dana
Ker imam kar dosti mozoljev po obrazu ga seveda rabim. Imam enga od Vichya, samo je že čisto suh ker ga dolgo časa nisem uporabljala, pa tudi preveč na oranžno potegne. Jaz bi rada takega ki bi bil čim bolj naravne barve pa da bi hkrati še sušil mozoljeuser posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: korektor z antiseptičnim delovanjem
9.1.2008 11:14:02   
blue sky
Sebamed korektor je v redu, imajo ga pa v Sanolaborju.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2008 23:04:20   
tititi
Meni je najbolj ok od Green Line (ne vem če sem prou napisala). Je še full dober ker malo posuši mozoljček. Ne vem pa če je antiseptičen (nimam več škatlice pri sebi)....

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2008 23:17:13   
lindy
Men pa je najbolj všeč tisti iz Dm-a od Balea znamke!

(odgovor članu tititi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2008 17:36:10   
hmm...
Bom kar tu napisala, da ne odpiram nove tem.

Mene pa zanima, ker imam zelo svetlo kožo, kateri tapravi svetli puder bi mi svetovali  in, da je dolgo obstojen?

Lep pozdrav

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Punčki bo ime...?
brina_s

Sem (smo) pred rokom in v dvomih,.......

Ula (50%)

Erika (19%)

Elina (31%)

Število vseh glasov: 236

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!