|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na trebušček
8.1.2008 23:25:28   
massylou
Ojla.
Ne vem kaj naj.
Naša user posted image user posted image user posted image  se je ponoči začela sama obračat na trebuh. Nekaj zavzdihne, grem pogledat in spi na bušiju. Ker se to ponavlja, ne vem, ali naj jo pustim ali ne, glede na to, da odsvetujejo spanje na trebuhu zaradi zadušitev, ploske glave...

Kake izkušnje, ideja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Na trebušček
8.1.2008 23:35:34   
janja
A jo daš spat na bok? Mogoče pa je na boku preveč nagnjena naprej in se zato obrne na trebušček? Naš se obrača ravno kontra, na hrbet, tako da ga vsako jutro najdem tako obrnjenega.

Poskusi jo zadekati z oddejo! user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2008 0:19:50   
Petraa
Pusti jo naj spi na trebuščku

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2008 8:13:44   
metkica1
Moja spi skoz na trebuhu. Sem jo začela devat takoj, ko je glavo levo in desno sama obrnila če je bila na trebuhu. Sedaj je strara 3 mesece in lahko rečem, da od prvega meseca tako spi.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2008 11:55:11   
massylou
Ja prej je že od 1. meseca spala samo na hrbtu. Če sem jo dala na trebuh je jokala, če sem jo dala na bok, pa se je prekobacala na hrbet.

Sedaj je stara skoraj 9m. Med spanjem se da v položaj za pasti kravice, ker pa na 3/4 spi, seveda ne more biti pokonci na rokicah in omaga na trebušček, potem pa tako nazaj zaspi. Včasih se samo obrne in ostane na trebuhu, ne da bi se probala dvignit na rokice in kolena.

Ne upam pa je pustiti na trebuščku, da ne bi bilo kaj narobe.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2008 12:06:08   
Mojca B
Naša Jona že od prvega dne spi na trebuščku se pravi 8,5 mesecev . Če smo jo dali na bok se je drla k hudič, na hrbtu isto in ko jo je babca položila na trebušček je spala k martinček. Res pa ima že od nekdaj močno glavco...

pa saj tvoja ni več tko mala. 9 mesecev je stara, k se zna verjetno že sama na noge postavit. če ji paše jo pusti, da spi na trebuhu.. se bo že sama na hrbet zvalila.

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2008 12:42:48   
oktoberka
Po mojem jo kar pusti na trebušku. A se zna nazaj tud obrnit? Ker pol se bo itak sama obnila nazaj. Mislm pa da je dost stara da bo vse kul.

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2008 12:35:20   
maja zarja
Moja user posted image je stera tri mesece pa od kar sva prišle iz porodnišnise aja samo na bušiju.Otrok se sam odloči kak mu odgovarja.user posted image Pusti jo.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?