Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako izračunati ovulacijo če so cikli raz... 8.1.2008 22:56:06
|
|
|
|
Majuska
|
Podobne težave imaš kot sem jih imela sama pred zanositvijo ... Ciklus se mi je spreminjal od 26 pa do 36 dni, nikoli nisem točno vedela, kdaj imam ovulacijo. Čez nekaj časa sem poskusila z ovulacijskimi testi, na koncu pa sem si celo merila temperaturo. In vsak drugi dan, kot priporočajo
|
|
|
|
RE: kako izračunati ovulacijo če so cikli raz... 8.1.2008 23:03:06
|
|
|
|
*talcy*
|
..ja saj to tud z možekom nameravala vsak drug dan potem pa upam da bova ugledala
|
|
|
|
RE: kako izračunati ovulacijo če so cikli raz... 8.1.2008 23:18:27
|
|
|
|
Anonimen
|
NON STOP SEX! ... mal heca . hm... okvirno si izračunaj kdaj naj bi bila ovulacija pri posamezni dolžini ciklusa in nato v tem razmahu sexajta na 2 dni... ampak fora je v tem, da ker imaš takšen razpon med ciklusi, ti po računici pride, da v bistvu je najboljš, da seksaš cel ciklus na 2 dni. Mal sem zakomplicirala, saj veš kaj mislim. PA SREČNO IN ČIMPREJ !
|
|
|
|
RE: kako izračunati ovulacijo če so cikli raz... 9.1.2008 0:26:33
|
|
|
|
*talcy*
|
..ja ja štekam kaj čiš povedat ja no skoz bova pa bo mir....sem dans dobila pa sm mu rekla naj se kar pripravi
|
|
|
|
RE: kako izračunati ovulacijo če so cikli raz... 10.1.2008 10:49:25
|
|
|
|
katka11
|
tud jaz imam zelo neredne . ze pred prvo nosecnostjo sem imela cikluse dolge od 30 pa do 50 dni. ampak najhujs fora je pa to k mi je gin dolocil rok tko, kot bi imela normalne 25 dni dolge cikluse. pa tudi ko sem se opazovala naj bi bila o 14 dan ciklusa, tako o test kot BT sta tako kazala in tudi rodila sem en dan pred rokom. tko, da men se ne sanja. ce pa bova spet delala na otrocku bova od 14 dne ciklusa naprej na 2 dni. zihr je zihr
|
|
|
|
RE: kako izračunati ovulacijo če so cikli raz... 10.1.2008 12:44:27
|
|
|
|
*talcy*
|
...ja pomoje bo res to to....od 14 dne po bomo in in prislončkale ....upam da februarja ugledamo plusek.....
|
|
|
|
RE: kako izračunati ovulacijo če so cikli raz... 12.1.2008 0:15:03
|
|
|
|
*talcy*
|
pupike...a spite???
|
|
|
|
RE: kako izračunati ovulacijo če so cikli raz... 12.1.2008 0:30:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy* pupike...a spite??? Ne še. Bomo pa počasi šli. No jaz sem pred porodom imela zelo neredne cikle od 24 dni pa tja čez 40 dni. Pa sva vsake 2-3 dni, pa je bilo. Sedaj po porodu je M veliko bolj točna 28-32 dni, imam pa po porodu zelo boleče O in po tem vem kdaj okvirno je.
|
|
|
|
RE: kako izračunati ovulacijo če so cikli raz... 12.1.2008 0:40:52
|
|
|
|
buši82
|
moje mnenje je,da se ne obremenjuj z O, vidva le sproščeno kadar vama paše (čim pogosteje!) čez cel cikel in verjemi da bo! tako je nama ratalo za 1. po 4. mesecih brez razmišljanja o O in ob dobrem ter pogostem . lahko tudi vsak dan,pa tudi večkrat na dan-kakor nama je pasalo in nama je čas dopustil. srečno!
|
|
|
|
RE: kako izračunati ovulacijo če so cikli raz... 13.1.2008 14:45:54
|
|
|
|
*talcy*
|
...ojla...ja sej na konc k potegneš črto in mal pomisliš...je res se obremenjevat brez veze kdaj bo O in kdaj je nebom....sam kaj k vse tok računate oz. računamo in pride to v kri ....
|
|
|
|
RE: kako izračunati ovulacijo če so cikli raz... 13.1.2008 15:44:02
|
|
|
|
pike
|
Ja tudi jaz sem ena tistih, ki že 5. mesec poskuša da bi zagleda . Prve 4 mesece sem si kupovala O teste pa vsak mesec nosečnost teste pa nič. Zdaj pa sem rekla da nobenega O testa ne kupim in upam, da kmalu bo. Včasih se ravno takrat zgodi čudež, ko to najmanj pričakuješ. Lep pozdrav.
|
|
|
|
RE: kako izračunati ovulacijo če so cikli raz... 13.1.2008 16:53:37
|
|
|
|
trinity22
|
pike in za vse ostale tukaj držim pesti, da čim prej, res čim prej zagledate tudi jaz imam zelo neredno M od 32 pa tudi do 68 je že znala prit in tudi upam, da bom enkrat zagledala , je pa res da mi je pa ta mesec prvič test za O dejansko pokazal da bo O, bila sva pridna sedaj pa čakava na rezultat, samo si kar ne upam preveč upati, da ne bom razočarana tako kot vsak mesec do sedaj.
|
|
|
|
RE: kako izračunati ovulacijo če so cikli raz... 13.1.2008 19:23:22
|
|
|
|
*talcy*
|
...tud jaz imam O test doma ma sem se odločla da ga nebom uporabila ...z možekom bova kadar nama bo zapasalo in tko bo najbol gvišno ko bo pa bo ....upam da čimprej....
|
|
|
|
RE: kako izračunati ovulacijo če so cikli raz... 13.1.2008 19:42:07
|
|
|
|
buši82
|
talcy,kar si napisala,ti polagam globoko na srce! nama je ratalo tako kot sem napisala pa kljub PCO! v sva zeeeeeeeeeeelooooooooo uživala kadarkoli in kolikorkrat sva želela. če boš sledila temu,vama bo sigurno uspelo! pa tudi ostalim. menim,da je napaka v tem,ker le zato,da naredite in ne le iz ljubezni. ko nama ni ratalo v tretjem mesecu poskusa sem bila ful žalostna,pa mi je mož rekel:"otrok potrebuje ljubezen. le takrat,ko boš sposobna se distancirati od te fiksne predstave in si boš dokazala,da najprej živiš zase in počneš stvari zase,bo otrok prišel. moraš si ga zaslužiti." naslednji mesec sva videla . toliko o moji izkušnji. tebi in ostalim srečno !
|
|
|
|
RE: kako izračunati ovulacijo če so cikli raz... 15.1.2008 10:57:39
|
|
|
|
valentina2006
|
*talcy*: Tud sama sem mela full neredne cikluse... ...pa ti vsak svetuje vsak drugi dan... Mogoče pa probi z merjenjem BT ...tud z O testi lahko probaš. Ne se zanašat na to, da je O na sredini ciklusa, jaz sem jo mela takoj po ...je pa iz mesca v mesc mal drugač. Držim pesti ...pa za srečo... ...
|
|
RE: kako izračunati ovulacijo če so cikli raz... 15.1.2008 19:45:56
|
|
|
|
pike
|
Zdravo, Zanima me samo a je nujno, da ima ženska med O izcedek in napete prsi oz. eno ali drugo, ker jaz si teh znakov ne najdem. Razen, da imam kak teden pred M napete in boleče prsi. Hvala za vaš odgovor in pozdrav
|
|
|
|
RE: kako izračunati ovulacijo če so cikli raz... 15.1.2008 21:56:25
|
|
|
|
diana_25
|
ojla talcy. Tudi sama imam takšne probleme in si že pol leta računam, kdaj bo ovulacija, potem pa ugotovim, da je bil ciklus dosti daljši od računanega.... Ampak sem se odločila, da pustim štetje in računanje in gremo na "juriš" na dva dni cel ciklus, tako kot so ti že predlagale...bomo videle prihodnjič kaj se bo iz tega izcimilo . Drugega zaenkrat ne preostane, drugače pa bo potrebno druge variante izbrat... upam da teh ne bo;) Lep pozdrav.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kdaj izgubite živce?nosek5Opišite kako se pomirite!Če nekoga nekaj prosite, pa to ne naredi (
53%)
Če nekoga nekaj prosite, pa to naredi z zamikom (
8%)
Če nekoga nekaj prosite, pa se najprej izgovarja, potem pa po kregu to naredi (
39%)
Število vseh glasov: 213Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!