|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam spravite ostanke?
8.1.2008 22:43:02   
karmy
Bolj velja za tiste, ki živite v stanovanjih? Kar ene parkrat na mesec nama ostane kakšen ostanek kosila/večerje, in ne morva nikamor vržt stran, in gre to v WC, čeprav komunala naproša naj tega ne delamo ker futramo podgane, samo kam naj dam to hrano? Kam jo pa ve vržete? Kam pa tiste, ki ste v hišah? Kam date ostanek hrane? 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam spravite ostanke?
8.1.2008 22:56:31   
lelaval
Včasih smo imeli kompostnik, amak, ko smo eno pomlad ugotovili, da sta celo zimo preživeli v njem 2 podgani, smo ga skurli. Pes pa je obe podgani ubil user posted image . Od takrat mečem kosti in trdo v smeti, ostalo pa gre v WC. Imamo pa greznico - upam, da je tam preveč amoniaka not, da bi preživela kakšna podgana user posted image . No, saj, ko jo praznijo, ni nobene na spregled, tako, da jih ni. Živimo pa v hiši.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2008 9:29:15   
Nika v službi
Pa saj so smetnjaki za organske odpadke....

Mi mečemo tja, tisto, kar spada, nekaj malega gre v smeti, nekaj v WC, nekaj poje pes....

Smo v hiši v mestu.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2008 9:57:47   
Mojc
Tekoče ostanke hrane še vedno mečem v WCuser posted image .
Sicer pa uporabljamo bio odpadke. Smo v bloku. V kuhinji imamo malo hantico za bio odpadke (snaga jih brezplačno deli), notri dam bio vrečko (kupim v Dm), ko je polno, vse stresem v bio kanto pred blokom. Je pa fajn, ker lahko notri mečeš tudi papirnate robčke, papirnate servete, čajne filtre, zos od kave, vrečke papirnate od sadja...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2008 10:57:37   
Ninica
Tekoče naprimer juhe, omake, vedno v WC, ostalo (krompir, meso...) pa vedno v koš. Itak ga vsak dan spraznimo.

LP, Ninica

(odgovor članu Mojc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2008 14:37:54   
robinzon
Na kompost.

< Sporočilo je popravil robinzon -- 9.1.2008 14:48:27 >

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2008 17:36:07   
malecka
jaz sem zdaj na vasi v hiši in mečem v gnojno jamo. Ko pa sem bila še v stanovanju v bloku sem juhe v školjko user posted image trdo in gosto pa v kanto.user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.1.2008 7:22:51   
honey
V posodo za bio odpadke. Pod koritom imam smetnjak, ki je ločen na 4 dele - vmes je tudi koš za bio odpadke. Potem pa, ko se mi to nabere, nesem v bio kontejner.

Ja, pa živimo v hiši in imamo tudi greznico. Ampak vseeno se mi zdi veliko bolj odgovorno, da uporabljamo bio posode.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2008 18:23:14   
rr.mm.dd
ostanke večerje, če se le da, shranim v hladilnik?!? user posted image

odpadne ostanke pa na kompost user posted image
pod koritom imam kanglico od enega litrskega jogurta in kakšen dan tudi tam notri kompostiram user posted image

izogibam se metanju hrane v WC, ker se bojim, da se ne bi kje kaj zamašilo user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2008 18:39:34   
LoCa
Mojc , kje pa se dobi ta kantica od snage, k praviš da jo imaš? a to ti oni dejansko dajo zastojn al kaj?user posted image

(odgovor članu rr.mm.dd)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.1.2008 19:07:48   
Nasy
Prej smo imeli kantico z bio odpadki, ki smo jo praznili v bio kontejner, zdaj pa tega tu nimamo in gredo  bolj redki oz. tekoči ostanki v wc, bolj goste in suhe stvari pa v kontejner z ostalimi smetmi. Kaj pa naj..?! Se tudi jaz ubadam s tem odkar sem na novo blokovska.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.1.2008 19:29:05   
Peteršilj
živim na deželi, nekaj pojejo kokoši, pa mačke, včasih pa tudi a zelo malo gre v smeti

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.1.2008 18:57:25   
natasarobi
Dam v vrečko in nato v smeti. Redko kaj vržem v WC - kakšno juho, pa še to nudlce dam v vrečko pa v smeti.

Sem v bloku.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.1.2008 19:30:34   
Anonimen
in zakaj če vas smem prašat mečete zadeve v wc? tekoče recimo juho z nudelci odliješ v lijak, nudelce pa vržeš če imaš v bio kanto, na kompost al pa pač v navadno kanto.

s tem ko mečete hrano v wc si po tamalem delate to, da boste zamastil wc, ki ga ne pomivate z vročo vodo, pa še ja podgane in drugo golazen futrate v kanalizaciji, greznici,..., pa še večate možnost zamašitve wcja.

za smeto so smetnjaki ne pa wc!

(odgovor članu natasarobi)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
13.1.2008 19:34:46   
kai1
Jaz že od negdaj vse ostanke stresem v kanto za smeti.
Se, pa ukvarjam trenutno z mojim partnerjem, saj je od doma navajen, da so hrano stresali v wc. Mislim, da mi kar uspeva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.1.2008 11:59:28   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa

Mojc , kje pa se dobi ta kantica od snage, k praviš da jo imaš? a to ti oni dejansko dajo zastojn al kaj?user posted image

Ja, to tudi mene zanima, prosim. Kje ste jo nabavile oz. kako zgleda. Ker so nam pred kratkim tudi nam pripeljali kanto za bio odpadke pa ne vem kako bi se tega lotila user posted image  - namreč kako naj shranjujem te bio odpadke od kuhinje do koša pred blokom.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.1.2008 14:58:20   
honey
Po moje je dostava teh kantic za bio odpadke odvisne od občine. Mi smo že pred leti dobili od občine zeleno kantico za bio odpadke in rdečo za nevarne odpadke. Moji starši (živijo v drugi občini) pa niso dobili še vedno nič.

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.