|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet brce
8.1.2008 11:34:18   
Anonimen
Punce,prosim pomagajte mi.Sem drugič noseča(19 tednov) in še nč kej konkretn ne čutim brcik.Malo me že vse skup spravlja v obup.Sej pomiga na vsake tolko časa,vendar ne tak kot nekatere pišejo pa so noseče šele prvič.Sem tudi bolj močnejše postave,je mogoče tudi to vzrok?Ne me kregat,sej vem,da je ta tema že bla stokrat obdelana ampak vseeno.Dajte mi malo povedat kok je pr vas.HVALA.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 8.1.2008 12:21:31 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZOPET BRCE
8.1.2008 11:46:59   
buči
Ne delat panike, jaz sem zdaj pri drugi nosečnosti malega začutila prvič šele nekje pri 23. tednu, medtem ko pri prvi nosečnosti že 17. teden. Če te pa preveč skrbi, pa pojdi k G. Reci, da se ne počutiš dobro, te mora vzet.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2008 11:49:55   
polly80
lp

sem sicer prvič noseča,sem v 20.tednu in tudi še nič konkretnega ne čutim,mogoče nekaj rahlega,pa ne vem a je to to..tako da tudi čakam..že nestrpno.drug teden imam pregled,tako da kumaj čakam..pa nisem močnejše postave..sem pa nekje prebrala,da če si močnejše postave,je možno,da začutiš malo kasneje.po moje smo malo preveč panične vse skupajuser posted image ..lp,pa upam,da kmalu začutiš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2008 12:00:30   
kodrana
odvisno je tudi kako nosiš. baje, če je posteljica spedaj, kasneje začutiš brce. jaz imam posteljico zadaj in sem zato brce že prej začutila.
sedaj v 20t že kar lepo čutim brce.
po moje ni nobene panike.
je pa tudi od otroka odvisno. ene pravijo, da jih prvi brca, kot zmešan, drugi pa zelo nežno. ali obatno.
kar se tiče špehca, ga imam tudi jaz. na trebušku.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2008 12:05:32   
Zofy
Jaz tudi mislim, da je odvisno kako nosiš. Če je posteljica spredaj, pol se meni zdi logično, da čutiš kasneje in da celo nosečnost čutiš brce in premike manj intenzivno.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2008 12:54:39   
gaya24
Mislim, da se brezveze obremenjuješ. Jaz sem prvič noseča in sem prve brce začutla šele v 21t. Imaš še čas, da jih začutiš user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2008 12:59:13   
2 Sraki
Nič panike, še dovolj jih bo ;))))). Verjemi! Tam po dvajsetem tednu je bolj normalno. Sicer pa drži, da tiste ki imajo malo več oblog, malce kasneje začutijo, mora pač otroček pridobit na teži, da lahko prisoli malo bolj konkretno brciko user posted image .

Pozitivno v dan!

lp

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2008 14:36:22   
portugalka
tud midva sva proti koncu 20t in le nekaj dni čutim premikanje,
kot neko valovanje, ki ne more biti nič drugega kot naše malo detece
čeprav je to prva nosečnost, mislim, da je to to...
pred tem pa je skrbelo tud mene zelo...
mogoče "preslišiš", ker imaš pester dan,
najpogosteje pa se itak "zalaufa" zvečer, ponoči, ko se ti umiriš in takrat nenazadnje tudi najbolje čutiš
ne skrbet, kr mali se giblje (prebrala nekje) okoli 300 krat,
a je vse še tako nežno in mehko obdano z veliko plodovnice, da se težko zazna...
no mogoče torej zvečer v miru opazuj in čakaj....
vse bo ok.user posted image

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2008 15:22:19   
Anonimen
Pozdravljene,

jaz sem že prosti koncu 21 T, a o konkretnih brckah ne morem še govoriti. Samo na vsake toliko čutim rahle valove v trebuhu.

Sicer z kilogrami sem še vedno -5 kg, tako da pomoje niti ni odvisno od teže mamic.

Imava na srečo Angel sound tako, da mičkano poslušam srček in sem pomirjena.

lp

(odgovor članu portugalka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Spet brce
8.1.2008 15:24:38   
špelin@
Tudi jaz sem že skoraj dopolnila 19. tednov, ampak naša kepica se včasih tudi po cel dan ne "oglasi", mogoče malo pomiga zvečer, ko se osredotočim. Noseča sem četrtič in mi je popolnoma jasno, da pred ene 24.-26. tednom ne bom pričakovala rednih premikov oz. krepkih brc user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.1.2008 15:25:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
tako da pomoje niti ni odvisno od teže mamic.

Drži user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?