Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
KINOKIJA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.1.2005 15:21:56
|
|
|
|
baguSka
|
Joooooj sej je biu že čas! Sm upala in čakala da jo odpre sama, pa očitno nebi dočakala. :)-:)-:)- Kinokija! ČESTISTKE ŠE OD MENE :bravo: IN ČIMLEPŠO :nosecka: TI ŽELIM!!!:love::love:9nebesa:love::love:
|
|
|
|
KINOKIJA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.1.2005 15:27:09
|
|
|
|
žlička
|
Kinokija, jaz ti se nisem cestitala :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
KINOKIJA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.1.2005 15:39:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestiiiiiiiitke!!!!!!:bravo::bravo::bravo: Pa še sladkorčkom napiši...:) lp,:fis:
|
|
|
|
KINOKIJA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.1.2005 16:15:01
|
|
|
|
Natka1
|
Iskrene čestitke tudi iz moje strani! :bravo::bravo:9nebesa9nebesa:bravo::bravo: Vse dobro v naslednjih devetih mesecih ti želim Natka
|
|
|
|
KINOKIJA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.1.2005 16:36:13
|
|
|
|
Anonimen
|
:ups::ups::ups:Jaz pa se ne spomnim,če sem ali nisem..bom pa še enkrat ja no Kinokija...en velik hura za:nosecka::nosecka::nosecka:pa enga velizga zdravega:duda: Neva6:rozica:
|
|
|
|
KINOKIJA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.1.2005 17:09:55
|
|
|
|
cmokec
|
:bravo::bravo::bravo::bravo:, čestitke, cmokec
|
|
|
|
KINOKIJA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.1.2005 17:30:39
|
|
|
|
Mirna
|
A sem jst kej zgresila??? Kakorkoli ze, zdaj vem. Cestitke!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo: Mirna
|
|
|
|
KINOKIJA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.1.2005 20:12:03
|
|
|
|
miska2004
|
Čestitke tudi z moje strani :bravo::bravo::bravo: Mirno in lepo nosečnost ti želim, pa drži pestke še naprej za nas :miska:
|
|
|
|
KINOKIJA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.1.2005 20:13:14
|
|
|
|
ZARA
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: jupi!!
|
|
|
|
KINOKIJA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.1.2005 20:54:55
|
|
|
|
Kinokija
|
Iiiiiiiiii, kaj ste me presenetle. :ups::ups: Hvala punce. :rozica::rozica::rozica::rozica: Držim pesti za vsako od vad, da pride k nam pod črto, je tolk fletno 9nebesa9nebesa Meni neki zvija, kot da bo M, tako da padam iz evforičnega veselja do trominutno intervalnega skakanja na WC, če je kej :hudicek: 2 dni zamude in raaaahel plus na CB. Upajmo, da je to to, če pa bo šlo :(, pa vsaj vem, da sem bila na današnji dan noseča in tega mi ne morejo vzeti 9nebesa
|
|
|
|
KINOKIJA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.1.2005 1:38:20
|
|
|
|
Annny
|
Čestitke tudi od mene:bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
KINOKIJA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.1.2005 7:41:20
|
|
|
|
simonas
|
:bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda: Simona
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?