|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NOVA
14.1.2005 15:01:49   
srnica
Najprej želim en lep pozdrav vsem puncam, ki sodelujejo na tem forumu.
Moram reči, da vas že lep čas spremljam, sedaj pa sem se odločila da se akivno vključim.
Vse ste res super ženske in res fantastične prijateljice, kakršnih si človek lahko le želi.Res ste čudovite!!!!

Pa jaz ?
Stara sem 26 let, imam čudovitega fanta s katerim živima skupaj in se že več kot leto trudiva za :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NOVA
14.1.2005 15:10:05   
žlička
dobrodosla andreja......v zadnje casu imamo veliko novih clanic........vec nas je, vec izkusenj izvemo

eno :rozica: za dobrodoslico

in da cimprej zagledas:modri::roza:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NOVA
14.1.2005 15:11:22   
dadica
HALO DOBRODOŠLA, TUDI JAZ SEM SE VPISALA KOMAj DANES IN MORAM TI POVEDAT DA SO PUNCE PRAVE:rozica:
UPANJA PA NE IZGUBI:muca:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NOVA
14.1.2005 15:11:59   
cmokec
pa nimamo samo veliko novih forumk, ampak tudi veliko novih nosečk, zato kar k nam, da se nalezeš našega optimizma in dobre volje.

cmokec

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NOVA
14.1.2005 15:12:44   
baguSka
DOBRODOŠLA! :):rozica:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NOVA
14.1.2005 15:13:28   
Skye
Pozdravljena Andreja.

Dobrodošla med nami.
:bravo:

Držim :miska:, da tud ti čim prej ugledaš :modri::roza:

Pozdravček
Skye

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NOVA
14.1.2005 15:17:54   
srnica
sem nekaj stisnila po pomoti !

No skratka trudiva se in sedaj ko malo bolje poznam kako in kaj ( ker prej nisem imela pojma za BT,O itd. )
in ko čutim da bi pa sedaj res lahko šlo, sem ostala brez zaposlitve.

Sedaj pa sem v strašnem razcepu.Naj prestavim željo po otroku ali pa naj prej otrok in potem zaposlitev.
Fant ima stalno službo, lepo plačo imava svoj avto in svoje stanovanje.Brez službe pa sem 1 mesec.

Le ve, ki veste kaj pomeni si nenormalno želeti si otroka veste kako se počutim.
Fant pravi da bi že šlo, tudi če bi ostala v tem času noseča, in kakor koli se pogovarjava da bova še raje malo počakala in pazila, pa ne paziva, niti si jaz v dno duše tega ne želim.Pa niti fant zgleda da ne, ker enostavno delava na tem.

Ravnam pravilno ?Sem zelo optimistična da bo vse vredu četudi zanosim, da ne bova životarila ker vema delati s denarjem.
Kakšno je vaše mnenje ?
Otroka si pa res želim kot .... ve!!!

Pusa vsem......

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NOVA
14.1.2005 15:20:24   
KIRA
živijo Andrej, pozdravljena. ob vstopu ti želim čim več razveseljivega pisanja. če se želiš predstavit - ali pa si se že ?
težko si je vse podatke zapomnit, ko nas je pa toliko.
9nebesa

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?msg=224579&id=26494&idk=91

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   NOVA
14.1.2005 15:27:53   
TVN
Zdravo, Andreja, pa dobrodošla! Kot si mogoče opazila, sem se tudi jaž šele danes včlanila, razlog pa je bila tista moja včerajšnja črtica na CB. Sedaj samo držim pesti in upam, da bo trajalo in se obdržalo tole bitjece v mojem telesu.

Če si oba želita otročka, potem poslušaj srce in začni konkretno delat na tem. Sicer glede na leta še ni panike, pa vendar nikoli ne veš, koliko časa bo trajalo, da uspe. Poglej, midva se trudiva že več kot 6 let. Sedaj sem stara 35 let in mi res že teče voda v grlo....

Držim pesti za vaju in pozdravljam vse ostale dopisovalke!

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   NOVA
14.1.2005 16:34:35   
Anonimen
Dobrodošla!!!!

Kakor za ve tudi zate upam,da boš kaj kmalu kaj naštimala:)-:)-:duda:

Neva6:rozica:

(odgovor članu srnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   NOVA
14.1.2005 16:41:44   
AKŠ
dobrodošli obe!

obema pa seveda želim, da bi čimprej ugledali na testu :modri::roza: in postali srečki :nosecka:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   NOVA
14.1.2005 19:55:48   
emaa
Dobrodošla:bravo::bravo:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   NOVA
14.1.2005 20:10:39   
miska2004
Andreja dobrodošla.
Mislim, da če si oba želita otroka, in če mislita, da bi vama zneslo, potem se prepustita užitku in veselju, saj nikoli ne veš, kako dolga je pot do otroka.

Nika, tudi ti dobrodošla med nas.

Za vsako en kup :rozica: in da čimprej ugledata :modri::roza:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   NOVA
14.1.2005 21:32:59   
luna39
Andreja:metulj: Dobrodošla tudi z moje strani. Tudi jaz sem pred dnevi postala nova in se mi zdi super biti tukej z puncami. Velik se dogaja, je zanimivo, hkrati pa človek lažje piše včasih, kot govori. Zato le pogum!:bravo:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   NOVA
17.1.2005 7:30:56   
simonas
Dobrodošla na forum! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Simona

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Lubenička

Tristan ali Arian?

Tristan (64%)

Arian (36%)

Število vseh glasov: 397

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!