|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj test ?
7.1.2008 16:25:09   
Anonimen
user posted image  bi moral priti 15.1,kdaj lahko naredim test?
Saj vem,da moram počakati,samo žilica ne da miru.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj test ?
7.1.2008 16:31:50   
Anonimen
16 -ega, nič prej. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2008 16:32:20   
Anonimen
Naj bi jo po dnevu zaostanka M. Ampak, če si firbčna kakšen dan, dva prej, enim je tudi do tri dni prej pokazalo, ampak vse je odvisno koliko nosečniškega hormona imaš, če ga imaš... 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2008 16:45:46   
ina82
jaz sem si vedno kupovala BC-mini(dva testa sta noter) tako da sem vedno prvega naredila kakšen dan prej in se nato tolažla ko je pokazalo negativno da je mogoče prehitro in tistega drugega nardila šele po izostali user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2008 18:14:16   
Naja30
Kar počakaj da ti vsaj en dan zamuja. Bo najbolj ziher in tud sam en test boš porabila.user posted image

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2008 18:23:36   
sončnica24
Jaz ga bom delala ko bo zamujala 3-4 dni nič prej. Drugače pa pravijo da je že en dan dovolj, samo je odvisno tudi od tega če imaš redne cikluse.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2008 18:24:28   
trnuljčica
Delala naj bi ga en dan po izostali M. Seveda, če imaš M točno na določeno št dni. Če ne pa po presoji. Srečnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2008 21:13:08   
Anonimen
Hvala-upam,da zdržim še teh nekaj dni.user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2008 21:20:10   
anchy82
Anonimen, kaj da ne boš zdržala...user posted image   Če sem jaz, pa mi user posted image zamuja - če štejem najkrajši ciklus - 7 dni, pa še nisem naredila testa. Sam to čakanje pa ubija... Ti vsaj veš, da ti še ne zamuja. Želim ti, da ko boš delala test, da zagledaš user posted image !!! Držim user posted image in ti pošiljam user posted image za srečo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2008 8:28:17   
murkica
anchy82- kaj pa še čakaš?

Sporoči novičkouser posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.1.2008 8:39:18   
Anonimen
16ga.
Škoda testov, res. Jst sm iz firbčnosti zihr že celo plačo v lekarni pustilauser posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?