Anonimen
|
Moj je bil tudi proti tretjemu, ker ima otroka že od prej. Ampak jaz sem vztrajala ker mi je kar srce hrepenelo... Isto sem ostala brez službe ko sem zanosila in naredila dva mala lumpka kar zaporedoma, za tretjega sem pa hotela malo počakati, ampak, enkrat, dvakrat nisva pazila pa je zdaj na poti tretja smrkljica... No k vprašanju....jaz se želje nisem mogla rešiti, ves čas sem namigovala ampak je bil fejst proti NE in NE, ne zmorem, je rekel, ker je že malo v letih ampak jaz sem nekje prebrala, da če si otroka ful želiš, te kliče ena dušica, kateri je namenjeno, da pride k tebi...in ko sem mu to povedala, me je še zbadal, ja dušica te kliče ampak nič ne bo, naj ostane tam kjer je, še drugim je razlagal kako me kliče dušica, da so mislili, da sem malo čavknjena... skratka hočem ti povedati, da se nisem poskušala rešiti želje ali pa jo zatreti ampak sem poskušala prepričati njega...no še predno je pristal sem zanosila, ker sva očitno zelo plodna ali kako naj temu rečem, tako da so se pogajanja sama od sebe prenehala..zdaj se ga pa veseli in to zelo
|