|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izpiti in 2-mesečni dojenček
14.1.2005 12:36:42   
hruškica
Zanima me, ali mislite, da se je mogoče kaj učiti medtem ko skrbiš za dvomesečnega dojenčka. Junija bi rada opravila še izpit ali dva, pa me zanima koliko časa mi bo sploh ostalo. Vem, da nekatere pravijo, da so malčki skoz spali in so se medtem lahko komot učile. Ima morda še katera tale izkušnje? Ali bo to nemogoče?:kava:
Neposredna povezava do sporočila: 1
14.1.2005 12:42:28   
Annny
Iz prve roke...moja punčka je stara 3 mesece, jaz študiram na PF (to pomeni, da moram imeti hudo, ampak res hudo disciplino) in se zdaj pripravljam na 2 zahtevna izpita. Pa kar gre...nekaj ur na dan si pač najdem, če ne prej, pa zvečer. Res pa je, da mi večino časa pač vzame hčerka, saj pri treh mesecih ne spi več toliko.
Poleg tega grem 1x tedensko na trening enega športa (saj bi šla večkrat, pa nimam nikogar, ki bi mi takrat malčico popazil).
Kjer je volja, je moč- kaj naj rečem. Imej v mislih, da se učiš za dobro svojega otroka, pa bo šlo lažje.
Sicer pa- ko enkrat začneš, kar not padeš;)

LP in brez skrbi:rozica:

(odgovor članu hruškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2005 12:42:59   
Tejči
Meni je nemogoče še posodo umit (razen če je dragi doma), pa bi se tud rada kaj učila..ampak mala me enostavno potrebuje vsako sekundo. Ja, spi pa maksimalno eno uro čez dan. Očitno bo učenje to leto še malo počakalo.

LP, Tea s pikico v naročju:sloncek:

(odgovor članu hruškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2005 12:44:31   
Annny
No, Hruškica, sem spodaj prebrala, da boš tudi ti pravnica:)- Lepo , lepo- boš videla, da bo šlo:)

LP

(odgovor članu hruškica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2005 12:50:04   
hruškica
Ne, ko naredim tole Gospodarsko pravo in še en izpit bom tržna komunikologinja. Res pa se mi nikamor ne mudi, ker imam tako službo, da zaenkrat faksa še ne potrebujem. Je pa dobro, da imam nekaj narejeno... Sploh bi bilo škoda, da bi zdaj pred koncem vse pustila.
Veliko volje in mirnih spancev vaših malčkov želim vsem, ki se morate še pripravljati na kakšen izpit!

(odgovor članu hruškica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2005 12:52:53   
Annny
Saj se mi je zdelo čudno- GP sem jaz delala v 2. letniku.
Veš, če imaš le še dva izpita, ni prav nobene panike;)
Lepo nosečnost ti želim:rozica:

(odgovor članu hruškica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
14.1.2005 12:58:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hruškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.1.2005 13:05:15   
lan
Jaz sem šla 20 dni po porodu na izpit in ga padla,seveda.No,čez dva meseca sem spet šla na isti izpit in ga naredila z 9.Kasneje sem naredila še 3 izpite.Meni je bilo lažje,ko je bil pikec star 1,2,3,4, mesece.Večinoma časa je takrat spal in jaz sem se v miru učila.Zdaj skoraj,da ne pride več v poštev,da bi se učila,ko imam škratka doma.Ga moram dati v varstvo babicam.
V glavnem se da,če se hoče.

(odgovor članu hruškica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.1.2005 13:06:19   
April
Anny kater letnik pa si? Jaz tudi na PF hodim pa me zanimajo malo tvoje izkušnje. Na predavanja najbrž ne hodiš, ali pač? Jaz bolj malo, mi je mučno tri ure pri miru sedet. Še dobro, da izpite na našmu faksu lahko uspešno nardiš tudi, če ne hodiš na predavanja. Ampak učit se je pa vseen treba:grrr:

(odgovor članu hruškica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.1.2005 14:37:12   
Annny
Janin, 3. letnik...ampak bom naredila leto premora (mislim, delala samo izpite), ker na faks žal s 3- mesečno punčko ne morem hoditi:) Ves čas dojim in se mi zdi prav, da prvo leto posvetim predvsem njej.
Drugače imam pa zelo dobre odnose s sošolkami, vedno sem z veseljem naredila kako uslugo, tako da mi zdaj pri vsem tem malo pomagajo;)
Kaj pa ti? Mi pišeš na privat, ti bom povedala kaj več:) Pridem pogledat na ta forum še zvečer...zdaj gremo na sprehod- že drugič danes:)

LP

(odgovor članu hruškica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.1.2005 19:54:11   
Dadi
Jaz sem šla delat 2 izpita ko je bila mala stara 3 mesece. Zdaj imam še nekaj izpitov in študiram doma, da na malo pazi babica. Seveda si pa utrgam čas za učenje tudi zvečer, in ko mala spi. Mala ima 7 mesecev. Letos mislim narediti vse izpite(6) in diplomo. Upajmo da bo šlo.:ups: Babi servis je zakon.

(odgovor članu hruškica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?