|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ušesni termometer
7.1.2008 13:19:57   
MAREC06
Ojla!
A je kdo v kratkem kupoval ušesni termometer? Imam ga v planu kupit, pa ne vem, kje se najbolj splača in kakšnega.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ušesni termometer
7.1.2008 13:23:21   
Maxica
Mi imamo sicer zdaj že kakšno leto Braunovega, ki smo ga kupili v Merkurju. Stal je pa okrog 50€. Je pa fajn, ga priporočam.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2008 13:31:04   
aluš
mI IMAMO TUDI bRAUNOVEGA. žE UF, KAR ENE 6 LET. Pa še vedno dela, pa si tamala dva sama merita, pa pritiskata nagumbke pol prevewč. Bil pa je tudi že takrat kar (bivših) 10.000 sit.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2008 13:51:34   
pilar28
Braun, pa še nastavkov ni težko dobit novih.Se strinjamuser posted image

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2008 14:41:06   
Naja31
Mi imamo tudi Braunov. Tri leta nazaj je bil 12.000 sit. Ampak je vreden svojega denarja.
Mi smo zadovoljni.

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2008 16:57:00   
bodoča
Braun user posted image , kupila lani v Big Bang-u za okoli 50 EUR.

mojeustvarjanje

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2008 19:58:45   
Metuljček Cekinček
Mi imamo tega in nam tudi že dobri 2 leti služi.

user posted image

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2008 20:03:41   
bamby
Imam tudi Braunovega pa z njim nisem zadovoljna user posted image . Moraš kar res trofiti direkt v uho. Če bi ga še enkrat kupovala bi gledala, da ima signal, da je v uho prav nastavljen.

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2008 9:42:15   
Mojc
Meni ga je mami kupila v lekarni - gre za Medisana termometer. Cene žal ne vem, se pa super obnese.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2008 11:39:56   
Lara28
Tudi mi nismo zadovoljni. Malega je kuhalo na 39,5. ta pa je pokazal 38. Se mi zdi še vedno najbolj zanesljiv navaden, čeprav težje zmeriš. Tudi v bolnici so kazali napačno ti ušesni, pa imajo ziher profesionalne. Če bi bila sigurna, da je kakšen res zanesljiv, bi ga tudi jaz takoj kupila. Mali je nagnjen k vročinskim krčem in je to najenostavneje, da mu kontroliram ponoči, kadar je bolan. Ampak res ne vem katerega.

(odgovor članu Mojc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.1.2008 12:26:36   
Eca
Ti ušesni termometri niso primerni za dojenčke!!!!! Namreč nimajo razvitega ušesnega predela tako, da bi lahko pravilno izmerili temperaturo.

Mi imamo Braunovega ušesnega, kupili pred pol leta v Big Bangu, cena 64eur. Zadovoljni!

Za dojenčke pa klasika - za moje pojme v ritki najbolje zmeri.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
5 stvari, ki si jih otroci vedno zapomnijo...
Nekateri trenutki ustvarjajo spomine. Njihove spomine, ki se jih bodo verjetno spominjali vse življenje.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?