|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pri nas bruhajo
7.1.2008 10:13:42   
Sandra*
Imamo en čuden virus, najprej je bruhala tašča, potem brat od mojga, tast in danes še moje dete. Vsi so bruhali samo enkrat, zdaj me pa skrbi ker sem user posted image da ne bom še jaz, čeprav nimam kaj. Ampak ne vem kaj naj s tamalim, a ga morem k dohtarju vlečt al ne? Ima katera izkušnje s tem a je kdo tut kaj takega staknil?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pri nas bruhajo
7.1.2008 10:15:32   
Anonimen
Tudi če si/boš kaj staknila, nimaš kaj naredit. Hudega ti pa od enega bruhanja tudi ne bo user posted image

Z malim pa zaradi tega tudi ne hodi k zdravniku. Bosta tam res kakšnega hudiča fasala. Veš da zdaj razsaja vse, kar je sploh možno, pa še kaj, kar ni možno.

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2008 10:18:06   
Sandra*
Meta. Hvala, ampak mal me je panika, kaj bi to sploh lahko bilo, ampak zgleda da je res en virus, saj tko nimajo dohtarji kaj narest, pa sj mali je zj čist dobr volje in upam da bo ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2008 13:36:15   
aluš
Ja, najbrž je virus. Pa ga ljudje različno prenešamo, pa eni imajo bolj močnega. Tako da eni bruhaja skor cel teden in so čist ubogi, eni pa srečo samo enkrat alia dvakrat. Jaz tudi ne bi k zdravniku hodila. Pazi, da dovolj pije, previdno s hrano, ker ima občutliv želodček. Pa  malo meri vročino, da se ne pojavi oz. da jo boš pravi čas zbijala. Saj, če bo jutri slabše (da se bo še kaj razvilo), ga k zdravniku še vedno lahko pelješ, čeprav za te trebušne zadeve nič zdravil ne dajejo.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2008 14:05:19   
Elica
Ja očitno je na pohodu trebušna gripa. Naša ta mala, ki je stara 26 mesecev je med prazniki staknila en tak mešan infekt grla nosa in ušes, posledično pa se pri zdravniku nalezla še tega trebušnega hudiča ..... potem pa smo vsi bruhali, ampak ne močno 1x do 2x, pa sledila je driska in malo vročine. Zdaj je že ok .... samo sem pa ful jezna, da v čakalnice postavljajo igrala, pol pa otrok, ki je itak že bolan stakne š kaj zraven.
Otrok naj veliko pije, pa ne silit s hrano, ker nič ne paše. Naša ene tri dni ni skoraj nič jedla, je pa lepo  pila, kar je najbolj važno. Pa jaz sem ji kuhala suhe borovnice, ker je tudi imela drisko.
Želim vam, da se čim prej pozdravite.
lp

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2008 16:10:24   
*erika*
to smo pri nas tudi ze doziveli.prvo sem bruhala jaz ampak samo enkrat,potem moj sinek,no njega se je drzalo en teden in smo ga peljali k p.in je rekla da naj samo veliko pije,ce pa bruha in nic noce pit potem ga pa pelji  takoj k p.da mu ne zmanjka tekocine.no potem je preslo se na mojga mozeka ki pa je tudi trajalo samo en dan.potem pa se na njegova oba brata in na njihovo mamico,tako da je prakticno vsa druzina zbolela,ampak smo vsi bili hitro zdravi,ti pa ker si noseca veliko pij in ne ljupcakj otroka in ne pocni tega kakor se lahko nalezes......pa nebo preslo nate.upam da se cim prej pozdravite

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu Elica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2008 18:26:55   
Naja30
Kakšen mesec nazaj smo tudi pri nas bruhali. Sicer ne samo enkrat, ampak en dan oz. večkrat v eni uri in potem konec. Poleg tega smo driskali in imeli vročino.
Nredit nimaš kaj, če bi trajalo, pa malega pelji zdravniku.

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?