Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Življenje v Ljubljani 7.1.2008 20:14:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki npr jaz sem ok ... Ti ga tudi pihneš... . Aspirinčica, ne bo ti hudega :).
|
|
|
|
RE: Življenje v Ljubljani 7.1.2008 20:16:08
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki npr jaz sem ok ... Ti ga tudi pihneš... . Aspirinčica, ne bo ti hudega :). a ga a ne? ja itak...da nebo mislila, da j tak hudo
|
|
|
|
RE: Življenje v Ljubljani 7.1.2008 20:18:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Še to... Dobri študentski žuri so bili včasih (poudarjam včasih...:) v Pajzlu, žur medicincev, to bo zate, aspirinčica :).
|
|
|
|
RE: Življenje v Ljubljani 7.1.2008 20:33:35
|
|
|
|
VesnaLana
|
Moja izkušnja je taka, jaz sem gorenjka in že dve leti živim v Ljubljani. Na začetku mi je bilo kar hudo po lepi in sončni gorenjski, sem pa slej ko prej ugotovila, da Ljubljana sploh ni tak bavbav. Malo je zoprno ob konicah, ker je gužva , ampak prej ko sem se vozila iz Kranja v Ljubljano je bilo veliko huje. Moj partner je iz Prlekije pa že kar nekaj let živi v Ljubljani. Velikokrat greva na obisk k njegovim pa sploh ni tako daleč. Vsedeš se v avto pa si kot bi mignil tam. Kar se tiče KC imaš javni prevoz zelo dobro organiziran pa ni važno iz katerega konca LJ si, z avtom se ti ne splača, ker velikokrat nimaš kje parkirat. Midva sva bila najprej v najemniškem stanovanju, kjer sva za 40kvadratov plačevala 220 €, sedaj sva si omislila svoje stanovanje. Za samske domove pa žal ne vem. Sicer je pa življenje v LJ pestro, vsega imaš na pretek - športni centri, lokali, shoping centri, bowling centri, kolosej, skratka še veliko bi lahko naštevala. Blizu imaš gorenjsko, ki je resnično prelepa - hribi, morje je oddaljeno 45 minut vožnje. Torej ne se bat it v LJ, jaz sem se, pa sem sedaj zelo zadovoljna. Srečno
|
|
RE: Življenje v Ljubljani 7.1.2008 21:39:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vsem, za vzpodbudne besede. Bom že kako. Zdej počakam še sam na fiksno potrditev, in štartam. Mislim, da sem se danes začela mal veseliti(čeprav želim si že od nekdaj). Z vašo pomočjo.
|
|
|
|
RE: Življenje v Ljubljani 7.1.2008 21:40:40
|
|
|
|
Anonimen
|
A za žur si si zapomnila... ?
|
|
|
|
RE: Življenje v Ljubljani 7.1.2008 21:47:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR A za žur si si zapomnila... ? Veš da. Sam prvo morm koga spoznat, da bo šel z mano na žur.
|
|
|
|
RE: Življenje v Ljubljani 7.1.2008 21:48:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR A za žur si si zapomnila... ? Veš da. Sam prvo morm koga spoznat, da bo šel z mano na žur. Komot greš sama. V mojih časih je bila velika gneča....tako da se tam ne počutiš sam. Burek 24/24 je pa na Miklošičevi. Iz Pajzla ene 20 minut peš.
|
|
|
|
RE: Življenje v Ljubljani 7.1.2008 22:01:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Mič, pa ti si zlata. Ko bom v Ljubljani, te povabim na kafe.
|
|
|
|
RE: Življenje v Ljubljani 7.1.2008 22:02:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Rajš na kakšen žur....
|
|
|
|
RE: Življenje v Ljubljani 7.1.2008 22:02:47
|
|
|
|
Dadi
|
Moja izkušnja je taka, jaz sem gorenjka in že dve leti živim v Ljubljani... hehe sva se mal zamenjale a ne..? Jaz sicer že tri leta in še malo ne živim več v Lj. ampak je še vseeno moja draga Lj....Čeprav je pa tako da mi čedalje manj paše gužva, čedalje bolj mi je v veselje sonček...tisto kolikor pa rabim za dušo privezat, pa vonj po Lj., pa kakšen sprehod skozi mesto, mam pa dost če grem parkrat na mesec. Edino če bi živela v centru mesta, pa da bi mela službo nekje blizu, da bi peš hodila-grem pa takoj nazaj.
|
|
RE: Življenje v Ljubljani 7.1.2008 22:10:29
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Dobri študentski žuri so bili včasih (poudarjam včasih...:) v Pajzlu, žur medicincev, to bo zate, aspirinčica :). no, v pajzl sem šla pa tudi jaz včasih....v starih časih aja, aspirinčica, lj. je ena taka malo večja vas. Ni panike, čist fajn mlada leta. Sama sem živela zelo blizu KC ko sem bila sama v najemu in so moste načeloma super za živet. Pa btc imaš blizu, pa komplet vse, kar rabiš praktično. edino ne vem, a se boš kdaj navadila na meglo. Lj v primerjavi z mb strašno slabo stoji vremensko. Saj veš, vi ji rečete močvirje. Dobrodošla v žabariji! Če se ne boš znašla, pa napiši zs, ti grem lj. razkazat, da ti bo lažje.
|
|
|
|
RE: Življenje v Ljubljani 8.1.2008 12:21:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh-oh-oh - kakšni problemi, hujš kot, če bi šla v Afriko.
|
|
|
|
RE: Življenje v Ljubljani 8.1.2008 12:24:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Oh-oh-oh - kakšni problemi, hujš kot, če bi šla v Afriko. Anonimnost v tem primeru je neupravičena in popolnoma nepotrebna.
|
|
|
|
RE: Življenje v Ljubljani 8.1.2008 16:13:50
|
|
|
|
scubadiver
|
Aspirinčica Ljubljana je fajn, sam sonček pa prinesi sabo ker ga tle nimamo. Žal Dobrodošla
|
|
RE: Življenje v Ljubljani 8.1.2008 16:56:59
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica - kakšno je življenje v Ljubljani?
Lepo. IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica - kakšne so okvirne cene najemnin in stroškov?
Kot v Londonu. IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica - kakšen je avtobusni promet v Ljubljani?
Reden. IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica - kje v Ljubljani je klinični center(pediatrična klinika)? V centru mesta?
Kot v Mariboru. IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica - ima KC kak samski dom? Če ja, kje?
? Moja sestra je pred leti in leti nekje v nekem domu živela takoj ko je začela delati v KC. Kje in kako je to danes pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Življenje v Ljubljani 8.1.2008 20:57:25
|
|
|
|
karamela
|
Aspirinčnica v Ljubljani so najbližje KC, kot so ti že ostale napisale Moste, Fužine, Jarše... avtobusni promet je reden, ob konicah pa je grozna gneča, tako, da resno premisli o nakupu kolesa, ali rolerjev , pa še parkirišča ob KC mišn imposibl dobit. Ja, sonček pa res rabimo, danes je bila taka megla v Ljubljani...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?