|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako vi mislite da bi vaš otrok reagiral na l...
6.1.2008 21:28:54   
david123
Pri nas je tako da starša vedno govorita le meni njune probleme in kar naprej kamor koli grem odpirajo to temo in meni gre počasi na živce.Izogniti se ne da temu ko enkrat pride vsak ima dobre in slabe lastnosti vendar ko enkrat en otrok zastopi kaj vse vse okoli njega dogaja je kriza.

David
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako vi mislite da bi vaš otrok reagiral ...
6.1.2008 21:43:58   
Anonimen
Po mojem mnenju je otrokova reakcija pogojena s tem kako se bivsa partnerja obnasata.
Ce sta se naprej prijatelja ...bo veliko lazje sprejel kot pa ce temu ni tako..

(odgovor članu david123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2008 21:46:08   
Anonimen
Ja, David, to ni pošteno od njiju. Ampak očitno ne znata drugače. Ne vesta, da to ni v redu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2008 22:55:53   
natalia
ja, eni kljub letom niso dorasli situaciji in se obnašajo kot majhni otroci, žal.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2008 7:53:54   
LoCa
hja, preveč poznana situacija. s sestro sva imeli to srečo, da sva še preden se je to prenašanje problemov na naju skliznili v ljubljano. tako da sva te njune otročarije trpeli po telefonu, konstantno, non stop, vedno isto. zaradi žlice bi se skregala. obupno, res. drug drugega sta obtoževala, seveda ne direkt, ampak pač preko naju. in nista razumela, da oba počneta isto, in da enostavno nista sposobna razumnosti. in to je bil največji problem njune ločitve, ne sama ločitev (ta je bla itak logična). končalo se je vse šele po letih, ko sta končno dnar razdelila. pa še zdej se kaka pripomba najde.
ma ne vem, david, mirno jima moraš povedat (vsakmu posebej, seveda), da ti sicer razumeš, odkod njuna jeza do drugega, samo da se ti ne zdi prav, da to na tebe prelagata, ker te bremeni in enostavno ne moreš ti živet njunih propadlih odnosov. žal preveč pametna pa tudi ne znam bit, pri nas se je samo drlo user posted image . ampak tega se pa probi izognit. mirno, ali pa ignoriraj, se umakni. tebi tega ni treba poslušat.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2008 8:01:56   
caillou
Nimam pojma, ker nikoli še nisem doživela kaj takega. Predvidevam pa, da ne preveč dobro.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu david123)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2008 8:44:19   
plenicka
David, jaz ti lahko povem, kako sem jaz reagirala na ločitev mojih staršev. Preko mene je svoje probleme reševala "samo" mami, bila pa je toliko uspešna, da je oče dvignil roke nad mano. Bila sem stara 9 let, ko se je to zgodilo in takrat nisem bila v stanju, da bi obema povedala, da jaz nisem nič kriva in da naj svoje probleme rešita brez mene, z mano pa se naj ukvarjata po svojih najboljših močeh. Danes, pri 34 letih še vedno čutim posledice. Imam odtujen odnos z očetom, z mamo se nikoli nisva zaupno pogovorili in verjamem, da se je mojemu otroku tudi zaradi tega, ker ločitve nisem prebolela, zgodilo podobno kot meni. Samo, da je bil moj otrok takrat star 4 mesece. Danes pa 18 mesecev. Trudim se po svojih najboljših močeh, da ne razrešujem problemov z njegovim očetom pred njim. Ko bo starejši pa mu bom seveda razložila, zakaj ne živimo skupaj. To je vse. Ne želim, da ima zaradi mene ali zaradi očeta takšne ali podobne travme kot sem jih imela jaz. Ločitev je definitivno pustila na meni zelo negativen pečat.

David, želim ti vso srečo in želim, da s tvojo pomočjo uspeš starša prepričati, da otroci niso družinski psihiatri/psihologi. Srečno!  

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

ime - punčka
samma

zanima me vaše mnenje o sledečih imenih za punčko

Eva (49%)

Nija (9%)

Leja (16%)

Tija (26%)

Število vseh glasov: 318

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!