![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako vi mislite da bi vaš otrok reagiral ... 6.1.2008 21:43:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Po mojem mnenju je otrokova reakcija pogojena s tem kako se bivsa partnerja obnasata. Ce sta se naprej prijatelja ...bo veliko lazje sprejel kot pa ce temu ni tako..
|
|
|
|
RE: Kako vi mislite da bi vaš otrok reagiral ... 6.1.2008 21:46:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, David, to ni pošteno od njiju. Ampak očitno ne znata drugače. Ne vesta, da to ni v redu.
|
|
|
|
RE: Kako vi mislite da bi vaš otrok reagiral ... 6.1.2008 22:55:53
|
|
|
|
natalia
|
ja, eni kljub letom niso dorasli situaciji in se obnašajo kot majhni otroci, žal.
|
|
RE: Kako vi mislite da bi vaš otrok reagiral ... 7.1.2008 7:53:54
|
|
|
|
LoCa
|
hja, preveč poznana situacija. s sestro sva imeli to srečo, da sva še preden se je to prenašanje problemov na naju skliznili v ljubljano. tako da sva te njune otročarije trpeli po telefonu, konstantno, non stop, vedno isto. zaradi žlice bi se skregala. obupno, res. drug drugega sta obtoževala, seveda ne direkt, ampak pač preko naju. in nista razumela, da oba počneta isto, in da enostavno nista sposobna razumnosti. in to je bil največji problem njune ločitve, ne sama ločitev (ta je bla itak logična). končalo se je vse šele po letih, ko sta končno dnar razdelila. pa še zdej se kaka pripomba najde. ma ne vem, david, mirno jima moraš povedat (vsakmu posebej, seveda), da ti sicer razumeš, odkod njuna jeza do drugega, samo da se ti ne zdi prav, da to na tebe prelagata, ker te bremeni in enostavno ne moreš ti živet njunih propadlih odnosov. žal preveč pametna pa tudi ne znam bit, pri nas se je samo drlo . ampak tega se pa probi izognit. mirno, ali pa ignoriraj, se umakni. tebi tega ni treba poslušat.
|
|
|
|
RE: Kako vi mislite da bi vaš otrok reagiral ... 7.1.2008 8:01:56
|
|
|
|
caillou
|
Nimam pojma, ker nikoli še nisem doživela kaj takega. Predvidevam pa, da ne preveč dobro.
|
|
RE: Kako vi mislite da bi vaš otrok reagiral ... 7.1.2008 8:44:19
|
|
|
|
plenicka
|
David, jaz ti lahko povem, kako sem jaz reagirala na ločitev mojih staršev. Preko mene je svoje probleme reševala "samo" mami, bila pa je toliko uspešna, da je oče dvignil roke nad mano. Bila sem stara 9 let, ko se je to zgodilo in takrat nisem bila v stanju, da bi obema povedala, da jaz nisem nič kriva in da naj svoje probleme rešita brez mene, z mano pa se naj ukvarjata po svojih najboljših močeh. Danes, pri 34 letih še vedno čutim posledice. Imam odtujen odnos z očetom, z mamo se nikoli nisva zaupno pogovorili in verjamem, da se je mojemu otroku tudi zaradi tega, ker ločitve nisem prebolela, zgodilo podobno kot meni. Samo, da je bil moj otrok takrat star 4 mesece. Danes pa 18 mesecev. Trudim se po svojih najboljših močeh, da ne razrešujem problemov z njegovim očetom pred njim. Ko bo starejši pa mu bom seveda razložila, zakaj ne živimo skupaj. To je vse. Ne želim, da ima zaradi mene ali zaradi očeta takšne ali podobne travme kot sem jih imela jaz. Ločitev je definitivno pustila na meni zelo negativen pečat. David, želim ti vso srečo in želim, da s tvojo pomočjo uspeš starša prepričati, da otroci niso družinski psihiatri/psihologi. Srečno!
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
ime - punčkasammazanima me vaše mnenje o sledečih imenih za punčkoEva (
49%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Nija (
9%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Leja (
16%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Tija (
26%)
Število vseh glasov: 318Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!