|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Potres
14.1.2005 9:23:32   
buča
Fak,a ste ga slišale?Jst ga nisem čutla,sam bobnel je ful.Še zdej sem čist preč.Sem sam tamalo zagrabla,poj pa kr okamenela.Čudn,da se ni nč zatresl.Sploh ne vem,kva bi nardila,če bi se res ornk zatresl.:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Potres
14.1.2005 9:25:30   
Donja
Sem brala eno temo nižje. Nisem vedela, da se kaj dogaja, dokler nisem videla posta. Tu se nič ne čuti. MB

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Potres
14.1.2005 9:30:12   
puncica
Šit mene je tak stresl da groza;: Je ful bučal, pa se tresl, jaz pa letala po bajti s tamalo in to NAGA:bravo:, ja seveda ker takšna spim. Mater sem se prej nasmejala, če bi bla oblečena bi itak ven letela, Tako pa :ups:

Skratka baje da je bil v Cerknem, kar pa ni daleč od nas. Še zdej se tresem ko mutava

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Potres
14.1.2005 9:33:59   
Anonimen
sam a veste kva je najbolj smešen. Da sem brskala po internetu, navijala radio, lovila postaje, telefonarila naokol, da bi zvedla kva je blo to.

Pol pa odprem RR no in tukaj že 4 podstrani od potresa :)-

PUNCE ZAKON STE :bravo: STA se skrije pred vami!!!

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Potres
14.1.2005 9:36:31   
Anonimen
Ja, jaz sem tudi tule v službi podatke direktno iz RR poročala. Da mo izvedeli med prvimi..., ha, ha.

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Potres
14.1.2005 9:54:55   
dory
Jaz sem bla glih na kranjski socialni,ki je btw res socialna..se nam je tko treslo,da sem sam gledala kje bom loh usla :)

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Potres
14.1.2005 9:58:59   
Anonimen
No, če te potres strese na KR socialni, potem - čisto resno - te zasuje. Preden iz tistega labirinta ven prideš, bodo že z bagram iskali :(

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Potres
14.1.2005 10:00:59   
dory
Ja meta res je...zato sem se pa tud ustrasla...k sem v tistem trenutku ze zacela razmisljat kje bom sla ven :)

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Potres
14.1.2005 10:02:45   
Anonimen
Ne vem... najboljš da kadar greš na CSD vzameš s sabo kladu. V slučaju potresa potem lahko razbiješ tiste steklene vrata, ki jih tako marljivo zaklepajo.

Ne ampak resssss :grrr:

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Potres
14.1.2005 10:03:55   
Anonimen
Jaz sem najprej pomislila, hvala bogu, da je Tiborjev vrtec pritličen. Tukaj v službi pa res ne vem, kaj je v takih primerih najbolje narediti. Preden bi po stopnicah iz tretjga nadstropja ven pridirkali, bi bilo že zdavnaj po nas. Pa še ena tka hina vrata so nam vmes na stopnicah naštimali, ki se odprejo samo na kartico. Če se tisto malo premahne, vi vrag, da kdo odpre. To je prav nevarno lahko, madonca.

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Potres
14.1.2005 10:04:29   
dory
Hehe meta mas kar prou..dokler ne dozivis se ti zdi smesno..ampak od dones naprej bom mela zihr kej resevalnega s sabo :)...se zdele sem vsa presrana :),ker je tam res vse tko slabo narjen,da se je vse treslo

http://www.arso.gov.si/podro~cja/potresi/opozorila/index.html#N550

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Potres
14.1.2005 11:19:19   
NinaŠ
Jaz sem zdajle zvedela, da je bil res potres. Slišala sem bobnenje, tresenja nisem čutila a se mi je zdelo, da je to to. Sem takoj tekla po Anžeta, ki se je igral v svoji sobi, ati se mi je pa smejal, češ kaj paničarim... No, zdaj mu bom pa dala za prebrat :)-
Sam da ni blo kaj hujšga...
LP

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Potres
14.1.2005 11:40:29   
clea
punce vi ste bokjš kot radio.Na RR se vse izve še skoraj predno se zgodi!

Jaz sem pa iz Lj. (Barje) in sem tudi čutila.Sicer ni bilo tako hudo ampak se je čutilo.Prvi sunek me je zbudil,potem mi pa ni bilo jasno al sanjam al ne,ker sem ne boste verjele danes ponoči sanjala cunami v Slo.No potem sem pa čakala če bo še kaj in res čez nekajminut se je še enkrat stresla in takrat sem vedla da je to to.Pa sem šla na internet in vidim da sem imela prav.

Vidim pa da ste vse zelo dobre mame in naprej poskrbele za svoje otročke.:bravo:Jaz sem pa najprej šla pogledat kje je naš muc,če bi pa imela :duda: bi pa tudi najprej letela po njega.

Pozdravček vsem,
Clea:rozica:

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Potres
14.1.2005 12:22:51   
Annny
Pri nas v Mojstrani je v presledkih 3x močno zatreslo..sem samo okamnela in zgrabila tamalo- ful sem se ustrašila:(:ups:

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Potres
14.1.2005 12:26:33   
dory
Itaq Anny...sej po vsem kar se zadnje case dogaja je pomoje v nas ze zakoreninjen tist strah...tudi mene je skor kap

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Potres
14.1.2005 12:45:15   
nejcko
Midva z možem sva se odločila - definitivno se selimo v hišo, ker nas je tukaj kar malo strah. Smo v 10 nadstropju. Grrrroooozzzza.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Potres
14.1.2005 13:00:15   
Teya
jst sm pa lih v ordinaciji od G sedela....sm mislna, da se mi samo tla pod nogami tresejo, nisem pa vedla, da se dobesedno....

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Potres
14.1.2005 13:17:04   
clea
sej res Teya ti si imela dons pregled.Kako je šlo?Si videla pikico?
Držim pesti:miska::miska::miska::miska::miska:

LP,Clea

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Potres
14.1.2005 13:20:29   
clea
no sej sem že dobila Teyin odgovor na drugem forumu.Sem mal prehitevala pa nisem prej pogledala drugam.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:TEYA!!!

Clea

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?