Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nuhalna dr.Ksenija Šelih Martinec 6.1.2008 17:15:56
|
|
|
|
Februarka08
|
Zdravo! Jaz sem bila pri njej. Moram rečt, da me ni glih pozitivno presenetila... Sem sicer dobila slikice, za cd sem prašala že sestro, ko sem se naročala, pa je rekla, da ga posname, ampak pri meni ni bilo potem ne duha ne sluha o cd-ju. Se je sicer posvetila in vse lepo pregledala, samo tega je bilo ful hitro konec. Eni pravijo, da so tudi po pol ure na nuhalni . Midva z sva bla pomoje ene 10 minut notr. No ja, na koncu so tako ali tako važni samo rezultati, mar ne? Vsaj meni so bili... Dobro opravi. Srečno in zdravo ti želim...
|
|
RE: nuhalna dr.Ksenija Šelih Martinec 6.1.2008 17:59:14
|
|
|
|
peri
|
Hvala za odgovor.Ma ja, mi je bilo že tako malo čudno, ker ni nobena o njej pisala, vendar je meni moj ginekolog dal nekaj številk ginekologov z licenco,ki opravljajo ultrazvočno preiskavo za merjenje nuhalne svetline in sem o tej zdravnici prebrala tudi neko kratko predstavitev in na podlagi tega sem se odločila za njo. Ma kot si rekla,samo da bodo rezultati vredu.Če ssem te prav razumela, naj pa bi posnela tudi na cd,da bom vedla malo zatežiti?A si dobila vsaj kakšno slikco?Imej se lepo in SREČNO.
|
|
|
|
RE: nuhalna dr.Ksenija Šelih Martinec 6.1.2008 18:02:59
|
|
|
|
peri
|
Februarčica 2008 se ti opravičujem,ker sem te spraševala, če si dobila slikco,saj si mi že prej odgovorila,da si jo. Čav čav
|
|
|
|
RE: nuhalna dr.Ksenija Šelih Martinec 6.1.2008 18:34:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Eni pravijo, da so tudi po pol ure na nuhalni . Midva z sva bla pomoje ene 10 minut notr. No ja, na koncu so tako ali tako važni samo rezultati, mar ne? Vsaj meni so bili... Dobro opravi. Srečno in zdravo ti želim...No ja, na koncu so tako ali tako važni samo rezultati, mar ne? Vsaj meni so bili... Dobro opravi. Rezultati so odvisni predvsem od tega, koliko se ginekolog, ki ta pregled opravlja, posveti zadevi... Meni je gin. rekla, da zunaj traja običajno pregled NH skoraj 1 uro, prav tako morfologija. pri nas jo zdravstvo "časti" slednjo samo 10 min.
|
|
|
|
RE: nuhalna dr.Ksenija Šelih Martinec 6.1.2008 19:24:52
|
|
|
|
špelin@
|
Moj G dela ful reklamo za meritve NS pri njej, deli letake,... Mene ni prepričal.
|
|
|
|
RE: nuhalna dr.Ksenija Šelih Martinec 6.1.2008 19:43:21
|
|
|
|
ključek
|
kam si pa šla na nuhalno?? kdo te je prepričal?
|
|
|
|
RE: nuhalna dr.Ksenija Šelih Martinec 6.1.2008 20:07:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kam si pa šla na nuhalno?? kdo te je prepričal? Dr. Pušenjak - 2x
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?