|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   orgazem?
6.1.2008 15:54:24   
Anonimen
Mene pa nekaj muci!! Prosim pomoc.

Moj moz je zelo dober ljubimec...Toda jaz dozivim orgazem samo ce se me loti oralno ali pa ce se igra z mano z prsti...
Se pravi kadar sexsava samo vaginalno...orgazma ne bo dokler se ne spraviva v polozaj da se poleg se poigra z scegetavckom...
Sicer v sexsu full uzivam toda , on ne bo prej koncal dokler ne bo najprej meni prislo...
Vcasih mi zapase hitri sex. Tako brez pretirane predigre in na hitro... Toda kot pravim on ne bo koncal, predno jaz ne in se ta hitri sex spremeni v dolgega...
Sedaj sem pa ze na tem da sem mu pri ta hitrem zaigrala orgazem in potem je bilo o.k.

Torej prosim povejte mi zakaj ne morem dozivet orgazma samo pri vaginalnem spolnem odnosu... ce pa mi je prijetno in uzivam???

Ima katera kako izkusnjo, kaksen nasvet?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: orgazem?
6.1.2008 15:58:44   
Anonimen
Pomembna je tehnika. In način seksa. Predlagam vama Kamasutro. In draženje G točke. Lahko tudi z vibratorjem. Nauči se keglovih vaj, med seksom stiskaj mišice, in boš veliko bolj uživala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2008 16:04:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pomembna je tehnika. In način seksa. Predlagam vama Kamasutro. In draženje G točke. Lahko tudi z vibratorjem. Nauči se keglovih vaj, med seksom stiskaj mišice, in boš veliko bolj uživala.

Ocitno ni bilo prav razumljeno. Jaz zelo uzivam v sexsu toda orgazma brez drazenja scegetavcka ni!!!!
Tudi tehnika je mozeva super , orodje tudi ena a...
Problem je nekje v mojem telesu, ocitno!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2008 16:16:34   
Anonimen
Vse je v glavi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2008 16:16:49   
kajalin*
Sm pav razumela,da traja preden doživiš orgazem?Ker,če ti pride sam pri draženju lahk to prakticirata tud pri hitrem seksu,a ne?Mislim,da ni nekega recepta s katerim bi ti lahk pomagali,to je vse v glavi,zdej si že verjetn zarad tega mal napeta in obremenjena.Sprosti se in uživaj,ker orgazem pride ko ti je zares fajn...pa srečnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2008 16:37:56   
Bety upa
Vse, kar so punce napisale je res.user posted image

Meni je v seksu lepo, tudi če ne doživim orgazma. In to partnerju tudi povem. Najljepše mi je, če seksava večkrat na dan in da O doživim pri zadnjem odnosu. Nekako sem vzburjena ves čas, pripravljena na različne igrice...(nekaj podobnega naredijo tiste kroglice, ki jih stiskaš ves čas)  ..Ko pa doživim vrhunec....hmmmm....Pa se zelo težko spravim zopet od začetka. Ta moj vrhunec je (priznam) zeeeeeelo mooooččččan....In celo me izčrpa. Moj parnter pravi, da kaj takega ni še videl in mi je enkrat celo utrip meril. Skočil je iz 64 na 120. Kar dosti. user posted image

Jaz ne čakam, da moj partner naredi čudeže. Jaz vem, kako v misionarskem položaju doživeti vrhunec (kjer ti praviš, da ni mogoče). Morata biti zelo tesno skupaj in ob tem se draži tudi ščegetavček. Če je pa on nekam tam, daleč in penis prodira notri, kot ena palica....hmmmm...pa tudi jaz ne doživim konca. To so poze za podaljšati seks. In ob tem moški se ves čas draži in draži, saj je njegov penis naš podaljšani ščegetavček. To knjigo Kamasutra je res pametno preštudirati.

hmmmm....

Zopet sem bila predolga. Upam, da me razumeš.....
(Prave užitke v seksu doživljam šele zadnja leta, ko svoje telo zelo dobro poznam.)

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2008 16:49:51   
Anonimen
Jaz jo pa razumem...morda ima bolj majhen scegetavcek in potem jo tudi v misijonarskem polazaju ne more draziti...
Drugace pa sem skor na isti tezavi in tudi mene bi zanimal kak pameten odgovor!!user posted image user posted image
Samo jaz dozivim naprimer ko me drazi po scegetavcku z jezikom ali pa z prsti orgazem prec... mogoce max 3-5 minut...ampak vaginalno pa ne???

(odgovor članu Bety upa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2008 17:16:03   
Anonimen
Zgolj vaginalni orgazem je pri ženskah redek, kolikor berem po literaturi. V večini primerov je potrebno draženje klitorisa, da ženska doseže vrhunec.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2008 17:43:40   
Anonimen
ja točn to no...ktera pa doživi orgazem brez draženja ščegota??..mislm, da je ni...ok..ene so super ženske, k ga doživijo že ob dotikanju prsi..ne vem..tko je pisalo nekje..pa sej sama vidš..a ti sama doživiš orgazem, če si sam neki tlačeš not..al morš mal ščegota pobožat prej??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2008 22:58:03   
natalia
pa daj,nouser posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.1.2008 11:05:46   
Katey
user posted image Lahko ti povem, da je bilo pri meni včasih podobno, pa sva s partnerjem eksperimentirala tolk časa, dokler nisem ugotovila, kaj pa kako mi paše, da doživim vaginalni o., je pa res da se moram tud jaz potrudit in sodelovat, je pa seks od takrat maksimalen.
Pa tko kot so ti že povedale, Keglove vaje pa je uspeh zagotovljen.
Tko da se, vaginalni o. vsekakor da doživet tudi brez draženja ščegetavčka.
Srečnouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.1.2008 9:13:07   
Maleal

ja točn to no...ktera pa doživi orgazem brez draženja ščegota??..mislm, da je ni...ok..ene so super ženske, k ga doživijo že ob dotikanju prsi..ne vem..tko je pisalo nekje..pa sej sama vidš..a ti sama doživiš orgazem, če si sam neki tlačeš not..al morš mal ščegota pobožat prej??user posted image

A še nisi slišala za G točko?user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.1.2008 9:35:52   
Bety upa
Točka G ni nič drugega, kot pritisk glave penisa na mehur, ki zopet po drugi poti vleče in pritiska ščegetavček.

Moški in ženska imata isti center za orgazem, magični gumb, ki se nahaja na vrhu penisa oziroma ščegetavčka. Vse drugo in okrog so povezave s tistim centrom.

In vse drugo je naša domišljija, tehnika, hormoni....user posted image  Vaja pa dela mojstra...user posted image

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.1.2008 23:05:38   
Anonimen

Zgolj vaginalni orgazem je pri ženskah redek, kolikor berem po literaturi. V večini primerov je potrebno draženje klitorisa, da ženska doseže vrhunec.

Halooooouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?