|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Partnerji?
6.1.2008 14:25:10   
bambi
Že nekajkrat sem zasledila kak članek ali mi je kdo celo ekel, da se kljub otrokom moram posvečat še partnerju, da se ne bo čutil zapostavljenega....zdaja me pa zanima mnenje mamic, ki imajo 2 ali več otrok doma.... jaz npr. se vstanem zjutraj ob 7h, da dam prat, da se oblečem, da pospravim po kuhinji in si v miru privoščim kavico, če mi seveda auspe, ker ob 7.30 je budna že naša prvorojenka, ki je živo srebro..... potem zrihtam njo, ji pripravim zajtrk, vmes se zbudi že ta druga, ki je star 3 mesece, jo previjem , oblečem, podojim in potem ob zrihtam za sprehod...... včasih pozabim celo na lasten zajtrk..... ko pridemo iz sprehoda, ki traja približno 2 uri, začnem kuhat kosilo, vmes dam spat ta starejšo, če mi seveda uspe in če ona to želi, podojim ta malo, skuham kosilo in ko pride mož domov je vse že pripravljeno..... po kosilu dam potme prat ali kaj zlikam, moj mož pa leži s ta malima na kavču in gleda TV..... proti večeru gremo potem v trgovino ali na telovadbo za ta starejšo, skratka skoz se kaj dogaja..... meni se zdi, da sem skoz na nogah, in kako hudiča naj potem gledam še na partnerja????? On pride iz službe, kjer je v družbi ljudi, se zabavajo, pride domov, poje kosilo, gre s tamalima na kavč, jaz pa cele dneve doma, kuham , perem, previjam..... zvečer res, da on porihta ta starejšo, jaz pa ta malo, ampak ponoči se zopet jaz zbujam, zaradi ta male, ker on mora zjutraj v službo, jaz se pa kljub temu zgodaj vstanem, da sploh lahko v miru spijem kavo..... in najbolj me jezi to, ker bi zraven vsega jaz morala gledat na partnerja.... ja zakaj pa ne bi on gledal name???? Saj mi pomaga, saj se potrudi, med nama je vse OK, ampak jezijo me takšne opazke drugih ljudi...... da ja na bom pozabila na moža.... pa kaj se naj raztrgam???? Moj mož in jaz sva res v stalnem pogonu, ampak to še ne pomeni, da bi morala biti jaz tista, ki bi skrbela še za njega, tako kot pravi pregovor, dobra mati, v kuhinji dobra kuharica, v postelji ****...... pa saj nisem terminator.... kako uspeva to vam?????

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Partnerji?
6.1.2008 15:33:48   
Anonimen
Meni zdaj, ko sta oba še tako majhna, bolj slabo uspeva. K sreči moj to razume in ve, da se bo sčasoma vse izboljšalo.user posted image

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2008 15:51:39   
Laubica
No se pridružujem vama-tudi meni še zaenkrat to slabo uspeva -samo mož to hvala bogu razume,samo pravi pa da 3.user posted image pa zato ne bi imeluser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2008 12:08:14   
purple
Ko so otroci majhni si je težko najti čas za drug drugega. Pa vendar je to nujno potrebno, da se ne odtujita preveč. Midva sva se odtujevala malo po malo, pa je po rojstvu petega otroka nastala kriza. Takrat sva spoznala, da kljub naporom si je treba vzeti čas tudi za naju. Iti na sprehod, se veliko pogovarjati.....  Kakor koli vem da je težko, poiskusita najti kakšno urico, ker otroci bodo enkrat odrasli in šli, vidva pa bosta ostala.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2008 12:18:23   
sneguljčica
Jaz nimam vsega poštimanega, ampak včasih raje skupaj posedimo, dela ne bo nihče opravil namesto mene. Tako je moj partner razumevajoč tudi, če kdaj kosilo ni ob uri, pa če cunje niso oprane ali zlikane.
Sicer pa ne vem v kakšnem smislu letijo te opazke, da se je treba posvečati možu... Meni to pomeni, da mu povem kaj čutim do njega, da se z njim pohecam, da sem pozorna do njegovega počutja, če skupaj sediva na kavču, ga malo popraskam, pobožam, potrudim se, da skuham tisto, kar ima rad... Take drobne pozornosti, ki ne vzamejo veliko časa, se pa čez dan naberejo in to on zelo ceni. Mislim, da razume, da ne morem več toliko časa posvetiti izključno njemu, kot je bilo npr. pred otroki.
No, seveda dobim pozornosti tudi povrnjeneuser posted image

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2008 12:39:04   
Pajaca
bambi.... men se zdi, da bi se tvoj partner lahko mal več posvečal tebi, ne pa da bi se mogla ti še njemu.

Pri nas gre zadeva tako, da jaz zjutraj ustanem in grem v službo, on zrihta otroke in jih pelje v vrtec, tud iskat jih gre. Skuha kosilo, kaj pospravi... jaz uletim domov gremo na potep, se igramo, počnemo karkoli že. Pospravljamo bolj sproti. Dam otroke spat, on vmes pogleda dnevnik.... vmes ko šibamo na sprehod dam prat, ko smo nazaj na hit obesim, a veš tko sprot 5min dela. Zvečer po 7.30 sva oba frej. Enkrat na teden jaz peglam in v soboto zjutraj (če ne gremo na izlet) na hit pospraviva (to je max 1 uro pa je vse spucan), al pa pač sprot vsak dan 20min pa je spucano, en dan kopalnica, drug dan kaj drugega.

Pol pa pač počneva zvečer kar nama paše.

Pa to že odkar sva skup.... nisva nikol bla neka tipa za met vse tip top, pa raj kam greva kot da bi pospravlala.... pa od vedno oba pospravlava.

Tko da kot pravim..... naj se on teb začne posvečat, ne pa da se ti njemu.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2008 12:51:12   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: bambi

moj mož pa leži s ta malima na kavču in gleda TV.....

hm.......mene je tole zmotilouser posted image user posted image user posted image
Kaj pa ko bi on naredil kaj od tega, kar delaš ti????
Mogoče bi vama ostalo več časa za VAJU DVA?
Poanta je v tem, da se trudita oba, ne eden, za vajino vezo....

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2008 12:54:14   
altati
Pri nas so večeri izključno najini.....vse postorimo prej.
Nekaj jaz, nekaj on, nekaj oba, malo pomagata tudi že punci.....ko gre najmlajši člam družine spat, je čas za naju.....
Velikokrat si pa utrgava kakšno urico za naju tudi dopoldne (prednost tega, da je mož 'na svoje' ).

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Prostorož
_Anja_

Ali poznaš ta projekt, ki skrbi za obnovo otroških igrišč?

Ja, sem že slišal/a (17%)

Ne, nikoli (81%)

Ja, sem se že udeležil/a (2%)

Število vseh glasov: 295

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!