|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ni mu do seksa..
6.1.2008 8:14:35   
Anonimen
Zadnje mesece je njegova želja po seksu precej upadla, kar je nenavadno, saj se v vseh letih kar sva skupaj (9, še brez otrok) to še ni zgodilo. Pravzaprav je bil vedno bolj problem iz moje strani in vedno je malo na tiho pojamral da premalokrat seksava.

Kakšna dva meseca nazaj mi je priznal, da mu je dolgčas, da mu ni več tako zanimivo. Razumljivo, zato sem se začela trudit, popestrit s kakimi pripomočki, ga presenetila, dala pobudo (kar prej ni bilo tako pogosto). Vendar sva še vedno tam nekje v sredi user posted image .  In mi je težko, da moram vedno jaz nekaj začeti, poleg tega pa sem potem še zavrnjena...

Zato me zanima, ali tudi pri moških po toliko letih pride do kakšne take krize ali to pomeni "začetek konca" oz.da se me je enostavno naveličal? user posted image .  Najin odnos je sicer ljubeč, zato mi je tole res čudno...

Me zanima če ima katera / kateri podobne izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ni mu do seksa..
6.1.2008 8:40:41   
Strawberrie Cherrie
Ehm, oprosti, če bom malo bolj tako tako napisala, ampak meni bi tudi pokrov dvignilo, če bi se okoli partnerja 9let smukala, pa ne bi pokazal kakšnega pretiranega interesa. Sama praviš, da je blo 9let bolj pri dnu in to zaradi tebe, zdaj se pa 2meseca trudiš ti, pa je ogenj v strehi?!?
Sicer res izžet nasvet, ampak bi verjetno na začetku pomagalo to, da se vredu pogovorita, mogoče kakšnen deci vinčka zraven, da se malo sprostita, pa da si poveta v čem je keč tega, da se ne ujameta.
drugače pa ti garantiram, da če boš sedela kot grofična na zrnu graha in čakala da se njemu 'digne', verjetno res ne boš pokasirala tistega, kar si želiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2008 8:48:50   
Anonimen
Ma ja saj jaz ga po eni strani razumem in se mi zdi da je to gotovo rezultat preteklosti (čeprav sploh ni bilo tako slabo kot se je mogoče prebralo).

Sicer pa nimam občutka da sedim kot gospodična na zrnu graha, ker sem šla v akcijo in ne pričakujem da se bo takoj vse obrnilo. Me pa samo zanima, ali bi lahko bilo to "trajno", se pravi da se mu želja ne bi več povrnila ali je to recimo da normalno, se dogaja in da so čist normalne možnosti, da, seveda ob tem da se malo potrudim, spet ratava malo bolj aktivna :)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2008 10:07:07   
Anonimen
Če moški noče seksat je možno samo dvoje: ima drugo ali pa težave z erekcijo.
Pogovori se.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2008 10:20:42   
Anonimen
te popolnoma razumem kako je, sam pr meni je "ni ji do sexa"Če ji pojamram, je zelo užaljena in je še slabš. tako moram čakat tisti 1x do 2x  na mesec, kar je zame premalo, imate kakšne predloge?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2008 10:23:41   
Anonimen
Zadnje mesece je njegova želja po seksu precej upadla, kar je nenavadno, saj se v vseh letih kar sva skupaj (9, še brez otrok) to še ni zgodilo.

ali to pomeni "začetek konca" oz.da se me je enostavno naveličal? 

Ja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2008 10:31:38   
Anonimen
Lahko je pa razlog služba ali kakšen drug pritisk... Če imata drugače dober odnos, ni nujno, da se te je naveličal.
Vsekakor se pogovorita, iskreno in direkt, vprašaj ga, kaj ga muči...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2008 11:24:54   
Bety upa
hmmm..Jaz mislim, da je partnerski odnos veliko več kot samo seks....In če vse drugo štima, potem se je treba okrog seksa samo pogovoriti.....V vseh teh letih bi mogla zgraditi veliko več, kot samo hopa cupa, pa kdaj bo kdo....

Tako, da.....pogovori se z njim in boš iz prve roke izvedela,kaj je....

V Vivi od tega meseca piše, da tisti, ki vara to ne prizna. So drugi znaki, ki to jasno dajo vedeti. Pa prevara tudi ni edino, kar je problem. Problem je zaupanje, ki ga imaš in potem izgubiš....

S pripomočki in seksi perilom boš teško obdržala moškega.....Vse drugo je za zvezo bolj pomembno.

In če ima priti konec, bo prišel, če narediš ne vem kaj.....Ker se konec začne že veliko prej....

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2008 19:18:09   
tinkara25
Včeraj sva seksala user posted image . In bilo je user posted image user posted image  :)

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.1.2008 23:03:14   
karmy
tko kot je bilo že večkrat rečeno: če je sex ful dober je 10% zveze, če je pa zanič je pa 90% ..... 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu tinkara25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.1.2008 12:57:05   
s.
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zadnje mesece je njegova želja po seksu precej upadla, kar je nenavadno,

Tudi pri mojmu user posted image je isto. In ne najdem vzrokov. Res je zaposlen 100/h, ampak tudi prej je bil...pa sva kljub temu parkrat na teden sexala.
....zdaj pa je suša...user posted image user posted image user posted image user posted image

...sem začela že pošteno težit ta teden....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.1.2008 16:28:04   
Colicka
Se podpišem pod karmy! ;)

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?