|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje spoznati?
5.1.2008 20:32:17   
Anonimen

Želim si spoznati sorodno dušo. Moškega spola, seveda. Kje naj ga najdem?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje spoznati?
5.1.2008 20:34:31   
Anonimen
sploh ga ne iskat user posted image ... ti bo prletu v narocje...lep kot angelcek in sladek kot medvedek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2008 20:41:26   
Anonimen
Takrat,ko boš najmanj pričakovala ali iskala pride.Samo iskat ne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
5.1.2008 21:04:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2008 21:08:46   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sama ga ne moreš. Najti morata drug drugega. Lokacije pa so možne povsod.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2008 21:12:58   
atanja
Točno tako takrat ko boš najmanj pričakovala.
midva sva se spoznala k je bil stranka.
pol pa sem velentinovo delala cel dan da so ble druge nesamske frej pa sem rekla šefici da tist k me pa danes pokliče se pa poročim drugo leto z njim. no in me moj pokliče jaz pa pol šefici da no razen on je izjema, da z njim pa se ne bom...zaročenga kruha se največ poje...
nasljednje leto sem bla jaz frej in sem imela lepo valentinovo z njim.... user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2008 21:15:57   
Anonimen
Jest pa poznam enega super fanta, sicer ni najlepši in največji, ima pa največje srce kar tudi šteje. Edini je še samskiuser posted image   v naši družbi. Star je 31 let če te zanima ti dam mail.

LP P.

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2008 21:18:17   
Anonimen
In zakaj jočeš?Ker je samski?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2008 21:19:44   
Anonimen
Kolk pa je lahk star?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2008 21:19:45   
Anonimen
Pojma nimam.
Jst tud bratu bejbo iščemuser posted image ....pikec nč riti ne premakneuser posted image .
Mislm jst štekam da je težko spoznat koga, če nimaš ravno službe kjer delaš z ljudmi, družbe z katero bi okol hodu, k majo pač vsi že svoje družine. Če imaš kakšen hobi pri kateremu glih ne spoznavaš ljudi. Verjamem da zna bit težko.
Poznam pa kar neki folka k se je prek neta spoznal in se majo kul zdej.
Pač nekateri so sramežljivi, bolj zaprte sorte, sploh dokler ne spoznajo ljudi. Pa imajo zarad tega ful manj šans da najdejo koga. Pa so lahko v resnici super ljudje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.1.2008 22:13:13   
Maleal
Če nimaš prijateljev s katerimi bi ven hodila probaj spoznat koga preko neta,tako se jih je že dosti spoznalo in se je tudi razvilo več od prijateljstva,je pa res,ko iščeš,ne najdeš,ko pa najmanj pričakuješ,pa pride,vso srečo.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.1.2008 22:13:36   
Anonimen
Bolj ko ga boš iskala, manj boš našla!!! Tko da, pusti času čas...to kar ne najdeš veš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
5.1.2008 23:02:58   
caillou
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

A pa ravno sorodno dušo želiš ? Uf, težka bo, ker nevem s katerga sorodstvenga reda izhajaš, žaluser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.1.2008 0:20:07   
Anonimen
To je res, da bolj kot iščeš, manj verjetno je, da boš našel. Moraš se prepustiti toku. Našla ga boš pa tam, kjer je tebi lepo, kjer so tvoji interesi, hobiji, tam, kjer je nekaj, kar tebe zanima. Ker samo tako bo sorodna duša. Če boš iskala nekje, kamor sicer ne zahajaš, je to mnogo manj verjetno.

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
6.1.2008 1:21:44   
lelaval
Ne išči sorodne duše, ker se nasprotja privlačijo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.1.2008 13:08:53   
Colicka
Jza pa mislim, da je treba najdit sorodno dušo ...ker nasprotja na daljši rok - NO GO , vsaj po moje ne ... ;)
Kar se pa tiče iskanja ...prišel bo, sam od sebe, ko ne boš pričakovala, kot so že punce rekle :)
Lahko pa vseeno delaš na tem, da se giblješ tam, kjer bi lahko kakšnega spoznala in izžarevaš svojo energijo, samo ne deluj tako obpano, da bo jutri konec sveta če ti danes ne bo kakšen priletel v naročje !;)
Torej - hodi ven, na sprehode, internet tudi ni slabaideja s punce že predlagale, samo resne z anmeom da najdeš nekoga, ker itak nikoli ne veš ...jaz sem mojga sponala prej neta pa si sploh nisem misla da bo to to , pač sva se dobila (čeprav mi po sliki ni bil všeč) ampka sem bla slučajno v LJ in se nisem mela kam dan za cel dan in sem kga klicala ...no pa ej bil aljubezen naprvi pogled ...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.1.2008 15:36:47   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: *punka*

sploh ga ne iskat user posted image ... ti bo prletu v narocje...lep kot angelcek in sladek kot medvedek user posted image

ja...user posted image

hm...najboljši pogoji so v službi, kjer delaš, ali pa če hodiš kam ven...oz. kakega bi hotela spoznat...

vglavnem, ne doma sedet, ker z neba pa ne bo padel, razen če bo poštaruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.1.2008 16:19:29   
Colicka
Pa še to bi potem mogla vsak dopoldne pslušat, kdaj bo motor pripeljal po kolovizu hehe ;)

Raje ne ...pojdi ven, med ljudi ...boš videla, se bo našel ... 

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.1.2008 18:25:05   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2265984
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?