Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Maxi cosi, Romer lupinice 5.1.2008 19:03:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Pozdravljene, Trenutno si ogledujem lupinice in najbolj se mi dopadeta Maxi-Cosi avtosedež CabrioFix in Römer Baby Safe plus Trend. Za Maxi Cosi sem našla rezultate testov za varnost. Kaj pa Romer? Oz. katera lupinica naj bi bila trenutno med najbolj varnimi? Hvala. Kolikor mi je znano je ravno maxi cosi.
|
|
|
|
RE: Maxi cosi, Romer lupinice 5.1.2008 19:05:25
|
|
|
|
Taula
|
Kolikor mi je znano je ravno maxi cosi. V kombinaciji z Easy Fixom. Kaj pa brez?
|
|
RE: Maxi cosi, Romer lupinice 5.1.2008 19:29:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, to pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Maxi cosi, Romer lupinice 5.1.2008 19:31:51
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ja, tudi brez iso fixa je maxi cosi v svoji skupini vodilna. poleg tega je velik + to, da v maxi cosi še vedno dobiš 9kg otročka, vsi ostali pa na veliko menjajo pri 6m ali lupinico ali jih tiščijo že v avtosedež, kar je povsem neprimerno.
|
|
|
|
RE: Maxi cosi, Romer lupinice 5.1.2008 19:35:39
|
|
|
|
Taula
|
Hvala jagodka.
|
|
RE: Maxi cosi, Romer lupinice 5.1.2008 19:40:11
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
+ zraven vozička si dobila adapterje, ki pašejo točno na maxi cosi
|
|
|
|
RE: Maxi cosi, Romer lupinice 5.1.2008 19:43:17
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Splača se ti ga vzeti v paketu za novorojenčka...
|
|
|
|
RE: Maxi cosi, Romer lupinice 5.1.2008 19:47:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Stroberičeri ma čist prov.
|
|
|
|
RE: Maxi cosi, Romer lupinice 5.1.2008 20:29:37
|
|
|
|
katra55
|
Mi imamo Maxi-Cosi in smo z no zelo zadovoljni. Tudi na testih je nabolje ocenjena.
|
|
|
|
RE: Maxi cosi, Romer lupinice 5.1.2008 21:08:54
|
|
|
|
tweetek
|
A pol se maxicosi iz paketa za novorojenčka da pritrdit v avto tud brez isofix nastavka? Ker če prav razumem moraš za tisti isofix imeti neka pritrjevala že vgrajena v avto, a ne?
|
|
|
|
RE: Maxi cosi, Romer lupinice 6.1.2008 0:09:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek A pol se maxicosi iz paketa za novorojenčka da pritrdit v avto tud brez isofix nastavka? Maxi cosi se da z varnostnim pasom pritrdit v avto. Preverjeno, ker nimamo vgrajenega isofixa v avtu in lupinico pač privezujemo. In se strinjam z S_C.
|
|
|
|
RE: Maxi cosi, Romer lupinice 6.1.2008 8:36:24
|
|
|
|
Nyah*
|
Tudi mi smo imeli (in bomo se imeli ) maxi-cosi, brez iso-fixa, pa je fajn, varna, dobro se pritrdi v avto s pasovi,..., seveda je pri nasem nakupu prevagalo to, da je najboljsa na testih! Dober nakup!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?