Pia73
|
Ko sem pisala naslov za tole našo temo, sem pomislila kolikokrat sem kaj jaz že odprla takle naslov glede na to, da sodelujem že od samih začetkov??? :zmeden2: Punce moje drage? Kako ste??? Kot sta biba77 in Pika74 že napisali sem imela danes NS pri dr. Srahovi v Domžalah. Kljub temu, da mi je že moja G naredila NS, le licence nima. Sem vesela, ker je rezultat v redu! Obenem pa tudi žalostna, ker se ta preljuba in prehvaljna G ni nič potrudila,... Več je razlagala o svojih dveh otocih in svojih letih kot pa o mojem :duda: zaradi katerega smo prišli k njej in kar smo ji tudi mastno plačali (12.000 SIT) Ja, gneča je bila, pa je bilo treba naprej spravit dolgooo vrsto,... Saj ne rečem, da ni bila prijazne, le pretirano hitra in nič se ni potrudila, s tistim UZ je prav mahala po mojem trebuhu,... Skratka, tako malo za tak denar,..:grrr: Ampak bistveno je, da je vse v redu! Pika74 in Anitka a vedve šlangici bi mene :sloncek: vzele s seboj na večerjo, pa vedve v novih kostimih, jaz pa v oblačilih za :sloncek: ,... Jao, jao, ne vem kako se bo tole izšlo,.... Bomo zravem še bibo77 povable, ko bo tud rabla občlačila za :sloncek: ali pa počakale še kak mesec, da jih bomo rabile vse,... :)-:)-:)- Daj, biba77 javi čimprej rezultate testa,...:miska::miska::miska: Pa tinkamiška,... :miska::miska::miska: tia lepo, da si se oglasila in da se dobro počutiš,...:rozica::rozica::rozica: Aja, moje slabosti, so šle pa-pa,...:bravo::bravo::bravo: Klarisa, daj povej, zdaj kmalu boš pa ti začela s postopkom, kajne??? Pa GoYa, pa neni, pa Gea1, pa Simi,... Kje ste??? :zmeden2::zmeden2::zmeden2: LP Pia73
|