|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dobila m. bt. pa še vedno povišana?
5.1.2008 11:47:56   
witto
Včeraj zvečer sem dobilauser posted image , danes zjutraj pa sem si merila bt. ta pa je še kar povišana,na 37.4. Zanima me ali se je to že kateri zgodilo? Ker koliko vem, bi se mi mogla spustit, a ne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dobila m. bt. pa še vedno povišana?
5.1.2008 23:21:30   
Kate26
Možno je, da imaš kakšen prehlad (ni nujno, da ga že čutiš, ampak telo se že bori proti mikrobom), ali kaj podobnega, in imaš zato povišano BT.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2008 23:26:41   
Anonimen
Ob teh virozah je za pričakovat povišano temperaturo. user posted image

(odgovor članu Kate26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2008 9:32:51   
bayb77
Tudi meni se je to zgodilo 2m. nazaj, pa nisem bila nič prehlajena ali virozna. Po moje se ni za obremenjevat, je pri vsaki malo drugače. Ob priliki pa vprašaj G.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2008 9:39:48   
Principeska_
Jaz mam med user posted image vedno vročino okoli 37.4 do 37.8.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2008 13:00:28   
pilar28
Witto joj ne no, ta bt, jaz jo sploh ne merim, dobim menda vročino od teh seštevanj in čakanja.
ampak ne bo zamanuser posted image

(odgovor članu Principeska_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2008 13:31:51   
lučka 25
Meni je G rekel, da se BT med user posted image  ne meri, ker tako in tako nima pomena, pa še zmede te lahko, ker ti skače med 36 in 36,9 (pri meni, ker moja najvišja BT je 36,9, najnižja pa 36,0). Tako, da, ko je enkrat user posted image , BT nima enake funkcije kot pred in po user posted image . Tako je meni razložil G. Ker jaz imam ponavadi BT 1.dan user posted image  še povišano, nato mi pade in spet naraste,...

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2008 14:52:23   
witto
punce, hvala za odgovore. Vidim, da je pri vsaki drugače, tako, da se nebom obremenjevala kaj dosti. V glavnem, jast grem v nove boje, in je ne pričakujem 6.2.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2008 19:29:20   
Lupita
Jaz sem jo imela povišano še cel naslednji dan, ko sem dobila user posted imageuser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.1.2008 18:47:44   
Lorencia
IZVIRNO SPOROČILO: witto

Včeraj zvečer sem dobilauser posted image , danes zjutraj pa sem si merila bt. ta pa je še kar povišana,na 37.4. Zanima me ali se je to že kateri zgodilo? Ker koliko vem, bi se mi mogla spustit, a ne?

Zdaj morda veš, čemu je bilo tako...glede nato, da si nosečka in ne pričakuješ user posted image 6.2...če sem na tekočemuser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.1.2008 19:13:45   
witto
Ja.........hvala Lorenciauser posted image

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?