Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dobila m. bt. pa še vedno povišana? 5.1.2008 23:21:30
|
|
|
|
Kate26
|
Možno je, da imaš kakšen prehlad (ni nujno, da ga že čutiš, ampak telo se že bori proti mikrobom), ali kaj podobnega, in imaš zato povišano BT.
|
|
|
|
RE: dobila m. bt. pa še vedno povišana? 5.1.2008 23:26:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ob teh virozah je za pričakovat povišano temperaturo.
|
|
|
|
RE: dobila m. bt. pa še vedno povišana? 6.1.2008 9:32:51
|
|
|
|
bayb77
|
Tudi meni se je to zgodilo 2m. nazaj, pa nisem bila nič prehlajena ali virozna. Po moje se ni za obremenjevat, je pri vsaki malo drugače. Ob priliki pa vprašaj G.
|
|
|
|
RE: dobila m. bt. pa še vedno povišana? 6.1.2008 9:39:48
|
|
|
|
Principeska_
|
Jaz mam med vedno vročino okoli 37.4 do 37.8.
|
|
|
|
RE: dobila m. bt. pa še vedno povišana? 6.1.2008 13:00:28
|
|
|
|
pilar28
|
Witto joj ne no, ta bt, jaz jo sploh ne merim, dobim menda vročino od teh seštevanj in čakanja. ampak ne bo zaman
|
|
|
|
RE: dobila m. bt. pa še vedno povišana? 6.1.2008 13:31:51
|
|
|
|
lučka 25
|
Meni je G rekel, da se BT med ne meri, ker tako in tako nima pomena, pa še zmede te lahko, ker ti skače med 36 in 36,9 (pri meni, ker moja najvišja BT je 36,9, najnižja pa 36,0). Tako, da, ko je enkrat , BT nima enake funkcije kot pred in po . Tako je meni razložil G. Ker jaz imam ponavadi BT 1.dan še povišano, nato mi pade in spet naraste,...
|
|
|
|
RE: dobila m. bt. pa še vedno povišana? 6.1.2008 14:52:23
|
|
|
|
witto
|
punce, hvala za odgovore. Vidim, da je pri vsaki drugače, tako, da se nebom obremenjevala kaj dosti. V glavnem, jast grem v nove boje, in je ne pričakujem 6.2.
|
|
|
|
RE: dobila m. bt. pa še vedno povišana? 6.1.2008 19:29:20
|
|
|
|
Lupita
|
Jaz sem jo imela povišano še cel naslednji dan, ko sem dobila .
|
|
|
|
RE: dobila m. bt. pa še vedno povišana? 9.1.2008 18:47:44
|
|
|
|
Lorencia
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Včeraj zvečer sem dobila , danes zjutraj pa sem si merila bt. ta pa je še kar povišana,na 37.4. Zanima me ali se je to že kateri zgodilo? Ker koliko vem, bi se mi mogla spustit, a ne? Zdaj morda veš, čemu je bilo tako...glede nato, da si nosečka in ne pričakuješ 6.2...če sem na tekočem
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?