|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DEDICA!!!!!!!
13.1.2005 20:01:49   
Sulfinija
Dedica!!!

Prosim lahko sedaj pišeš.Daš me v imenik in takoj lahko pišeš meni privat sporočilo,če pa ne bo šlo pa kar pokliči na mojo telefonsko!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   DEDICA!!!!!!!
13.1.2005 20:03:57   
Pia73
Kako si kaj mojca9000???

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   DEDICA!!!!!!!
13.1.2005 20:20:23   
Sulfinija
Hay Pia!!!!

Jaz in mož sva zaenkart ok.Konec tega meseca bova plačala celotno kupnino stanovanja in potem drugi mesec začneva z renoviranjem kopalnice,nato marca okno v spalnici,balkon in parket ter včeraj sem kupila dve prekrasni koži za splanici v barvi najine spalnice.Manjka le še v najinem stanovanju najina zelo zelo željena :duda:.Kot veš 25.02.naju čaka razgovor pri dr.Kovačevi in nato čez dva ali tri dni bi naj dobila :hudicek: in nato upam,da že marca prva inseminacija.Včasih imam zelo veliko upanja,da bo uspelo,kajti jaz sem popolnoma zdrava včasih pa mi katera napiše da je to zaman,vendar veš upanje umre pri nas zadnje.Se pravi marca do polovice meseca mora biti vse urejeno v stanovanju,kajti potem z veesljem čakam rezultate o najini :duda:.Kaj mislši za inseminacijo ni potrebna komisija,kanje?Misliš da je res tu malo možnosti za zanosit?Poznaš koga ki je dal to skozi in mu je na tak način uspelo do željene :duda:?Kako pa si ti kaj,se v redu počutiš?

LP še naprej in piši kaj še več kajti z veseljem čakam tvoj odgovor!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3
   DEDICA!!!!!!!
13.1.2005 20:35:53   
Pia73
mojca9000 pridruži se nam v temi ZA NAS, si povabljena in zaželjena,...

Skratka pri inseminaciji je 10% možnosti, da uspe, kar pomeni, da je 90% možnosti, da ne uspe,...iz tega vidiš, da je veliko več možnosti, da ne uspe kot, da uspe,.... Žal,.... Ampak kar tako pa že ne prakticirajo tega postopka,...

Poznam pa eno punco, ki jima je uspelo v 3. poskusu. Tako, da možnosti vsekakor so,... In ravno ta punca, no že ženska, saj je stara 34. let je rekla, da bodo šli kmalu še po sestrico za sina,...:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   DEDICA!!!!!!!
13.1.2005 20:44:00   
ameli
Mojca, jaz sem v MB v ambulati srečala gospo, ki je rekla, da ji je uspelo na 5 inseminaciji!
Jaz grem takoj po naslednji :hudicek: (predvidoma v začetku februarja) na 3 IUI. Ta bo po vsej verjetnosti zadnja, pa če uspe ali ne. Z dr. Vlaisavljevičem se potem dogovarjamo za kak bol "resen" postopek.
Svetujem ti da greš na IUI čim bolj sproščena in pozitivnih misli, pa ni :hudicek:da ne bi supelo!!
lp
ameli

Neposredna povezava do sporočila: 5
   DEDICA!!!!!!!
13.1.2005 22:57:05   
Kornelija
Pozdravljena Mojca!

Jaz pa poznam punco, ki ji je z inseminacijo uspelo v prvem poskusu:bravo:. Z njo je bilo vse OK, njen možek pa je imel bolj počasne plavalčke. To je enako kot pri vama kajne? Mogoče pa vama uspe naravno, saj je v bistvu z vama vse v redu!
Držim pesti za tebe in vse ostale punce, da se na našem čarobnem seznamu čimprej pomaknejo pod črto:nosecka:
:miska::miska::miska::miska::miska:
LP Kornelija

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

če znanci "ukradejo" ime za otroka
Erin

in dajo svojemu otročku tako ime kot ga želite dati svojemu, ve

vztrajate pri imenu (65%)

izberete drugo ime (35%)

Število vseh glasov: 279

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!