Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
skrajšan delovni čas - pogodba, dopust 5.1.2008 7:15:39
|
|
|
|
2mama
|
Pozdravljene, odlocila sem se, da bom delala samo 6 ur. Zanima me, koliko prej, preden se vrnes, moras delodajalcu javit, da pripravi novo pogodbo (delam v javni upravi). In pa, ali nam mamam, ki uveljavljamo to moznost, priprada potem sorazmerno uram tudi toliko manj dopusta. Delovna doba je najbrz tudi toliko manjsa?
|
|
|
|
RE: skrajšan delovni čas - pogodba, dopust 5.1.2008 7:50:16
|
|
|
|
jade1
|
Jaz ti predlagam, da greš na socialno in ti bodo tam vse lepo razložili.
|
|
|
|
RE: skrajšan delovni čas - pogodba, dopust 5.1.2008 16:18:25
|
|
|
|
Dolina
|
Na socialni dobiš papirje za skrajšan delovni čas, delodajalec ti pripravi novo pogodbo, kjer imaš napisano, zakaj delaš samo 6 ur - obstaja en člen, ki se sklicuje na to, če rabiš, mi javi na ZS, ti pošljem (daš kot prilogo papirjem za socialo). Kdaj se to zmeniš, je pa odvisno od tebe in delodajalca. Jaz sem najprej delala 8 ur, potem po enem letu pa začela delat za 4 ure. Razliko prispevkov do 8 ur (ampak ne tvoje bruto plače, aapak minimalne plače!) ti plačuje država tako, da delovno dobo boš imela polno (ko zaključiš s krajšim delovnikom, ti na ZPIZU zaključijo delavsnko knjižico). Dopust ti pripada kot pri 8 urnem delovniku in zaenkrat tud malica enako kot za 8 urni delovniku. Lp, Dolina
|
|
|
| Stran: [1] |
RisankeMichonne RRAli otroku vsak dan dovolite, da gleda risanko/e?Da (
56%)
Ne (
44%)
Število vseh glasov: 25Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!