|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zložljiva/prenosna posteljica
5.1.2008 0:02:26   
pt
Ojla,

ali morda veste, če obstaja zložljiva posteljica, ki ima nastavljivo ležišče po višini, enako kot klasične posteljice?
Hval in lp
P.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zložljiva/prenosna posteljica
5.1.2008 0:04:52   
lelaval
Kolikor jaz vem, niso nastavljive, lahko pa, da se motim. Naša v glavnem ni imela nastavljivega ležišča.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu pt)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2008 0:07:50   
Anonimen
Ja obstajajo.

http://kikiwelt.de/htmlneu/firstframe.html

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2008 0:10:42   
pt
Hvala, karin24, vendar ne najdemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2008 0:11:37   
Anonimen
Chicco Lullaby Manhatten

user posted image

Zusatz :
Preis : 89,95 EUR
Mehrwertsteuer : 19,00 %

Beschreibung :
[font=""arial""]
Chicco Reisebett Lullaby + Bassinet - ein Reisebett mit Extra-Komfort. Sie werden es sofort zu schätzen wissen, denn gerade für die ersten 6 Monate Ihres Babys (bis 8 kg Körpergewicht),
ist der Komfort durch die Verbindung mit dem Bassinet nicht zu übertreffen. Mit wenigen Handgriffen erhöhen Sie die Liegefläche und schonen damit Ihren Rücken beim Herausnehmen Ihres Kindes.
Sicherheitshaken gewähren eine sichere und korrekte Befestigung am Reisebett. Das Lullaby-Reisebett ist mit neuartigem und einfach zu handhabendem Öffnungs- bzw.. Schließsystem ausgestattet.
Mit den vier leicht zugänglichen Tasten an den Seiten lässt sich das Bettchen im Nu öffnen und schließen. Dank einer doppelten Sicherung an der Bodenplatte wird ein ungewolltes Schließen verhindert.
Die Sicherheitsnetze an den Seiten sorgen für Sichtkontakt und eine optimale Luftzirkulation. Ihr Kleines liegt auf einer weich gepolsterten Matratze (Liegefläche im Baumwoll-Mix).
Durch zwei Rollen lässt sich das Reisebett sowohl im offenen als auch im geschlossenen Zustand bequem schieben. GS- und TÜV-geprüft.

Weitere Details:

* Stabiles, modernes Gestell mit abgerundeten zweifarbigen Ecken
* Gepolsterter Handlauf
* Inklusive Transport-Tasche
* Gewicht komplett inklusive Bassinet: ca. 13,6 kg
* Liegefläche: 60 x 120 cm
* Außenmaße ca. 129 x 69 x 81 cm
* Maße verpackt: ca. 26 x 20 x 81 cm

(odgovor članu pt)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2008 8:20:53   
KT
Tole imamo pri nas in je tudi nastavljiva po višini (zraven pa dobiš še previjalno "mizo", ki se nastavi na vrhu, + mrežo proti komarjem), prodajajo pa jo v trgovini Pikapolonica:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2008 10:00:56   
babylove
Graco ima tudi zložljive postelje z nastavljivim ležiščem.

(odgovor članu pt)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2008 11:14:52   
kristinaj
jst imam eno prenosno od haucka. tisti spalni del se obesi na stranice. ko je bila majhna sem notr dala še jogi, da je bila više. ko je malo zrasla sem jogi odstranila. sedaj jo uporabljam pa kot stajico.

(odgovor članu pt)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2008 15:55:08   
tinaaja
lahko dokupis nastavek za visino, vsaj v BC sem vidla. mi imamo tole:
http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=177973

kjer je ta nastavek ze zraven.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2008 20:43:22   
VesnaLana
Mi smo jo kupili v baby centru

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.1.2008 23:01:14   
Jenny Anny
Mi imamo Graco, smo jo kupili v Turbolimaču in smo zelo zadovoljni z njo, no na vrhu ima še celo previjalno, ki pa je ponavadi ne uporabljamo, ker naša user posted image  že preveč brca.

(odgovor članu VesnaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?