|
RE: Vljudna prošnja za vas, punce 4.1.2008 10:36:44
|
|
|
|
Bety upa
|
Pušenjak pravi, da se največ v 14 dneh hormon mora popolnoma izločiti iz telesa....? ?!?! Hormon se ne nahaja v telesu, temveč ga izloča posteljica. In če le-to odstraniš, se nima kaj več izločati. Lhko samo počakaš, da se koncentracija z vsakim dnem zmanjša. V primeru, da v sebi nosiš zarodek, ki je odmrl, pa ti hormon ßhcg pada kljub temu, in to 50% vsak drug dan. Če pa naredijo še abrazio....hmmm...Potem pa, po moje, Pušenjak ima prav.... Verjetno še nobeni ni prišlo na misel, da bi naredila po abrazio test....in zato ne vemo zagotovo, kaj se dogaja....Samo jaz, neumna radovednica.. Ne zamerite, samo mi to vse gre resnično na živce. In danes celo (sanjam) vidim, da mi je test pokazal bolj močno črtico.... ....Mislim, res sem prfuknjena....Pa zjutraj sem šla na WC normalno. Potem sem spila več kot 2dcl mešance kisa, vode in jabolčnega soka; Skuhala si kavo in z mlekom spila 2x 2dcl in med; Pa spila sem nekaj vitaminov in splaknila s vodo....In šele po vsej tej tekočini, čez 10 minut šla na WC in naredila test, ki je pozitiven..... .....Pomeni, da je tega hormona kar nekaj.....jojjjj....Dobro je, da nekje lahko povem vse, kar mislim, na RR recimo, in da mi je potem lažje.. Pustimo času čas...
|
|
|