Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ss in prvi pregled pri G 3.1.2008 21:01:09
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz sem imela prvi pregled po prvi M, sem poklicala in se naročila.
|
|
|
|
RE: ss in prvi pregled pri G 4.1.2008 0:21:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam prvi pregled 3 tedne po abraziji.
|
|
|
|
RE: ss in prvi pregled pri G 4.1.2008 9:36:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Abrazijo sem imela 06.09.2007, prvi pregled pa 25.09.2007. Mene je sestra naročila za pregled že tisti dan, ko mi je dal G napotnico za abrazijo, se pravc takoj. Bila sem na pregledu še pred prvo M po abraziji. M pa sem dobila točno na 28.dan, kot tudi vse naslednje, točne so bile kot urica. Ti pa si dobila zeloooo pozno pregled, tako da jih NUJNO pokliči, ker te MORA G pregledati, če se je maternica sčistila. Pravico imaš do tega pregleda, sploh nimajo kaj komplicirati, drugače se pa razjezi.
|
|
|
|
RE: ss in prvi pregled pri G 4.1.2008 9:43:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se sama ne bi najavila pri G, bi imela pregled šele ko bi bila ponovno noseča. Moj g je zaupal drugim g-jem, da so opravili (čiščenje) ok.
|
|
|
|
RE: ss in prvi pregled pri G 4.1.2008 9:45:24
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz sem imela prvi pregled en mesec po abraziji. Po opravljeni abraziji sem poklicala mojo G, da vprašam kaj zdaj in je sestra rekla naj pridem en mesec po abarziji.
|
|
|
|
RE: ss in prvi pregled pri G 4.1.2008 9:48:27
|
|
|
|
Joob
|
Po UPN bi morala imeti pregled po 1 menstruaciji...ker pa nisem bila ščiščena...sem imela abrazijo po mescu in pol...in včeraj je bilo dva tedna po abraziji in imam danes 1. pregled pri svoji G.
|
|
RE: ss in prvi pregled pri G 4.1.2008 9:52:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozabila sem rečt, da so me v bolnici naročili en teden po čiščenji, naj pridem k svojmu g. na pregled, sam potlej je bil moj na dopustu in potlej me ni nč pregledal, ampak samo rekel, da moram počakat 3 do 4 menstruacije, potlej pa grem lahko v nove boje. In tako sem bila v negotovosti, če je z mano vse ok. Zato pa sem se potlej kar sama najavila k njemu in je bilo vse ok.
|
|
|
|
RE: ss in prvi pregled pri G 4.1.2008 14:55:00
|
|
|
|
*talcy*
|
....MEN JE REKLA G. NAJ PRIDEM NA PREGLED TAKOJ PO ....
|
|
|
|
RE: ss in prvi pregled pri G 4.1.2008 18:44:43
|
|
|
|
pika74
|
Jaz sem imela abrazijo v 8/9 tednu in sicer 18.12.07. pa so mi rekli, da naj grem na pregled h ginekologu po prvi M. Pa sem se naročila in so mi dali datum že 11.1.2007, kar bo pomoje tik pred M oz. 3,5 tednov po abraziji. Upam, da me bo ginekolog sploh pregledal tako hitro .
|
|
RE: ss in prvi pregled pri G 4.1.2008 19:23:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Pika74 seveda te bo pregledal, tako kot te je naročila je pravilno. Meni so tudi pri abraziji v Kliničnem centru rekli da moram k svojemu G na pregled čez 3 tedne. Tako da vse to je ok.
|
|
|
|
RE: ss in prvi pregled pri G 4.1.2008 20:35:13
|
|
|
|
s@nny
|
Jz bom tud moji G napisala meil, da me mora prej uzet. To je res malo prepozno. Hvala za odgovore. LP
|
|
|
|
RE: ss in prvi pregled pri G 4.1.2008 20:36:22
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem bila na pregledu dva ali tri tedne po abraziji (čisto točno se ne spomnim več), ker sem pač še imela od prej datum za redni pregled v nosečnosti. Tako da mislim, da ne bo problema, Pika.
|
|
|
|
RE: ss in prvi pregled pri G 4.1.2008 21:12:36
|
|
|
|
Rubin.
|
Na odpustnem pismu piše, da priporčajo pregled pri svojem g. en mesec po abraziji.
|
|
|
|
RE: ss in prvi pregled pri G 4.1.2008 21:12:42
|
|
|
|
pika74
|
O super . Sem bla že v skrbeh, če me ne bo pregledal, ker še ne bom imela M vmes. Je pa tako težko dobit datum pri mojem ginekologu... tko da si sploh ne upam kaj prestavljat na kasnejši datum... pol mi bojo dali še kakšne 3 mesce kasnej... nč, bom kr šla na pregled 11.1.08. Lep pozdravček
|
|
RE: ss in prvi pregled pri G 6.1.2008 21:32:17
|
|
|
|
suzugov
|
pika, tudi jaz imam datum 3 tedne po ss. tako mi je naročil g, ki me je odpustil iz bolnice. datum imam 8.1., upam, da sem ok...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?