|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ss in prvi pregled pri G
3.1.2008 20:40:04   
s@nny
Zanima me kdaj ste dobile prvi pregled pri G po ss.
Pri meni je blo tko, da sem imela 14.12. abrezijo in 20.12. že M, saj se mi je krvavitev že ćez 2 dani ustavila. Sedaj sem dobila termin za pregled pri G šele 06.02.08. Meni se zdi to pozno, pa še ni en teden pred naslednjo M. Ali je to O.K. da je termin tako pozen?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ss in prvi pregled pri G
3.1.2008 21:01:09   
Naja30
Jaz sem imela prvi pregled po prvi M, sem poklicala in se naročila.

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2008 0:21:47   
Anonimen
Jaz imam prvi pregled 3 tedne po abraziji.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2008 9:36:05   
Anonimen
Abrazijo sem imela 06.09.2007, prvi pregled pa 25.09.2007. Mene je sestra naročila za pregled že tisti dan, ko mi je dal G napotnico za abrazijo, se pravc takoj. Bila sem na pregledu še pred prvo M po abraziji. M pa sem dobila točno na 28.dan, kot tudi vse naslednje, točne so bile kot urica.

Ti pa si dobila zeloooo pozno pregled, tako da jih NUJNO pokliči, ker te MORA G pregledati, če se je maternica sčistila.
Pravico imaš do tega pregleda, sploh nimajo kaj komplicirati, drugače se pa razjezi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2008 9:43:41   
Anonimen
Če se sama ne bi najavila pri G, bi imela pregled šele ko bi bila ponovno noseča. Moj g je zaupal drugim g-jem, da so opravili (čiščenje) ok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2008 9:45:24   
Naja31
Jaz sem imela prvi pregled en mesec po abraziji. Po opravljeni abraziji sem poklicala mojo G, da vprašam kaj zdaj in je sestra rekla naj pridem en mesec po abarziji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2008 9:48:27   
Joob
Po UPN bi morala imeti pregled po 1 menstruaciji...ker pa nisem bila ščiščena...sem imela abrazijo po mescu in pol...in včeraj je bilo dva tedna po abraziji in imam danes 1. pregled pri svoji G.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.1.2008 9:52:03   
Anonimen
Pozabila sem rečt, da so me v bolnici naročili en teden po čiščenji, naj pridem k svojmu g. na pregled, sam potlej je bil moj na dopustu in potlej me ni nč pregledal, ampak samo rekel, da moram počakat 3 do 4 menstruacije, potlej pa grem lahko v nove boje. In tako sem bila v negotovosti, če je z mano vse ok. Zato pa sem se potlej kar sama najavila k njemu in je bilo vse ok.

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.1.2008 14:55:00   
*talcy*
....MEN JE REKLA G. NAJ PRIDEM NA PREGLED TAKOJ PO user posted image  ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.1.2008 18:44:43   
pika74
Jaz sem imela abrazijo v 8/9 tednu in sicer 18.12.07. pa so mi rekli, da naj grem na pregled h ginekologu po prvi M. Pa sem se naročila in so mi dali datum že 11.1.2007, kar bo pomoje tik pred M oz. 3,5 tednov po abraziji. Upam, da me bo ginekolog sploh pregledal tako hitrouser posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.1.2008 19:23:05   
Anonimen
Pika74 seveda te bo pregledal, tako kot te je naročila je pravilno. Meni so tudi pri abraziji v Kliničnem centru rekli da moram k svojemu G na pregled čez 3 tedne. Tako da vse to je ok.

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
4.1.2008 20:35:13   
s@nny
Jz bom tud moji G napisala meil, da me mora prej uzet. To je res malo prepozno.

Hvala za odgovore.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.1.2008 20:36:22   
Jančika_
Jaz sem bila na pregledu dva ali tri tedne po abraziji (čisto točno se ne spomnim več), ker sem pač še imela od prej datum za redni pregled v nosečnosti. Tako da mislim, da ne bo problema, Pika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.1.2008 21:12:36   
Rubin.
Na odpustnem pismu piše, da priporčajo pregled pri svojem g. en mesec po abraziji.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.1.2008 21:12:42   
pika74
O super user posted image . Sem bla že v skrbeh, če me ne bo pregledal, ker še ne bom imela M vmes. Je pa tako težko dobit datum pri mojem ginekologu... tko da si sploh ne upam kaj prestavljat na kasnejši datum... pol mi bojo dali še kakšne 3 mesce kasnej... nč, bom kr šla na pregled 11.1.08.

Lep pozdravček user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.1.2008 21:32:17   
suzugov
pika, tudi jaz imam datum 3 tedne po ss. tako mi je naročil g, ki me je odpustil iz bolnice. datum imam 8.1., upam, da sem ok...

Zdaj imam dva angelčka, ki pazita name...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.1.2008 15:59:06   
fragola
jaz sem imela splav v v 14 tednu(12.12), moja ginekologinja mi je dala datum 15.01.
Bila sem tudi čiščenje.

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?