|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   e bay?varno ali ne?
3.1.2008 20:36:18   
Anonimen
Na spletni strani e bay sem zasledila zelo lep nov voziček.Če ima katera izkušnje in je že kaj kupila iz e baya?Je ziher al ne?Ta voziček je v A vstriji in ga prodaja neka firma.Je ziher nakazat denar?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: e bay?varno ali ne?
3.1.2008 20:57:40   
tatam
Mi smo kupli že parkrat prek e-baya.Večinoma privat,nekaj prek firm in imamo same lepe izkušnje.Par dni po nakazilu so nam stvari dostavli!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2008 21:20:58   
bilbo
po e-bayu kupili ogromno stvari, med drugim voziček, avtosedež, babysitterja, nekaj cunj, .... včeraj naročili še drugi avtosedež

poglej na ocene prodajalca in če je možno plačilo s paypalom (če plačaš z njim imaš nakup do 500 EURO zavarovan)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2008 10:00:39   
Klarita
IZVIRNO SPOROČILO: bilbo

po e-bayu kupili ogromno stvari, med drugim voziček, avtosedež, babysitterja, nekaj cunj, .... včeraj naročili še drugi avtosedež

poglej na ocene prodajalca in če je možno plačilo s paypalom (če plačaš z njim imaš nakup do 500 EURO zavarovan)

Se strinjam, tudi mi kupili ogromno stvari, tudi dražjih (kafe mašino, dele za motor, ure, mobitel, voziček, kolegica je kupila posteljico za dojenčka, v glavnem res ogromno stvari) in je bilo vse vredu, vsekakor je bolj ziher kot naša bolha. Plačat pa se res bolj splača s paypal-om, kot da nakazuješ preko banke in moraš plačat še provizijo.

(odgovor članu bilbo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2008 10:13:13   
bina30
Jaz sem ze e-bay-jem zelo zadovoljna, sem tvegala in kupila vstopnice za koncerte pa vse živo in je blo vse ok.

za dojenčka sem kupila tale košek http://cgi.ebay.at/FabiMax-Bollerwagen-Stubenwagen-XXL-Emily-NEU-OVP_W0QQitemZ230206502455QQihZ013QQcategoryZ15476QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

vendar novega od neke otroške trgovine, plačala pa sem z nakazilom preko banke, paket pa sem dobila v 4 dneh. Meni se zdi super.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2008 11:39:12   
gerilum
Mi smo kupili voziček, računalnik itd. in je vedno vse prišlo hitro in brez problema. Smo ap vedno kupovali od prodajalcev ki imajo dobro oceno (nad 90%). Stvari so (nekatere) občutno ceneje kot pri nas, kupovala pa sva ponavadi vse novo.

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2008 21:53:35   
bilbo
kot sem včeraj napisla smo v sredo na e-bayu naročili avtosedež in ga že danes zjutraj dobiliuser posted image

(odgovor članu gerilum)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2008 12:43:01   
pravljica
ker nimam paypala, vedno nakažem na račun, na banki...razen provizije, je bilo do zdaj še vse ok user posted image  sploh, če gre za firmo/trgovino, nimam nobene bojazni, da stvari ne bi dobila user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?