Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ko bi rada Franco, je pa ni! 13.1.2005 11:30:08
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pozdravljene! Sej vem, da je vse nečakate. POŠLJITE JO K MENI!!! Joj, vsak mesec sem ji govorila naj ne pride, zdej, ko bi pa morala je pa ni. V ponedeljek bi morala na hostero pa laparo, če je pa ne bo, se mi bo pa spet vse premaknilo.:( Res sem žalostna. Kok me ta Franca #$#"!()(?/(/&%/&!!! Se opravičujem, ampak:grrr::grrr::grrr:...upam, da bo prišla.:( Držim pesti, da je k vam ne bo!:miska::miska::miska: Pika, a pri tebi je že kej?
|
|
|
|
Ko bi rada Franco, je pa ni! 13.1.2005 11:32:16
|
|
|
|
pupika
|
tinkamiška kaj pa če je vama že uspelo narest :duda: in ti zaradi tega zamuja, poskusi narest test. Držim :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Ko bi rada Franco, je pa ni! 13.1.2005 11:34:25
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pupika, mimam nobenih znakov, joške so šle skup, po mojem bo zamudila:( Hvala za:miska::miska::miska: Poljubček, Tinka
|
|
|
|
Ko bi rada Franco, je pa ni! 13.1.2005 11:35:05
|
|
|
|
petja
|
Jaz tudi mislim tinkamiška, da si :nosecka:. Zdaj si samo razmišljala, da mora :hudicek: nujno priti in se nisi obremenjevala s tem, ali boš :nosecka: in mogoče vama je uspelo. Pojdi po :modri: in poročaj, kaj je pokazal. Lp, Petja
|
|
|
|
Ko bi rada Franco, je pa ni! 13.1.2005 11:35:12
|
|
|
|
martita
|
tinkamiška, ti jo že pošiljam....leti, leti, leti, leti :hudicek: !
|
|
|
|
Ko bi rada Franco, je pa ni! 13.1.2005 12:01:28
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz ti pa privoščim, da ne pride k tebi, vsaj eno leto ne.:bravo::bravo: Sem se pa sedaj spomila: šlik, šlak, korenjček. :)-:)-A poznate? cmokec
|
|
|
|
Ko bi rada Franco, je pa ni! 13.1.2005 12:05:41
|
|
|
|
anadejka
|
Ejjj Tinka jest jo tut čakam,pa neče pridet.Sicer pri meni še ne zamuja,danes je njen dan,ampak tut če je ne bo ne bom huda:). Veš kaj ne smeš živčna,ker pol se ustraši pa pride kasneje.Pa predlagam ti da spiješ kšn kozarčk rdečga vina,ker to porine:hudicek:naprej,pa tko za sprostitev. Upam da se ti bo vse lepo izšlo in ti ne bo treba dolgo čakati. Še najbolje bi pa seveda bilo,ko bi:hudicek:za 9nebesapozabila nate. Lepe pozdravčke..........andrejka76:miska:
|
|
|
|
Ko bi rada Franco, je pa ni! 13.1.2005 12:10:08
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pupe, sej vem, da mi hočete dober:rozica::rozica::rozica: Mogoče si bom pa res mal črnga vinčka natočla, čist mal, bomo vidli kaj bo. Hvala, da ste tu:rozica: Bom javla, ko bo kej novga. Vse lepo vamm vsem! Tinka
|
|
|
|
Ko bi rada Franco, je pa ni! 13.1.2005 13:01:46
|
|
|
|
bebi
|
Hojla Tinka! Mogoče si pa ujela zadnji vlak in se ti je posrečilo pred laparo. Sej veš, ko najmanj pričakuješ takrat,... :modri::roza::nosecka::duda:. Kok ti pa zamuja? Men že tud zamuja (čeprov to pr men ni tok nenavadno) in upam, da je tokrat ne dočakam ;) Mogoče bova pa ob približno enakem času zagledali :modri::roza:. Upam, upam, upam... lp bebi :rozica:
|
|
|
|
Ko bi rada Franco, je pa ni! 13.1.2005 14:41:34
|
|
|
|
tinkamiška
|
Bebi, držim pesti:miska::miska::miska: Jst pa vseeno upam za sebe, da se bo danes tokom dneva franca prikazala, da lahko še jutri zjutraj potrdim v bolnici datum. Upam, da bo še šlo. Poljubčki, Tinka
|
|
|
|
Ko bi rada Franco, je pa ni! 13.1.2005 14:50:22
|
|
|
|
Anitka
|
TINKA jaz držim pestke, da vama je pa morda le uspelo. Če pa že ni pa naj pestke pripomorejo k temu, da se :hudicek: zdaj takoj prikaže. Pa pa, Anitka:metulj:
|
|
|
|
Ko bi rada Franco, je pa ni! 13.1.2005 18:23:46
|
|
|
|
tinkamiška
|
Anitka:rozica:, hvala tudi tebi. In ti prav tako želim vse najlepše in čimprej:modri:! Natočila sem si vročo vodo v bano, si dala noter eno fajn dišečo peno, si natočla 1dcl domačega refoška in se sprostila. No, to sem nardila zase. Zdej pa naj se zgodi, kar se pač mora. Pupe, jutri sporočim, če se bo Franca oglsila. Hvala vsem še enkrat!:rozica: Lahko noč:metulj: Tinka
|
|
|
|
Ko bi rada Franco, je pa ni! 13.1.2005 18:48:43
|
|
|
|
cmokec
|
Tinkamiška, ker sem napisala, da ti želim, da France eno leto nebi vidla, je pa prejle k men pršla. In to 5 dni prekmalu. Očitno je mislila, da jo mam tko rada, da jo s teboj nočem delit? :)-:)- Ma, kdo bi razumel ta svet? P.S. A ti si tud grafična varianta? A si končala v Zagrebu al že v Ljubljani. Pol ti lahko napišem, da sem dobila C O, M 100, Y 100 in K 0 oz. Panthone 32.:)-:)-:)-:)- cmokec
|
|
|
|
Ko bi rada Franco, je pa ni! 13.1.2005 18:53:24
|
|
|
|
miska2004
|
Tinka, jaz tudi mislim, da te je telo presenetilo, oziroma ti njega - zdaj, ko nisi bila obremenjena, da moraš postat:nosecka:, ti je uspelo! Držim pesti :miska:
|
|
|
|
Ko bi rada Franco, je pa ni! 13.1.2005 19:50:59
|
|
|
|
Pia73
|
Ja, tinkamiška, sumljiva si mi,.... Jaz sem jo tudi takole čakala in čakala, ker bi mi naj spremljali ciklus z UZ, pa je še do sedaj nisem dočakala,...:bravo::bravo::bravo: Upam, da bo tudi pri tebi tako,...:miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Ko bi rada Franco, je pa ni! 14.1.2005 9:39:34
|
|
|
|
tinkamiška
|
Joj, pupe, vse ste tak prijazne...in res bi bila srečnica, če bi se vaši sumi izkazali za resnico. France še ni, trebuh imam napihnjen, nobenih znakov... Cmokec, mi je žal, da je k teb prišla, ta Franca! Tud sem v grafiki ja, končala v LJ. A ti pa v ZG? Lepo se imejte, cmokec, miška in Pia, hvala za vaše želje!:rozica: Tinka
|
|
|
|
Ko bi rada Franco, je pa ni! 14.1.2005 10:59:17
|
|
|
|
pupika
|
Kaj pa če bi vseeno poskusila z CB. Mogoče se ti je pa tokrat nasmehnila sreča. Držim :miska::miska::miska::miska: zate
|
|
|
| Stran: [1] |
TELEVIZIJALelly28 RRKoliko časa dnevno povprečno preživite pred TV ekranom?do 1 ure (
38%)
1-3 ure (
42%)
3-6 ure (
8%)
več kot 6 ur (
4%)
ne gledam/nimam TV (
8%)
Število vseh glasov: 24Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!