Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: podarjanje darila naprej 4.1.2008 10:52:00
|
|
|
|
mika
|
Mika tebi pa le to : ne sodi ostalih po sebi, eni smo resnično veseli kinder jajačka, pa še malo boljše si preberi moje poste, nikjer se nisem strinjala s tistimi, ki so jih imenovali tepci in še kaj. ta je pa dobra . nikoli v življenju se nisem pritoževala nad darilom in sem vsakega vesela. zato ker ti nisi zadovoljna s tem kar je dobil tvoj otrok, dvomim da bi bila vesela 'le' kinder jajčke. a si slišala kdaj da se podarjenemu konju ne gleda v zobe? drugače je pa kinder jajčka darilo ki se ga naša pupa najbolj razveseli. in v tvojih postih nisi napisala, da se ne strinjaš z napisanim, kar pomeni, da se strinjaš. še enkrat, ni ti treba bit užaljena, ker so se na tvojega otroka spomnili, zakaj pa je dobil knjigico s posvetilom njihovemu otroku, razloga ne veš.
|
|
|
|
RE: podarjanje darila naprej 4.1.2008 11:22:03
|
|
|
|
Anonimen
|
in v tvojih postih nisi napisala, da se ne strinjaš z napisanim, kar pomeni, da se strinjaš. ima ludih posle rata
|
|
|
|
RE: podarjanje darila naprej 4.1.2008 11:42:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen in v tvojih postih nisi napisala, da se ne strinjaš z napisanim, kar pomeni, da se strinjaš. ima ludih posle rata Ne zlorabljajte anonimnosti prosim....
|
|
|
|
RE: podarjanje darila naprej 4.1.2008 11:43:17
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Evola rešeno. Tehnofilu hvala za namig. Kako si pa rešila situacijo, če ni skrivnost?
|
RE: podarjanje darila naprej 4.1.2008 12:36:36
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Joj, jaz pa ne bi mogla obdržati knjigice s posvetilom za drugega otroka Enako velja za bone... bi imela preveč slabo vest, sploh ob naslednjem srečanju. Bi definitivno povedala, pa naj jim bo nerodno ali pa ne. Krivi za nastalo situacijo so itaq oni.
|
|
RE: podarjanje darila naprej 4.1.2008 12:49:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Nisem brala vseh strani, samo a niste pri njih odprli darilo al kako? Še enkrat sprašujem. Darila se ja odprejo takoj, ko se dobijo, torej so bili tisti, ki so vam to podarili zraven. Al kako?
|
|
|
|
RE: podarjanje darila naprej 4.1.2008 12:53:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: hothien Nisem brala vseh strani, samo a niste pri njih odprli darilo al kako? Še enkrat sprašujem. Darila se ja odprejo takoj, ko se dobijo, torej so bili tisti, ki so vam to podarili zraven. Al kako? ne, puščeno na kljuki na vhodnih vratih
|
|
|
|
RE: podarjanje darila naprej 4.1.2008 12:54:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: hothien Nisem brala vseh strani, samo a niste pri njih odprli darilo al kako? Še enkrat sprašujem. Darila se ja odprejo takoj, ko se dobijo, torej so bili tisti, ki so vam to podarili zraven. Al kako? ne, puščeno na kljuki na vhodnih vratih Ne zlorabljajte anonimnosti, prosim.
|
|
|
|
RE: podarjanje darila naprej 4.1.2008 12:56:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Evola rešeno. Tehnofilu hvala za namig. Kako si pa rešila situacijo, če ni skrivnost? naredila sem tako , da je volk sit in koza cela. Za podarjene bone sem kupila njihovemu otroku darilo in jim ga dostavila . Knjigico zadržala, čez posvetilo nalepila nodija
|
|
|
|
RE: podarjanje darila naprej 4.1.2008 12:58:19
|
|
|
|
pety78
|
No, lepo.
|
RE: podarjanje darila naprej 4.1.2008 14:02:52
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen in v tvojih postih nisi napisala, da se ne strinjaš z napisanim, kar pomeni, da se strinjaš. ima ludih posle rata ja res je smešno , da ne premoreš boljšega odgovora
|
|
|
|
RE: podarjanje darila naprej 4.1.2008 17:49:49
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Naš otrok je za dedka mraza dobil zavito knjigico, že ko sem jo videla kako je zavita mi je bilo čudno - spomladanski papir na zvončke in marjetice...No , ko to darilo odpre je na notranji strani posvetilo.. Ta knjigica je last (že predtiskano) in ime od nekoga drugega , pa še voščilo za rojstni dan. Notri pa še kuverta z darilnimi boni za baby center v vrednosti 50 eurov. Kaj bi naredile ve? Vrnemo knjigo in bone? Samo bone? Se delamo kot da ni nič? Sem pa zelo razočarana in užaljena. Dovolj bi bila lizika kupljena za mojo miško. hehehe...ta je pa dobra! no,,,če jaz dobim kako vino...pa jih mam že 100-ga dam dalje, ker da se mi tam pokvari-jaz pravim tako: darilo, ki sem ga dobila, je moje....zdaj pa lahko delam z njim kaj hočem... če se meni zdi zame neuporabno, ga dam raje nekomu, ki pa vem, da mu bo všeč.... a nisem s tem nekaj ok naredila? meni bi tam ležalo, pa se prašilo...nekdo pa je ful zadovoljen... samo meni posvečeno knjigo pa nebi dala naprej....
|
|
|
|
RE: podarjanje darila naprej 4.1.2008 20:59:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: hothien Nisem brala vseh strani, samo a niste pri njih odprli darilo al kako? Še enkrat sprašujem. Darila se ja odprejo takoj, ko se dobijo, torej so bili tisti, ki so vam to podarili zraven. Al kako? ne, puščeno na kljuki na vhodnih vratih Aha.
|
|
|
|
RE: podarjanje darila naprej 5.1.2008 12:20:52
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Evola rešeno. Tehnofilu hvala za namig. Kako si pa rešila situacijo, če ni skrivnost? naredila sem tako , da je volk sit in koza cela. Za podarjene bone sem kupila njihovemu otroku darilo in jim ga dostavila . Knjigico zadržala, čez posvetilo nalepila nodija lepo, čeprav ti ne bi bilo treba, saj veš kako rečejo, da podarjenemu konju se ne gleda v zobe. drugače pa ni lepo podarjat darila naprej, čeprav glede buteljk se pa tudi sama ne sekiram in je že marsikatera romala naprej, čeprav zadnje čase pa ne več, ker raje vse porabiva za omake, tiste tadobre pa itak spijeva. pa tud, če imava obiske je fajn, da lahko ponudiš več sort vina...
|
|
|
|
RE: podarjanje darila naprej 5.1.2008 12:39:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, mene tudi zanima, kako si to storila.....si jim povedala za bone......
|
|
|
|
RE: podarjanje darila naprej 5.1.2008 15:56:09
|
|
|
|
sneguljčica
|
Meni se je tudi že zgodilo, da je otrok dobil isto knjigico in dvd risanke. Pa smo povedali tistemu, ki je podaril, da je lepo, ampak že ima in če se strinja bomo dali nečaku. Oboji so se strinjali, saj vedet pa res ne morejo, da je otrok to že dobil... Ko smo dali nečaku, je bilo to zraven darila, nič zavito, le povedali smo, da jim damo še to, ker je naš dobil dvojno. In ja, najbolj se strinjam s tistim, da darilo se odpre pred tistim, ki ga podari, če nanese drugače, da ga dobiš po kom, pa pogledaš in se potem zahvališ za tisto stvar - pa magari potem daš naprej. Se mi zdi, da se prav vidi, da so ljudje že siti vsega in obdarovanje sploh več nima pravega pomena...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?