Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
KAM NA MERITEV NUHALNE SVETLINE 13.1.2005 9:01:06
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Pokliči v Lj (nimam več številke, mogoče je to na polikliniki ali pa vprašaj svojega G za številko), tam je zbirni center informacij za vse G, ki merijo NS in te bodo naročili tistemu, ki bo imel prosto. Sama sem bila v Dravljah pri dr. Šajina in je bilo ok. Lp, V. :rozica:
|
|
|
|
KAM NA MERITEV NUHALNE SVETLINE 13.1.2005 9:21:44
|
|
|
|
darjatimci
|
V Lj.merijo nuh.sv.v porodnišnici.LP,Darja!
|
|
|
|
KAM NA MERITEV NUHALNE SVETLINE 13.1.2005 10:28:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako da jo v KR ne merijo??? Meni so jo glih tam zmerili. Res pa je, da nimajo licence, ampak to jo ima kot vem itak samo ene par dr. v Sloveniji.
|
|
|
|
KAM NA MERITEV NUHALNE SVETLINE 13.1.2005 10:37:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej Ery, kot prvo ti čestitam na dveh črticah :bravo: Iz srca ti priporočam merjenje NS v ZD Domžale pri dr. Dariji Strah. Naročiš se na telefon 01 / 724 52 21. Sicer pa poglej malo nazaj na forumo, ker smo zelo veliko pisale o tem. Želim ti čim bolj zdravo nosečnost :bravo: Tinka :nosecka: 14T 6/7
|
|
|
|
KAM NA MERITEV NUHALNE SVETLINE 13.1.2005 11:00:15
|
|
|
|
ery
|
Meta, v Kranju mi je rekla, da je ne more izmert, tako kot drugje. Pol pa ne vem. Rekla mi je tudi, da je to moja odločitev. Drugače sem se pa odločila za dr.Strah, ker sem pobrskala malo nazaj in ste jo vse hvalile. Imam še en teden časa, da mi jo zmeri, celo malo manj, ker sem v 11.tednu in 3 dni. Hvala za hitre odgovore. papa:bravo:9nebesa
|
|
|
|
KAM NA MERITEV NUHALNE SVETLINE 13.1.2005 11:04:54
|
|
|
|
pika78
|
Tudi meni je v Kranjski porodnišnici dr. Gregorač izmeril NS. Res pa je, da ne dobiš izračuna verjetnosti, ker verjetno nimajo licence. Sicer se baje merjenje NS povsod plača, v Kranju pa je zastonj. Lp, Pika
|
|
|
|
KAM NA MERITEV NUHALNE SVETLINE 13.1.2005 11:09:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ery, potem najbrž ti ni hotela zmerit, ker nima licence. Najbrž je odvisno od G, kajti meni jo je izmeril Urh. Je pa zanimivo, da mi je dal tudi izmero v številkah (=verjetnost).
|
|
|
|
KAM NA MERITEV NUHALNE SVETLINE 13.1.2005 11:57:37
|
|
|
|
lana 5
|
Ery jaz ti priporočam, da greš v ZD Domžale, k dr. Strah Darji. Tele je 01/ 72 45 222 cena pa je 12.000 sit. Res je supet jaz sem bila prejšni teden in sem dobila slikce in izvid. Priporočam pa ti da kamorkoli boš šla, preveri da ima tisti zdravnik licenco za NS, to je zelo pomembno.
|
|
|
|
KAM NA MERITEV NUHALNE SVETLINE 13.1.2005 12:42:16
|
|
|
|
ery
|
LANA 5-ali se da na ta pregled tudi popoldan naročiti pri darji Strah? Ali mogoče kaj veš? :)
|
|
|
|
KAM NA MERITEV NUHALNE SVETLINE 13.1.2005 13:56:33
|
|
|
|
pravljica
|
tudi popoldan naroča...da ti jo še jaz proporočam: res je super!
|
|
|
|
KAM NA MERITEV NUHALNE SVETLINE 13.1.2005 14:16:15
|
|
|
|
ery
|
Pravljica, sem prej poklicala v ZD DOmžale in me je naročila 24. 1. ob 20h. Res mi je naredila uslugo, ker grem dopoldan zelo težko iz službe-problem je šefica. Kje pa je ta ZD točno? Ker sem iz Kranja in bolj malo poznam.:duda: Božajte bušije..papa :)
|
|
|
|
KAM NA MERITEV NUHALNE SVETLINE 13.1.2005 14:18:05
|
|
|
|
pupika
|
Punce kaj slučajno veste kam pa na NS v Mariborskem koncu?
|
|
|
|
KAM NA MERITEV NUHALNE SVETLINE 13.1.2005 17:13:59
|
|
|
|
pravljica
|
ery, pojdi v center domžala, pa tam koga vprašaj, saj imajo samo 1 ZD ;) pupika...na fontani delajo NS, pride 10.000, priporočajo dr Japlja, ampak baje nimajo istih aparatur kot v domžalah in ljubljani, pa v 5. minutah si konec...menda ti samo pove, da je vse ok, da je nosna kost vidna in adijo...jaz sem šla raje v domžale na morfologijo pa grem verjetno v fontano, ker ti na videokaseto posnamejo :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?