Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2008 0:49:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kvalitetni laki za nohte 3.1.2008 7:51:27
|
|
|
|
jakaracman
|
Dior.
|
|
|
|
RE: Kvalitetni laki za nohte 3.1.2008 8:39:51
|
|
|
|
zverinca
|
Dior itak višji cenovni razred, pa max factor so meni zakon in je ceneje od diorja... pa vedno pazim, da niso neki 'ekspres sušenje' ker je to vse eno velok sranje... navaden lak, naj se suši kolikor se mora, pač imam takrat cajt zase
|
|
RE: Kvalitetni laki za nohte 3.1.2008 9:21:49
|
|
|
|
jakaracman
|
Pa še uni LCA, ki jih lahko kupiš npr v manikiri(tisti v shoping centrih ) so meni tudi dobri.
|
|
|
|
RE: Kvalitetni laki za nohte 3.1.2008 9:28:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Max factor al pa loreal. Navadni ne hitro sušeči. K z unmi se sploh ne da lepo namazat.
|
|
|
|
RE: Kvalitetni laki za nohte 3.1.2008 10:11:11
|
|
|
|
soncece24
|
Alessandro. Pa pri lakiranju je treba pazit, da so nohti res suhi in nemastni. Jaz ponavadi zvečer očistim star lak, nohte namažem z oljem za nohte - ali pa kar z baby oljem, tudi deluje Potem pa zjutraj komaj lakiram. Pa vedno podlak+lak+nadlak.
|
|
RE: Kvalitetni laki za nohte 3.1.2008 11:03:00
|
|
|
|
kofetek2010
|
Dior, Revlon, Alessandro, Loreal
|
|
|
|
RE: Kvalitetni laki za nohte 3.1.2008 11:04:28
|
|
|
|
jajula
|
men so od art decoja u redu, barva se ne zacne luscit tako hitro kot pri nekaterih drugih lakih, pa tud po normalni ceni so
|
|
|
|
RE: Kvalitetni laki za nohte 3.1.2008 11:51:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Nivea s kalcijem. Mensezdi
|
|
|
|
RE: Kvalitetni laki za nohte 3.1.2008 13:03:02
|
|
|
|
Pobalami
|
Jaz sem kupila od Chanela pa ne drži nič bolje kot loreal. Najbolj pa drži, če imaš še podlak in nadlak.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.