|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko časa po operaciji ste zanosile?
2.1.2008 20:24:55   
perbola
13 novembra sem imela operativno histeroskopijo. 18 decembra dobilauser posted image . Zanima me koliko vas je zanosilo ze po prvi user posted image , po operaciji in kolikšne imam realne možnosti. Nekatere so imele isto operacijo in so mogle čakat 3 mesece, nekatere 2, men je pa kr reku, veselo na delo po14 dneh. kake so vaše izkušnje

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 2.1.2008 21:52:43 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko časa po operaciji ste zanosile?
2.1.2008 22:30:26   
emaa
Zanosila po drugi histero, en ciklus počakala, naslednjega pa zanosila. 

(odgovor članu perbola)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2008 22:31:48   
baguSka
men je tud reku 2 mesca pocakat.. pa smo cakal samo enga, pa ni blo nic.. ta mesec pa se ne vemo - bo treba se par dni pocakat :)

(odgovor članu perbola)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2008 20:45:28   
jagodinka
Jaz sem po histeroskopiji zanosila takoj. Eno menstruacijo sem pocakala in takoj se je prijelo, zal je bila IMN.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?