|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kriči???
2.1.2008 20:01:14   
Klarita
Moj fant (4 mesece star) si je danes skoraj grlo znucal, tak se je drl in kričal. Zakaj? Pojma nimam. Že včeraj je imel napad kričanja pa mu nič ni manjkalo. Danes pa tudi. Popoldan je po obroku zaspal, ko se je zbudil smo se še malo igrali in se je smejal, potem pa naenkrat v jok in je kričal. Sit je bil, previla sem ga, vroče mu ni bilo, čaja tudi ni hotel pit, kaj bi torej lahko bilo? Zobki? Mogoče, še sedaj ne vem. Vmes med dretjem je malo zaspal, se spet zbudil in dalje kričal. Komaj se je pomiril. Kaj pravite izkušene mamice?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kriči???
2.1.2008 20:06:15   
tinispela
Je možno, da so zobki. Namaži z gelom, pa boš videla, če bo popustilo. Ali pa svečko.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2008 20:09:40   
Jančika_
Jaz sem moja dva peljala k zdravniku, če sta se res tako huronsko drla, ko sta bila še tako majhna (zelo redko sicer). Vsakič se je izkazalo, da je vneto grlo ali uho. Tako da bi mu jaz dala svečko ali Calpol, zjutraj pa k zdravniku.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2008 20:53:24   
Rivi
Ima mogoče kakšne znake prehlada, npr izcedek iz noska, rdeče oči...?

Tudi mojauser posted image se je en teden precej drla. Brez meni ugotovljivega razloga. In potem sem zaključila, da je najverjetneje odkrila samo sebe in svoj glasuser posted image user posted image user posted image

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2008 12:26:12   
Klarita
Malo je prehlajen ja, iz nosa mu teče in malo pokašljuje. Nosek mu cel dan čistim, uhice tudi ne morejo bit ali grlo, ker je to bil napad 15 min, potem pa mir. Dva dni zaporedoma je bil to popoldanski napad kričanja, bomo videli danes če se bo to spet ponovilo, drugače svečke proti bolečinam imam pripravljene edino za gel nisem bila ziher kateri je vredu, če so res zobki krivi. Sem mu pa dala grizalo (z vodo) v hladilnik in si je tisto malo žulil po ustih.

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2008 12:39:31   
MissLady
A ta gel za dlesni se dobi na recept pri P ali brez?? Kaj pa svečke?

Moj še nima teh problemov, ampak bi bila rada pripravljena user posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2008 13:04:06   
Klarita
Ne, mislim da se dobi vse brez recepta. Svečke sem kupila že takoj po cepljenju, če bi slučajno zakuhal, za gel pa ne vem, ampak sem sigurna, da se dobi brez recepta.

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?