|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vnetje spolovila
2.1.2008 17:53:54   
livia
Jaz imam že poln kufer tega vnetja. Traja že en mesec. Najprej mi je ena sramna ustnica tako nabreknila, da je zgledalo, da imam kar dva spolovila. Dobila sem svečke Canesten in mazilo. Po svečkah je oteklina splahnela, potem sem si z mazilom mazala še vsaj 14 dni, pa me še vedno srbi in peče. Izcedka imam na tone, tako da menjam hlačke 4x na dan.
A ima še katera podobne težave? Kako ste jih rešile?
Ali mislite, da lahko to vnetje vpliva na sam porod? Da težje rodiš, če je vse otečeno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vnetje spolovila
2.1.2008 18:04:02   
Anonimen
Bogica.user posted image

Vrjamem, da je hudo. Sploh zdaj, ko ti že vse bolj dol pritiska. Canesten globule lahko kupiš tudi v lekarni, brez recepta, samo nevem, koliko je dobro, da jih toliko uporabljaš v času nosečnosti. Poiskusi s kakšno kopeljo, lokalnim hlajenjem spolovila s kakšnim ledom, pa proti izcedku včasih(!) pomaga tampon namočen v LCA jogurt. Preiskusi. Upam,d a boš kmalu dobra. In mislim, da tud če greš taka rodit- rodit boš morala, tko al drugače, ker mali ne bo not ostal.user posted image

Vse dobro ti želim!user posted image

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2008 18:10:40   
eya
Uh, to je pa res hudo. Baje lahko ta vnetja malo zmanjšaš tudi z dieto-da poješ čimmanj sladkorja in ogljikovih hidratov.

Porod pa po moje zaradi tega ne bo nič težji, ker se boš tako odprla. Edino ne vem, če ni za malega kaj nevarno, da se s čim okuži?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2008 18:42:47   
Anonimen
U šit,upam da ti bo porod vse to odnesel.

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2008 23:26:33   
urssyy
Zakaj pa ne greš k svoji G. in jo prosiš, da ti da neko drugo kremico, oziroma naredi 7 dnevno terapijo ? Jaz sem dobila vnetje, pa sem 14 dni pred PDP in to za porod ni nič fajnega, ni pa nevarno zate ali za dojenčka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2008 7:46:22   
dana
Kar se poroda tiče, je zoprno če boš šivana. Jaz sem šla namreč rodit z vnetjem in mi je zdravnica ki me je šivala, rekla da je tako kot da bi maslo šival. Tkivo je mehko in se je sproti trgalo ko ga je šivala.

Z otrokom ni bilo nič narobe, zna pa se zgoditi da dobi glivice po ustih. Ne vem no, meni je bilo tako rečeno. Samo jaz nisem imela tako hude oblike, kot jo imaš ti.

Kaj pa kakšen borax - meni vedno pomaga. Če pa ne bo nič bolje, je pa najboljše iti h ginekologu, da se boš pozdravila.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 9:28:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2008 10:24:36   
rokapi
Poskusi s kopeljo iz kamiličnega čaja, v katero sedi. Poskusi se mazati z navadnim jogurtom. Meni je to dvoje pomagalo.

Najbolje pa bo, če greš nazaj h ginekologu.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2008 22:46:02   
ursygrum
Lep pozdrav!
Sem nova tukaj imam pa kar nekaj vprašanj...
Noseča sem 15 tednov in sem enkrat že dobila svečke ter kremo, zaradi vnetja.
Potem je bilo nekaj časa ok, sedaj pa se je to vnetje spet pojavilo, najbolj moteče je srbenje pa močan beli izcedek, ki me spremlja že skoraj cel čas, imam pa tudi občasne krče kot pred menstruacijo, pa me zanima, če je imela katera enake probleme?user posted image
Pregled imam pa šele konec februarja...

Za kakšen namig se že vnaprej zahvaljujem...user posted image

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2008 22:50:43   
ursygrum
Zanima pa me tudi, če se lahko doma kopam, ker sem že od več ljudi slišala, da ne priporočajo kopanja, ampak samo tuširanje, da baje ni fajn če se kopaš?
Sem pa v večih knjigah zasledila, da priporočajo kopanje v bazenu, da se razgibaš pri plavanju, zdj pa nič več ne razumem...v bazenu JA - doma pa NE!?!?!user posted image  Pa baje se ne smeš z bolj toplo vodo tuširat, ampak jst se ne morem z bolj mrzlo, kot pa sem se pred zanositvijo???
a ma katera kakšen predlog oziroma mnenje?user posted image

čaw čawuser posted image

(odgovor članu ursygrum)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.1.2008 8:00:15   
Skabi
Pri vnetju te G vzame takoj in ti ni treba čakat na dogovorjen pregled.

(odgovor članu ursygrum)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.1.2008 10:21:39   
marjanaR
V lekarni si kupi dactarin kremo, deluje podobno kot canesten. Meni tudi slednji ni hasnil, dactarin pa vžge. Pa borax vaginalete. 

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.9.2011 18:41:28   
p&b
Ima katera izkušnje z vnetjem po uporabi bazenov na dopustu.
To se mi je zgodilo letos in potem konec s kopanjem.
Pred zimo gremo že enkrat na morje in ne bi rada celih 15 dni samo ležala na ležalniku in gledala kako se moji kopajo,vozijo po tobaganih...
obstaja kakšno sredstvo,da se zaščitim in se kljub temu lahko kopam,možu sem v hecu rekla,da si jo bom pred kopanjem zalepla s selotejpomuser posted image .

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.9.2011 21:11:34   
nokiamb
Pozdrav,
za kopanje v javnih bazenih si jaz vedno kupim tampone v Muellerju- Senta Protect, ki so prepojeni z oljem in so namenjeni prav za taka javna kopališča da ti ne pridejo kakšne bakterje, glivice...v nožnico. meni so pomagali in ni bilo nikoli več težav.
LP

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.9.2011 8:28:27   
roladica
MultyGin ali pa VitagynC sta kremi, ki ju lahko uporabljaš preventivno če si bolj nagnjena k vnetjem. Tako se ti vzdržuje ustrezen pH. Namažeš se vsak dan večkrat po malem. Jaz pogosto uporabljam MultyGin, kar tako na vsake toliko pa imam manj vnetij kot včasih.

(odgovor članu nokiamb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.9.2011 7:23:18   
butt3rfly
jst bi se rajš izogibala bazenom. hit lahko kakšno infekcijo dobiš, ki ima lahko tud negativni vpliv na plod. sej nosečnost ne traja večno, pač potrpiš, da rodiš, pol pa spet hopla veselo v vodouser posted image

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?