Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
menstruacija in nosecnost?! 2.1.2008 17:20:03
|
|
|
|
Anonimen
|
zivjo! pred tremi meseci sem imela sicer zascitenn spoli odnos, vendar je bilo ravnanje po njem tvegano in me skrbi da sem noseca. en teden zatem sem dobila menstruacijo, 10 dni prezgodaj, jemala sem tudi antibiotike zaradi bolezni, potem sem ponovno dobila menstruacijo cez tistih 10 dni, ko bi jo tudi sicer mogla. ter naslednji mesec ponovno tako kot sem pricakovala. sedaj pa mi zaostja ze 20 dni. naredila sem tudi test nosecnsoti, ki je bil negativen, vendar je bil test ze 2 leti cez rok uporabe . res me skrbi, da vseno obstaja moznost, da sm kljub temu noseca, saj sem jemala antibiotike in tudi vse ostale zadeve so vse prej kot idealne. vsem ze vnaprej hvala za kakrsenkoli nasvet!!
|
|
|
|
RE: menstruacija in nosecnost?! 2.1.2008 17:27:11
|
|
|
|
nf
|
Jutri hitro po nov test! A si imela čist normalno menstruacijo ali tako bolj šibko krvavitev? Sama sicer dvomim, da bi bila pri normalni M lahko noseča.
|
|
|
|
RE: menstruacija in nosecnost?! 2.1.2008 17:39:39
|
|
|
|
Anonimen
|
imela sem normalno krvavitev oz saj zdela se mi je tako kot obicajno. sm ugotovila, da sm to temo verjetno objavla na napacnem forumu, tako da se opravicujem, ne znajdem se se najbolje.
|
|
|
|
RE: menstruacija in nosecnost?! 2.1.2008 17:47:01
|
|
|
|
nf
|
Ne ne, forum je že ta pravi. Ej pomoje, da ni veliko šans, da si prav zares noseča. Mogoče imaš kakšne hormonske motnje ali pa kej. A prsi te bolijo, imaš kakšne druge znake?
|
|
|
|
RE: menstruacija in nosecnost?! 2.1.2008 18:02:31
|
|
|
|
vanya
|
ne, prsi me ne bolijo. tudi, ko bi mogla zdaj nazadnje dobiti menstruacijo sem bila 100% prepricana, saj sem imela prav take bolecine v spodnjem trebuhu, kot jih imam vedno pred menstruacijo. obcasno se mi sicer vrti ter nekoliko boli kriz, amapk upam, da so to znaki prihajajoce menstruacije. jaz tudi upam, da ni mozno, da bi bila noseca, saj bi bili to ze trije meseci. toda kljub temu se mi zdi cudno, da bi mi toliko casa zaostjala zaradi stresa, ki ga je biloo v zadnjem casu kar nekaj. no, najbolje, da se narocim se pri ginekologu. nf, hvala ti za tvoje odgovore!
|
|
|
|
RE: menstruacija in nosecnost?! 2.1.2008 18:26:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadnjič sem ravno brala neko ginekologinjo, ki je razložila, da ob normalni(hormonski menstruaciji) ne moreš bit noseč, ker nosečniški hormon preprečuje izločanje jajčec in zorenje maternične sluznice(od tod menstruacija). So pa ženske, ki krvavijo vso nosečnost, ampak to ni menstracija- ta krvavitev prihaja od drugod. Nekako tako je napisala. Lahko pa, da si zanosila prejšnji mesec, če ti tko dolg zamuja menstracija. Test pa vrjetno po dveh letih ne kaže več prav, tko da probaj z novim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?