|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v katere toplice
2.1.2008 15:59:47   
biga
Kam priporočate v toplice z 8-mesečnim dojenčkom v začetku februarja za kakih 5 dni? A je boljši hotel ali apartma, glede hrane predvsem, ker dojenček ne je še vsega? Pa še to: a je pametno kupit fredov obroč in kopalne pleničke oz. kaj podobnega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: v katere toplice
2.1.2008 16:55:28   
willma
Če boste večkrat hodili plavat potem vam priporočam Freds obroč.
Kar se pa tiče kopalnih pleničk, brez teh se otrok v bazenu tako ali tako ne sme kopat, vsekakor in absolutno pa vam priporočam neoprenske kopalne hlače, ki jih prav tako prodajajo pod Freds programom. Naše izkušnje so, da so te hlače neprimerljivo boljše od pleničk.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2008 16:58:39   
Putka
Hotel - zaradi vaju da se lahko spočijeta, vsaj kuhat ni treba.

Lepo je v Boh.Bistrici - vodni park Bohinj.

Dolenjske toplice za dojenčka, ker je topla voda in čisto. Okoli je dosti luštnih izletov

Na morje, npr. v Strunjan.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2008 17:02:31   
Anonimen
Mi smo za kopat skozi imeli kopalke za dojenčke. Se mi zdijo bolje od pleničk, ker so ene za skozi. Glede Fredovega obroča je bilo pri nas na začetku v redu, potem je bilo pa dretje že ob montaži obroča, tako da smo ga v bistvu imeli samo parkrat na tečaju za dojenčke. Če bi imela še enega otroka, ga ne bi kupovala. Je pa po moje odvisno od otroka, če je potrpežljiv, potem je fajn. Pri nas je moralo biti pa vse takoj in še točno tisto, kar si je zamislil. V bazenu je bilo to lizanje kovinskih stopnic, o kakšnem plavanju v obročuu smo lahko bolj sanjali.

Drugače bi pa jaz šla v hotel, ki je povezan z bazeni. Da ni treba ful pregretega otroka po mrazu do apartmaja prenašat.
Kar sem jaz gledala po netu in spraševala tule gor, se mi je najbolje zdelo v Čatežu, ime hotela sem pa pozabila: Terme ali nekaj takega. Je še en s podobnim imenom  tam, ta pa ni povezan z bazeni. Malo poglej.

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2008 17:15:31   
*maja
Jaz vsekakor priporočam Olimije so res super, pa še bazeni so povezani s hoteli po podzemnem hodniku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.1.2008 17:22:07   
biga
V Olimju je tudi možen najem apartmajev kajne? Ima katera izkušnje s tem? Samo najbrž niso povezani z bazeni, ne? Torej moraš ven z dojenčkom na mraz, ko se skopaš. Je pa boljše, ker lahko kuhaš posebej zanj. Kako je sicer v hotelih, če imaš dojenčka? Naročiš lahko kaj posebej ali je isto kot starša?

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.1.2008 18:03:54   
*maja
Ja je apart hotel , ki ima same apartmaje in je povezan z bazeni. Samo vas Lipa ni povezana. Mi gremo vedno v aparthotel in je super, jaz ga toplo priporočam.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.1.2008 18:12:42   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Mi smo za kopat skozi imeli kopalke za dojenčke. Se mi zdijo bolje od pleničk, ker so ene za skozi. Glede Fredovega obroča je bilo pri nas na začetku v redu, potem je bilo pa dretje že ob montaži obroča, tako da smo ga v bistvu imeli samo parkrat na tečaju za dojenčke. Če bi imela še enega otroka, ga ne bi kupovala. Je pa po moje odvisno od otroka, če je potrpežljiv, potem je fajn. Pri nas je moralo biti pa vse takoj in še točno tisto, kar si je zamislil. V bazenu je bilo to lizanje kovinskih stopnic, o kakšnem plavanju v obročuu smo lahko bolj sanjali.

popolnoma enako. smo se v nedeljo kopali in sem malega strpala v freda, pa se je tako drl, da je bil zaripel, da nam je en ''prijazen gospod iz Ljubljane'' prišel povedat, da mučimo otroka, če pa noče v vodo. no, čudno da ni potem kaj komentiral, ko je bil otrok več pod vodo, kot pa nad vodo in se drčal po ročajih pri stopnicahuser posted image user posted image user posted image user posted image

tako da moje mnenje;
freda ne, raje si ga sposodi, pa boš videla.
kopalne hlače ja, kopalne plenice so mi tko ogabne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?