|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mikser
2.1.2008 15:10:38   
Klarita
Začela sem uvajat gosto hrano, oz. sokove. Zaenkrat sem korenček zmiksala kar s paličnim mešalcem. Me pa zanima za kasneje, ko bo teh priprav hrane več in bolj raznovrstne, s kakšnimi mikserji pripravljate hrano?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mikser
2.1.2008 15:11:50   
Anonimen
Z nobenim....mi zmiksana hrana ni dobrega okusa. Večinoma sem kar z vilico pretlačila.

(odgovor članu Klarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2008 15:35:38   
jaša2
jaz vse samo s paličnim. čez čas bom pa samo z vilčko pretlačla.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2008 15:58:49   
eya
Z mikserjem nisem nikoli miksala. Kašice sem delala s steklenim strgalnikom, ali pa s paličnim, nekaj tudi kar z vilico.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2008 16:29:54   
katra55
Na začetku sem pasirala s paličnim, sedaj pri 8 mes. pa samo z vilico pretlačim.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.1.2008 16:53:14   
Putka
S paličnim v visoki posodi miksam, da ni nič koščkov, ker se "davi" in bruhauser posted image Je tudi že koščke dol spravila, zdaj ko je pa grlo vneto pa spet samo pasirano.

In glede okusa - zakaj bi bil pa zmiksan korenček drugačnega okusa kot samo pretlačenuser posted image Fizično in kemijsko ne vidim razloga.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.1.2008 18:22:52   
kaya2007
naš pediater svetuje pretlačeno, ne zmiksano, ker baje izloča neko snov, če miksaš in to ni ok za user posted image

no, ampak mi se tega ne držimo čist...miksam s plaičnim mešalnikom ali pa z mikserjem ki je zraven otroškega parnega kuhalnika.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.1.2008 20:42:23   
Naja30
Jaz tudi nisem nikoli miksala. Samo pretlačila z vilico. Če miksaš, se otrok kmalu navadi, da koščkov ne mara in se kar davi z njimi.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.1.2008 20:44:45   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Z nobenim....mi zmiksana hrana ni dobrega okusa. Večinoma sem kar z vilico pretlačila.

enako. paličnega sem res uporabila samo za kakšne sadne kašice, kjer se sadje ne da pretlačit. recimo surovo jabolko, hruška, nektarine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
2.1.2008 21:08:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
3.1.2008 12:35:50   
Klarita
Hvala mamice, tudi jaz sem korenček malo s paličnim zmiksala, ampak so vseeno ostal koščki, ker ga je bilo premalo. Danes ga bom samo pretlačia, da sok spusti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.1.2008 13:31:54   
Pikca
Mi imamo gorenjev sekljalnik, mi je boljši kot palični. No, zdaj pri 9 mes. ga skoraj ne uporabljamo več, mu ponavadi z vilico pretlačim. Na začetku je pa kar kašljal, če ni bilo čisto gladko.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.1.2008 13:46:51   
hariba
S paličnim zdaj samo še meso, ostalo pa na selkjam ali pa z vilico pretlačim, če ej potrebno. Sem pa vse z paličnim dokler še ni imela zob, tudi tastarejšim. Ni bilo problemov, da sčasom ne bi hoteli grizt. Ko enkrat zobe dobijo tako začnejo počasi miksano hrano zavračat.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.1.2008 21:45:36   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Jst mešam s paličnim. Mi je nočna mora gledati otroka, ki se davi z malimi koščki. Do mature bo že grizla.

enako user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

Neposredna povezava do sporočila: 14
4.1.2008 22:35:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Jst mešam s paličnim. Mi je nočna mora gledati otroka, ki se davi z malimi koščki. Do mature bo že grizla.

Isto.

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?