|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvo mama potem jaz
2.1.2008 2:08:44   
lojzika
No ko je meni zadnjič avto crknil sem najprej klicala svojega brata. Ampak zato ker sem vedela da on ne bo mogel priti, ker je doma user posted image  čuval.

Glede srne pa mogoče je mislil da mama pozna kakega jagra da bi srno dokončno spravil s tega sveta tebe pa presenetil z golažem.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.1.2008 9:00:58   
Naja31
Ha, ha, sem se prav nasmejala kaj tebe skrbi.
Jaz tudi dostkirat v bolj resnih zadevah pokličem mojega brata, ker vem, da mi bo znal pravilneje svetovati kot moj mož. In tudi moj mož večkrat pokliče kakšnega prijatelja, kot mene. Pač pokličeš tistega za katerega meniš da ti bo lahko pomagal.
zaradi tega pa res ne moreš biti užaljena, no.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.1.2008 9:17:49   
žarnica
no,moj je tudi srno zbil,pa je najprej klical mojega očeta. JAz sem izvedela šele,ko so že vse zrihtali (sem bila v porodnišnici). MI ni blo ravno vseeno,da sem zadnja izvedela,se je pa znašel,da je klical k mojim in mu je ati znal pomagat,kako pa kaj.

Nevem,na tvojem mestu ne bi bila užaljena. Očitno je menil,da mu mama lahko pomaga.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.1.2008 9:36:35   
dory
Pokličeš tistga,za katerga veš,da ti bo v določeni situaciji s čim manj pridigami znal najboljše pomagat. Pa nej bo to sosed, ata,mama al pa čist en **** od žlahte in 10kolega svak :) al pa nenazadnje tudi partner...

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.1.2008 12:25:10   
Slončica
Če jo ne zbije z mojim avtom mi je vseen koga kliče.Ti pa si otročja, namest da bi bla vesela da te ne obremenjuje z nesrečo in poskuša porihtat po lažji poti, beri mami, bi ti rajši vidla da te pokliče, ti joka kaj zdej, ga ti še nakuriš da je bebo....v glavnem, riner tja kjer te nč ne briga.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.1.2008 12:30:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI

Potem sem pa jaz res čudna, ker bi brez razmšljanja najprej mojega poklicala in ga vprašala, kaj naj zdaj naredim. user posted image

Ja no, saj to bi jaz isto, samo on pa ne bi mene. Saj v tem je point. Pokličeš tistega, za katerega veš, da ti bo znal svetovat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
2.1.2008 12:36:22   
Putka
Tudi jaz bi prvo klicala mamo - ker je zavarovalna agentkauser posted image . In marsikatera njena stranka pokliče njo pred policijo.

Jaz bi tudi prvo očeta poklicala, je pol manj paničen kot moj dragi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
2.1.2008 12:44:45   
LoCa
hehe, ja js tut ne bi mojga tipa, ker niti vozniškega nimauser posted image . brezveze torej. najprej bi vrjetno tatu (ne vem zakaj, ker še nikoli ni imel prometne, je pa dober voznik :P) al pa sestro (k je pravnica in bi najbrž bolj racionalno razmišljala :D). šele pol tipa, lih tolko da ve. 

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
2.1.2008 13:25:43   
Anuška79
Nisem vsega brala ampak - jaz bi najprej poklicala očeta, moj itak o tem nima pojma. user posted image

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 34
2.1.2008 14:22:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ma da mene najprej poklice

a taka si ti... ce ti njega, mora tud on tebe...

Itak. Glih zdele pa razmisljam, koga je zanc prej poklical, ko se je en vanga zaletu. Pa ne vem, a je najprej policijo al najprej mene. Mame pa ni klical user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
2.1.2008 14:57:38   
Anonimen
Jaz bom kar Renault pomoč...

...da ne bo slučajno kdo ljubosumen...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
2.1.2008 15:52:22   
viv_
o kristusjezus

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
2.1.2008 16:11:25   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

IZVIRNO SPOROČILO: BAGI

Potem sem pa jaz res čudna, ker bi brez razmšljanja najprej mojega poklicala in ga vprašala, kaj naj zdaj naredim. user posted image

Ja no, saj to bi jaz isto, samo on pa ne bi mene. Saj v tem je point. Pokličeš tistega, za katerega veš, da ti bo znal svetovat.

Točno tako, se podpišem pod Splišni.user posted image  Pa mislim, da se zaradi tega res ni treba ne obremenjevati ne sekirati, saj mislim, da se v tem res ne skriva znak naklonjenosti ali karkoli drugega podobnega.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
2.1.2008 19:24:53   
Anonimen
Moj Kamikaza je pred leti zbil srno (nenamerno, jasno). Pa tudi ni najprej mene poklical, ampak šefa, saj je Gospa Srna skočila pred šefov avto, ne pred našega. In zato se mi zdi kr logičn, da najprej šefu pove in ga upraša, kdo bo plaču ceu sprednji del Mercedesa user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
2.1.2008 20:06:11   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: dory

Pokličeš tistga,za katerga veš,da ti bo v določeni situaciji s čim manj pridigami znal najboljše pomagat. Pa nej bo to sosed, ata,mama al pa čist en **** od žlahte in 10kolega svak :) al pa nenazadnje tudi partner...

Se podpišem. V takem primeru bi tudi jaz najprej poklicala očeta, ki dela na zavarovalnici, če bi avto crknil mojega avtomehanika, ki verjamem, da bi ga prišel iskat tud sred noči, za kaj drugega pač tistega, ki obvlada, mojega pa itak v vsakem primeru, da me pride pol iskat user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 40
3.1.2008 9:40:01   
Pajaca
Če zbiješ srno na delu kjer ni znaka za srne, pol pokličeš policijo, da naredijo zapisnik, pa pol oni kličejo lovca, da srno odpelje, ti maš pa pač zapisnik in uveljavljaš kasko če pač maš to zavarovano.

Če pa zbiješ srno na delu kjer je znak za srne je pa najbolj spizdit, ker drgač ti tud srno zaračunajo.... pa še srno je prej fajn dat v prtlažnik, da maš doma fajn srnin golaž pa zrezke...... itak pol od zavarovanja ni nič, tud če maš kasko, ker ti to velja le na delu kjer ni znaka za srne..... tko maš vsaj neki od tega.

Razen če maš smolo, da se ti srna tko zapne v avto, da jo mora lovc ven zrezat (vidla slike), pol je najbolj da mesarja kličeš.

Bi mi bilo pa čudno, če bi moj klical mamo k ona bi itak sam paniko zagnala.... tko da najbrž bi on brata klical, k tud nima pojma o teh zadevah, pol bi pa šele mene, k mam mal več pojma.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 41
3.1.2008 17:43:13   
Anonimen
Hvala za vse odgovore priznam,da sem prav otrocje reagirala.Ste me postavile na pravo mesto.

No glede mame,mu pa ni znala svetovat glede njegovega primera,ker ona ima kasko in je rekla,da nic ne rabi klicat,on pa ga nima in ne ve kako je v tem rpiemru...Je pa potem nasel zav.polico...

Za znak sem pa jaz vedela,tako,da ko me je poklical sem mu rekla naj gre nazaj gledat ce je kje znak..Se je peljal nazaj znaka ni bilo,sel nazaj na mesto nesreco in poklical 113 user posted image ..

Samo ne morem pa verjeti kako malo ljudi ve to glede znaka.Ko smo se pozneje pogovarjali o tem ni imel noben pojma o tem....

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
4.1.2008 10:07:28   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
klice svojo mamo,ker ni preprican kako je glede zavarovanja ali se klice policija ali ne, potem sele poklice mene in pove za nesreco...Ali sem samo jaz ...

Če veš o zavarovanju več, je smiselno prvo klicati tebe, drugače pa ne. Prvo se problem rešuje, šele nato se obvešča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
4.1.2008 10:10:32   
tehnofil
Samo ne morem pa verjeti kako malo ljudi ve to glede znaka.Ko smo se pozneje pogovarjali o tem ni imel noben pojma o tem....

Znak velja 2km in ne samo par sto metrov nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
4.1.2008 10:29:57   
Anonimen

A bi vam bilo cisto normalno oz  vseeno,da ko vas partner npr z avtom poci srno najprej klice svojo mamo,ker ni preprican kako je glede zavarovanja ali se klice policija ali ne, potem sele poklice mene in pove za nesreco...Ali sem samo jaz tako smotana,da bi vedno najprej poklicala njega potem sele koga drugega,ce bi me kaj nujno zanimalo....

Če njegova mama dela na zavarovalnici, je logično, da najprej njo pokliče.
Pa če je mamin sinko, tudi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
4.1.2008 16:26:54   
karmy
men se zdi da imata tedva večje probleme in da pr vsaki stvari mamo kliče....

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 46
4.1.2008 19:51:03   
kaya2007
user posted image  men bi se zdel pa čudno, če bi me moj poklicu in reku zbil sem srno, kaj naj nardim? user posted image  kaj pa jaz vem, pojma nimam user posted image  user posted image  tole je pa res težava in pol!

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 47
6.1.2008 13:32:32   
Colicka
Jaz mam pa občutek, da ni fora samo v klicu, da je najprej poklical mamo ...mogče mu je pa mama vedno naprvem mestu in anonimno to žepočasi mori ...sama sem imela podoben primer in vem, kako je , če si kot ćženska na drugem mestu ...  

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 48
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?