|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preprosto ne vem
12.1.2005 20:17:00   
primorka26
Cau!

Lepo pozdravljene vse skupaj. Že nekaj časa vas berem ampak nečesa pa še nisem zasledila.

Pred tremi meseci sem nehala jest KT. Pravkar imam drugo menstruacijo. Prvo in drugo sem dobila točno na 45. dan in traja par dni, medtem ko sem imela prej menstruacije na 28 dni. KT sem jemala 4 leta.

Ali se sedaj ovulacija sorazmerno porazdeli na teh 45 dni ali kako. Mogoče za nekoga enostavno vprašanje, jaz pa preprosto ne vem...

Kakšne so kaj vaše izkušnje z prenehanjem jemanja KT in kdaj je bila zanositev?

Najlepša hvala za razjasnitev! LP

P.s. Pa še, ali se mi bo kaj kmalu spet ustalila na okrog 30 dni. Saj vem, vse skupaj je nekoliko zmedeno... :zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Preprosto ne vem
12.1.2005 20:25:57   
emaa
Ovulacija je lahko kadarkoli v ciklusu, saj se razlikuje od ženske do ženske. V idealni situaciji naj bi bila na sredi ciklusa. Poskusi biti pozorna kdaj imaš tisto prozorno, vlečljivo sluz, oz. občutek mokrote tam spodaj - takrat ovuliraš.
Kdaj se ti bo cikel ustalil pa ne vem, je od ženske do ženske različno. Moj je bil na 28-30 takoj po prenehanju jemanja KT, pri nekaterih pa se še po nekaj mesecih ne ustali.

(odgovor članu primorka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Preprosto ne vem
12.1.2005 22:59:07   
baguSka
Ojla!

Tud jst sm jemala KT kar dougo in sem imela ves čas jamanja redno M na 28 dni. Zdej jih ne jemljem že leto in pou in so moji ciklusi dougi od 35 do 38 dni. Že ves čas. No, noseča še nisem, ampak delava na tem že od oktobra. Kar pomeni dva ciklusa (ne čakam M konec tedna).
Lahko da se bo pa pri tebi vse skupaj bolj uredilo kot se je meni :zmeden: Moram ti še povedat, da sem imela M tudi pred jemanjem KT urejeno tako kot jo imam sedaj.

LP!:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Preprosto ne vem
13.1.2005 6:48:15   
Udb
Živjo!
Jaz sem nehala s KT aprila, pa imam še vedno ciklus na 50-70 dni!! Tako da se meni zdi tvoj kar idealen! ;) Počakaj še malo. ravijo da naj bi se uredilo po pol leta. Meni se ni. Moja G pravi, da to ni nič takega!!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Preprosto ne vem
13.1.2005 6:59:14   
Skye
Jutro.

Jaz sem jemala KT redno 6 let do pred pol leta. Ciklus sem imela v času jemanja na 28 dni in tudi sedaj se to ni spremenilo....še vedno me M obišče vsakih 28-29 dni, skoraj ob isti uri;)

Zgleda res, da je to odvisno od vsake posameznice, čeprav mislim da na to malo vpliva tud, katere tabletke si jemal.

Še malo zaspani pozdravček
Skye

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Zajtrk
Michonne RR

Ali vaši otroci zajtrkujejo pred odhodom v vrtec/šolo?

Da (64%)

Ne (28%)

Občasno (8%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!