|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neplodnost
13.1.2005 23:42:17   
*KAJA*
:rozica:Dobrodošla!:rozica:
Ravno danes sem bila pri Dr.Zornu.Prvi vtis::bravo::bravo::bravo:.Res se vidi,da je predan svojemu delu in da stvar obvlada.Poleg tega pa se zna tudi pohecati in s tem nekako olajšati vso zadevo.Mislim,da je kr ok!
¨Nekdo:podn!!!!!!!!!od podna.primitivnost pa taka...

(odgovor članu luna39)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   neplodnost
14.1.2005 15:42:38   
luna39
:rozica:Vsem, ki ste dobrega srca in srčno upate v vse dobro!!!:rozica: Res ste prave :rozica::rozica::rozica::rozica:V vsakdanjem življenju pri reševanju težav, ki se porajajo same od sebe, človek ukrepa po svojih najboljših močeh.:)Dobri pogoji za življenje so kruti in niso vedno na strani nas, tako, kot bi hoteli, pa naj bo to zanositev, uspeh v šoli, v partnerski zvezi, pri vzgoji otrok....(če sploh je možnost priti do prvega). Zato mislim, da UPANJE UMRE ZADNJE.:;)Pri svojih 30 letih sem prestala bolečo ločitev, ostala z otroci sama, na pomoč so priskočili dobri starši. Hvala jim! Se vrgla v nove delovne zmage, se spopadla z novim načinom življenja, denarno stisko, z otroci preživela težka leta,na koncu pa sem spoznala čudovitega moškega, ki je vreden moje ljubezni in prijateljstva:rozica::rozica::rozica: A v 7-letni zvezi z njim zagotovo vem, da otroček, ki si ga želiva ne bo vedel, da njegova mama ni stara 20 let, vedel bo, ko bo pogledal v oči, da vidi samo mamo:love: N E NIKOLI NI PREPOZNO!!! To velja za vse stvari. "Nekdo", ki si tako korajžna: Upam da se boš v življenju še marsičesa naučila in da bodo to pozitivne stvari!!! Vem, da v tvoji glavi ni vse tako slabo, in vem, da nisi tako hudobna, kot smo prebrale. Mogoče pa z življenjem, ki ga imaš nisi zadovoljna in boš morala na tem delati še pa še.... :rozica::rozica: NAJ SE VSEM URESNIČIJO VSE ŽELJE, KI JIH NOSITE V SEBI IN DA OSTANETE ŠE NAPREJ TAKO DOBRE OSEBE DO SEBE IN DO DRUGIH!!!:rozica::rozica:Saj vemo: Vse se vrača, vse se plača.:rozica:Se še slišimo in vsem hvala za tak odziv, saj se vidi da nam ni vseeno in to je prav Baj:bravo:

(odgovor članu luna39)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   neplodnost
14.1.2005 16:09:40   
tinkamiška
Luna39!

Tvoje besede še kako razumem, čeprav sem malo mlajša, sem imela podobno izkušnjo, kot ti. Verjetno vsaka izmed nas najde del sebe v tvoji zgodbi. Vesela sem zate in verjamem, da nam je po slabem obdobju namenjeno dobro in res je, NIKOLI NI PREPOZNO!!!

Komaj čakam in ti iz srca privoščim otročka, ki si ga tako želita!:rozica:

Tinka

(odgovor članu luna39)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   neplodnost
14.1.2005 17:04:33   
Anitka
LUNA 39 zelo sem se razveselila tvojega javljanja. Prav je, da si tudi ti z nami. Vabim te, da se nam pridružiš tudi v debatah ZA NAS, smo že pri 171. nadaljevnaju.

Pa čimprej na dve :modri::roza:

Anitka:metulj:

(odgovor članu luna39)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   neplodnost
14.1.2005 18:05:11   
luna39
Pozdravček tudi tebi v Kranj, samo ne vem v kater konc ti naj ga pošljem. Svet je tko majhen, Kranj, pa še manj, mogoče se poznava? Kdo ve. Vprašanje: A si tudi ti:nosecka: Če bi imela :kuza: bi pritekla na okrog, tko ga pa nimam, pa tečem po elek.pošti. Piši mi še kaj:)

(odgovor članu luna39)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   neplodnost
14.1.2005 18:13:03   
luna39
Pozdrav tudi tebi!
Želim ti veliko sreče, forum ringaraja pa je namenjem vsem ki si upajo in ki si ne upajo, spoloh pa je namenjen osebam, ki imajo rade sebe in svoje bližnje, s tem pa dajejo pozitivno energijo vsem drugim, ki jo potrebujejo. Zato, če si nesrečna, slabe volje, ne znašaj svoje jeze in razočaranje na nekoga , temveč razčisti s seboj in veš, boje se boš počutila, ko boš vedela kako naprej. Baj :rozica::rozica:

(odgovor članu luna39)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   neplodnost
14.1.2005 18:25:59   
luna39
Draga anajmad:sloncek:Vesela sem, da si se tko fajn razjezila in nazaj napisala. Res je, ne gre takrat ko hočes, ko pa ne se pa koj prime. Pa probaš vse, pa ne gre. Zato ni nič narobe, da poskušaš do konca. Če bo, bo. Sem nazaj odgovorila vsem, hvala da držite z mano, jaz pa z vami. Se slišimo:sloncek:

(odgovor članu luna39)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   neplodnost
14.1.2005 18:29:28   
luna39
Draga Baby! Hvala tudi tebi, upam da bo. Me ne skrbi, če bo bo, če ne ne. Ne moreš z glavo skozi zid, ko medicina odpove, po naravni poti pa že tolk let ne gre. Se prime takrat, ko nočeš, ko pa hočeš, pa žal za vse ne gre. Upanje je! :zajcek:

(odgovor članu luna39)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   neplodnost
14.1.2005 18:33:13   
luna39
Draga Tantra:sloncek: Vesela sem tvojih besed, ki si jih vsem zapisala. Res je, 39 letnice smo še polne energije, mladosti, življenja, kaj pa je to starost, te vprašam? Sem še tako polna življenja, da tudi če se posreči z dvema :angel::angel:mi ne bo vzel noben poguma in korajže. Preberi, kaj sem napisala nazaj vam in hvala, da se postaviš tako dobro za nas in seveda zase. Se slišimo :bravo::bravo:

(odgovor članu luna39)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   neplodnost
15.1.2005 23:00:51   
luna39
Tantra živjo1:metulj:Kaj se kaj dogaja pri tebi, dons sem že cel dan na forumu, pa ne vem, a sem te izpustila a si kje drugje. Kej se oglas. Jst dons že cel can pišem na PC-ju, da sem že mal utrujena- Čao :zajcek:

(odgovor članu luna39)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   neplodnost
15.1.2005 23:05:55   
emaa
Luna, na kero stran je ta debata že padla. Preveč smo pridne, ti pa dobr spi, da boš fejst spočita.;)

(odgovor članu luna39)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   neplodnost
15.1.2005 23:28:37   
luna39
kako misliš, na kateo stran? Misliš zanositev ovulacija in potem neplodnost. Drgač sem pa na

(odgovor članu luna39)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   neplodnost
15.1.2005 23:31:30   
luna39
joj zdej sem pa res fuč. Sem bla na NAŠE DEBATE.Ku ku je kdo tu! Ful smo se razpričale.Res bom za dons zaključila, se beremo jutr, al pa v pondeljek.:zaspan::zaspan::zaspan:

(odgovor članu luna39)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?