luna39
|
:rozica:Vsem, ki ste dobrega srca in srčno upate v vse dobro!!!:rozica: Res ste prave :rozica::rozica::rozica::rozica:V vsakdanjem življenju pri reševanju težav, ki se porajajo same od sebe, človek ukrepa po svojih najboljših močeh.:)Dobri pogoji za življenje so kruti in niso vedno na strani nas, tako, kot bi hoteli, pa naj bo to zanositev, uspeh v šoli, v partnerski zvezi, pri vzgoji otrok....(če sploh je možnost priti do prvega). Zato mislim, da UPANJE UMRE ZADNJE.:;)Pri svojih 30 letih sem prestala bolečo ločitev, ostala z otroci sama, na pomoč so priskočili dobri starši. Hvala jim! Se vrgla v nove delovne zmage, se spopadla z novim načinom življenja, denarno stisko, z otroci preživela težka leta,na koncu pa sem spoznala čudovitega moškega, ki je vreden moje ljubezni in prijateljstva:rozica::rozica::rozica: A v 7-letni zvezi z njim zagotovo vem, da otroček, ki si ga želiva ne bo vedel, da njegova mama ni stara 20 let, vedel bo, ko bo pogledal v oči, da vidi samo mamo:love: N E NIKOLI NI PREPOZNO!!! To velja za vse stvari. "Nekdo", ki si tako korajžna: Upam da se boš v življenju še marsičesa naučila in da bodo to pozitivne stvari!!! Vem, da v tvoji glavi ni vse tako slabo, in vem, da nisi tako hudobna, kot smo prebrale. Mogoče pa z življenjem, ki ga imaš nisi zadovoljna in boš morala na tem delati še pa še.... :rozica::rozica: NAJ SE VSEM URESNIČIJO VSE ŽELJE, KI JIH NOSITE V SEBI IN DA OSTANETE ŠE NAPREJ TAKO DOBRE OSEBE DO SEBE IN DO DRUGIH!!!:rozica::rozica:Saj vemo: Vse se vrača, vse se plača.:rozica:Se še slišimo in vsem hvala za tak odziv, saj se vidi da nam ni vseeno in to je prav Baj:bravo:
|