Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dojenje med spanjem - kaj menite?! 12.1.2005 20:29:26
|
|
|
|
india
|
Ja,če ti kaže s kakršnimikoli znaki, da je lačna, oz.če sta prej tako jedli, zakaj pa ne? meni je Mark dostikrat zaspal že kar na začetku dojenja a sem ga vseeno kar nahranila dokler je otel jesti, pa je spal dalje,podrl kupček in potem spal še naprej. Koliko je stara?:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Dojenje med spanjem - kaj menite?! 12.1.2005 20:32:14
|
|
|
|
HuAnita
|
Stara je 3,5m. Ne, prej nisva jedli ob 22.00, ampak okoli 24-2.00, medtem ko se po novem zbudi po 3.00, včasih pa celo okoli 5.00 (kar je veliko znosnejše zame, ker spim v enem kosu). Samo ne vem, če je dobro zanjo?!:zmeden: Hu:hudicek:Anita
|
|
|
|
Dojenje med spanjem - kaj menite?! 12.1.2005 20:32:51
|
|
|
|
Anja167
|
Naš itak navadno spi, kadar ponoči je (vsaj meni se tako zdi).
|
|
|
|
Dojenje med spanjem - kaj menite?! 12.1.2005 20:34:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje je to čisto dobra finta.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?