aezzy
|
pozdravljene, mi lahko katera pomaga z nasvetom, ker je tole vse huje in sploh ne vem kaj narest. tamala (16m) obozuje ocija, ko ga ni skozi govori o njem, gleda njegove slike, ga komaj caka in ko pride s sluzbe morava na okno gledat kako stopi z avta.....ko pa pride noter je konec. noce k njemu, vcasih kar krici: ne, ne, ne. to se dogaja zadnjih 14 dni. prej mu je dala ljubcka kar tako, sploh ce ji je rekel ali si moja moja. ko pride zraven ga porine stran ali ga celo udari. nic mu noce pokazati, vse je ne, ne, ne. za vikend Zjutraj skupaj vstajata in je vse super, pojesta zajtrk, se igrata, ampak to ne traja vec kot pol ure, potem ze hoce v spalnico k meni. in potem on takoj odpade. potem je cas za sprehod, gre spet z njim, je vse vredu, ko pa prideta domov spet samo mami.povedal mi je, da tudi ko sta sama ga ne objame vec. vidim ga, kako se mu trga srce, ker misli, da ga ne mara. ampak to ni res, ker mi potem razlaga, da je bila z ocijem in da sta z ocijem hranila racke in da jo je oci nesel, nikakor pa noce k njemu. vedno ji mora kaj posebnega pokazati, da gre tja, pa se to s tako tezavo. naj povem, da sem doma, da ni v vrtcu je mogoce krivo to? je to samo obdobje, jo bo minilo? res ne vem vec kaj naj, ker ko ga ni ga enostavno obozuje, kaj to pomeni? je mozno, da ne razume kaj to sploh pomeni, dati ljubcka ali objeti, ker v bistvu na vsako vprasanje odg z ne, tudi ce jo jaz vprasam ali je moja. nekje sem prebrala, da puncke zamerijo ocetu, ker gre v sluzbo, da so nekako jezne nanj in ne zna drugace pokazati. kaj naj narediva da bo bolje? hvala aja, ZDRAVO, SREČNO, VESELO, USPESNO NOVO LETO 2008!!!
|