Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dr.Drobnič-mnenje prosim 12.1.2005 15:44:29
|
|
|
|
baguSka
|
Ojla Simonca!8) Nimam sicer veliko izkušenj z Dr.Drobničem, lahko pa ti povem da je bila ta enkratna in je pregled ki sem ga pred nekaj leti opravila pri njemu zelo pozitiven. Pred njim mi je namreč 5 ginekologov reklo da MORAM na operacijo zaradi ciste na jajčniku, on pa se je temu samo smejal in rekel naj čez eno leto spet pridem na kontrolo. Opravil mi je tudi UZ. Tko da gre njemu vsa zahvala, da me takrat niso odpirali. Danes pa je z mano vse O.K.! Glede plačila pa mislm da je tkole: če hočeš preko vrste plačaš, če pa nočeš plačat, pa čakaš cca 3 mesece. No sigurna pa nism :zmeden: Mogoče bo katera druga vedla več!:)
|
|
|
|
dr.Drobnič-mnenje prosim 12.1.2005 15:56:28
|
|
|
|
Sisy
|
ojla baguska! koook lušna slikca! :bravo: Me ful veseli da si dr.Drobniča pohvalila, sem vsaj tako pomirjena, ker mi ni da bi šla še k enemu tako nesposobnemu kot je moja ginekologinja.... Pa drugače, kako si, kaj počneš? Jst bi se morala spet učit pa sam tuki visim...Verjetn me jeza žene ker me je sestra v ZD tok razjezila....;) javi se še kaj pa pa
|
|
|
|
dr.Drobnič-mnenje prosim 12.1.2005 16:12:16
|
|
|
|
pika74
|
Ojla Sisy, Jaz sem bla prej pri enem G in se ni nikamor premikalo. Vedno mi je samo ene papirje pod nos molil, da naj merim BT (z enimi starimi navodili, da naj jih v danki:zmeden: ). Mislm leta so pa tekla in evo. Zdej je že 5 let od 1. poskusa. Pa mi je lani dal moj G najprej napotnico za mojga fanta, da naredi spermiogram pri dr. Drobniču in tako se je začelo. Nekje v začetku leta 2004 je fant dal 2x spermiogram. Ko je dr. Drobnič ugotovil, da je z njim vse OK, so se preiskave nadaljevale pri meni. Naredil mi je UZ, pregled krvi in hormonska slika; aprila mi je predpisal Klomifen za 3 mesece. Ker je blo neuspešno, mi je dal dr. Drobnič napotnico za HSG. Vmes sem vsakič morala še k svojemu izbranemu G in mu vse te stvari poročat. Pa se mi je zdelo počasi mal neumno, da hodim k dvema in da potem moj G daje kakšne neumne pripombe itd itd... in sem se avgusta odločila, da svojega G zamenjam in se odločim za izbranega G dr. Drobniča. Pa mi ni bilo žal. Ko mi je septembra na brisu ugotovil PAP III, se je vse odvijalo dokaj hitro. Čudno, pri svojem prejšnjem G nisem nikoli imela problematičnega brisa. Vedno je blo vse OK. No, mogoče je res bilo. Kaj pa vem. AMpak nekako nisem bila zadovoljna z njim. Nisva bila na isti valovni dolžini. No, potem mi je dr. Drobnič oktobra dal napotnico za HSG in novembra mi je on naredil HSG. A veš kako fajn je, če ti vse dela en človek. Ne, da ti preglede dela en, HSG drugi, laparoskopijo pa tretji in pol noben ne ve, zakaj se gre. Skratka, jaz sem se odločila za dr. Drobniča in mi ni žal. Mogoče je čakalna vrsta pred njegovimi vrati nekoliko daljša, ker ima veliko pacientk in ker je dober, ampak jaz kljub temu ostajam pri njemu. Pa še nekaj. Prejšnjega G sem imela 5 minut stran od doma. Ta pa je 40km stran in mi ni žal časa. Pa še nekaj, ko je kaj narobe, mi ni treba k enemu G po napotnico in potem v vrsto na ginekološko kliniko. Vse mi opravi en G. Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
dr.Drobnič-mnenje prosim 12.1.2005 16:40:32
|
|
|
|
baguSka
|
Sisy, sm zamenjala slikco, ker sm zvedla da me berejo nekateri ki so me po slikci spoznali, pa mi to ni blo preveč všeč.:( Včasih se je le bolje malo prikrit, da te potem ne ustavljajo in sprašujejo:..ali res delata na otroku..ipd..:ups: Upam da boš z Dr.Drobničem zadovoljna. Sicer pa: a si ga že kdaj vidla? :love: Jst sm tud mojga pred kratkim zamenjala, čeprou sm bla zadovoljna, ampak sm se preselila, zato sm izbrala drugega.:)-:)- Tud ta je zakon! Vsaj zaenkrat. Jst bi tud mogla delat, pa se kar ne morem odlimat od RR-ja.:grrr::grrr: Delo pa kar čaka pa čaka in nabira v nedogled. Do petka pa moram vse narest. Joj kok sm jezna nase!:grrr: Kako pa drugače :sloncek::sloncek::sloncek: pri tebi stoji?
|
|
|
|
dr.Drobnič-mnenje prosim 12.1.2005 19:39:46
|
|
|
|
buškica
|
Baguska, tako slikco mam na telefonu, full dobra. Kar se pa tiče Drobniča, moje mnenje je da je prijazen, pove naravnost in si vzame čas zate. TAko da kar pogumno k njemu na pregled. kar se pa tiče pregledov, odvisno kakšen postopek je takšne preiskave pa imaš, pri meni je bilo na prvem pregledu le UZ in prijazen pogovor. Potem pa se domenita naprej, in se mi zdii da kar hitro potekajo nadaljne preiskave . pozdravček buškica
|
|
|
|
dr.Drobnič-mnenje prosim 12.1.2005 19:46:26
|
|
|
|
naja78
|
živjo.tudi jaz moram nekaj povedat.sestrična je bila z dr.Drobničem zadovolna.pregleda moške kot ženske.zakaj sprašujete-samoplačniško??? jaz hodim tudi v leonišče.ni mi treba plačat,ker imam napotnico.je pa odvisno kateremu dohtarju greš in kdaj te naročijo,na vratih lepo piše kdaj je samoplačniško.jepa res da sem slišala za prvič,če ti dela pa še UZ je pa čez 7 jurčkov.no ne vem,mislim pa da so vsi strokovnjaki na svojem področju. vem pa nekaj,če ti dohtarja nič ne vprašaš in vanj vrtaš-ne zveš nič.sami od sebe ti ne bodo povedali,zato sprašujte čim več.časi se spreminjajo,pacientov je pa velik.preizkušeno.
|
|
|
|
dr.Drobnič-mnenje prosim 13.1.2005 9:01:10
|
|
|
|
petja
|
Hej Sisy! Si se končno odločila, da zamenjaš butasto Dimnikovo :bravo::bravo::bravo:. Ta ginekologinja bi morala dobiti prepoved opravljanja svojega dela, ker je nesposobna in nesramna. Imaš ss, ona ti pa reče "Poglejte s pozitivne strani, ni vam treba čakati 3 mesece :ups::ups::ups:!". HALO! Sisy, ti kar pojdi k Droniču, če imaš dober občutek bo vse OK. Pa slabše kot pri Dimnikovi ne more biti! Glede plačevanja: 4400 SIT se mi ne zdi veliko, vsi dobri ginekologi so namreč že zasedeni, zato je treba doplačevati. Tudi jaz bom morala pri Pušenjaku, ampak raje to, kot da gledam Dimnikovo! LP, Petja Držim :miska: zate, da boš čim prej :nosecka:. Jaz :hudicek: ne pričakujem naslednji teden, drži pesti!
|
|
|
|
dr.Drobnič-mnenje prosim 13.1.2005 10:56:02
|
|
|
|
Sisy
|
ojla Petja! hmmmm...vidiš tale najina Dimnikova same štale dela, zdej mi je pa res prekipel, čist dost jo mam!Gospa gre za 1 teden na dopust pa zato prideš šele čez 1 mesec na vrsto ker so "tok" zasedeni....ampak še zmer kadar sem pršla tja je bila čakalnica prazna-ja pa taka gužva!:grrr: Se strinjam s tabo, mogl bi ji glede na njeno obnašanje do pacientov kr prepovedat opravljanje njenega poklica! Drgač pa držim pesti zate, jst jo pričakujem ta ponedeljek, pričakujem pa zato ker sva bila ta mesec neki oba bolana tko da je blo :sloncek: na tapeti sam ene štirkrat v celem mesecu....:ups: sporoči rezultate :bravo: držim :miska: pa pa S.
|
|
|
|
dr.Drobnič-mnenje prosim 13.1.2005 12:04:27
|
|
|
|
TANTRA
|
Jaz sem bila že večkrat pri njemu, vmesno, ko moje ginekologinje (dr.Meden) ni bilo. Lahko ga pohvalim, ker spada med zdravnike z dolgotrajno prakso in je zelo izkušen. Bil je tudi pri mojemu drugemu porodu in je šlo vse ok. Kar pogumno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
EPIDURALNA corfuKakšno imate mnenje o epiduralni anesteziji?sem za (
51%)
sem proti (
32%)
sem jo imela (
18%)
Število vseh glasov: 378Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!