Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nosečnica in plavanje v bazenu 12.1.2005 15:01:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem vprasala ginekologa kako je s kopanjem v termah in je rekla naj pazim da voda ni prevroca(mislim da ne vec kot 34 stopinj)-torej whirpoolu ne pridejo v postev,drugace pa ni problema;).odsvetujejo pa kopanje nosecnicam po 30t, zaradi tega da nebi kateri odtekla voda in nebi vedla:zmeden2:.aja pa kaj je bilo govora o nekih tamponih za v bazen, baje da niso potrebni8).meni osebno je kopanje v bazenu zelo pasalo bila sem pakaka 2 tedna nazaj.:bravo: sicer pa poglej na MON tam je bilo govora o tem.:muca:
|
|
|
|
nosečnica in plavanje v bazenu 12.1.2005 18:29:56
|
|
|
|
SU
|
Tudi meni je rekla G isto - da je plavanje zelo priporočljivo, ampak da ne sme biti voda prevroča (ja, menda ne več kot 34 st.C). Pa jaz bi še rekla, da vaje zaradi bolečin v hrbtenici ne preveč povečevati, ker ti včasih pomaga le počitek in samo počitek (seveda odvisno od počutja PO aktivnosti). LP, Saša
|
|
|
|
nosečnica in plavanje v bazenu 12.1.2005 22:44:57
|
|
|
|
anajmad
|
Sorry,ker se javljam v tem forumu.Toda videla sem,da sparašujete za plavanje.Men je blo rečen že pred 10 leti,da terme absolutno ne(v Termah Čatež imajo napisana vsepovsod opozorila),najbolj priporočljivo pa je plavanje v morski vodi.Lepo nosečnost vam želim. en lp:morje:D.
|
|
|
|
nosečnica in plavanje v bazenu 13.1.2005 10:06:13
|
|
|
|
Janika
|
Tudi meni je G rekla da je plavanje priporocljivo, vendar bazeni zaradi veliko kopalcev zaradi cistice niso prav priporocljivi.
|
|
|
|
nosečnica in plavanje v bazenu 13.1.2005 10:07:49
|
|
|
|
Janika
|
...zaradi cistoče...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?