Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: life- diskoteka domžale 29.12.2007 17:32:52
|
|
|
|
čaki
|
joj na Life mam pa kar dobre spomine, čeprav tam nism bla že 10 let. sploh nism vedla, da še obstaja..
|
|
|
|
RE: life- diskoteka domžale 29.12.2007 17:40:08
|
|
|
|
Anonimen
|
ja odprto je zdaj okrog mesec.... jaz sem bila tam nekajkrat tam pred 12 leti in je bilo fino, le ne morem reči da sem prav zelo uživala, ker me oče ni nikoli pustil biti dlje kot do 12... sem bila vedno zelo užaljena in potem raje nisem hodila, ker se je takrat šele dobro začelo plesati....sedaj imamo spet možnost, oče mi ne kroji več večerov, ker sem poročena in imam družino pa gremo vseeno ven se malo sprostit in naplesat,....bom sedaj nadoknadila life izpred 12 let pozdravček vsem, tuki gor in uživajte......
|
|
|
|
RE: life- diskoteka domžale 30.12.2007 2:22:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Nazadnje sem bila v Lifu pred več kakor 5-imi leti na koncertu Jasmina Stavrosa. In je bilo krasno. Sploh nisem vedela, da je spet odprto. Bo treba iti pogledat, ja.
|
|
|
|
RE: life- diskoteka domžale 2.1.2008 14:37:27
|
|
|
|
čaki
|
tekila, poročaj kaj se bo tam dogajalo. mogoče pa kdaj uletim tja, če bom v tem koncu
|
|
|
|
RE: life- diskoteka domžale 23.1.2008 14:18:06
|
|
|
|
Špelca21
|
Ja v Lifu je zdj ob petkih in sobotah živa muska-tko vsakič druga skupina oz. izvajalec (npr. karma, lepi dasa, turbo angels,...) podobna muska kot v Mb na Ribičiji ali pa v Portorožu v Pergoli, če pozna kdo. Jst sicer še nisem bla v Lifu odkar je to, ker mam za vikend faks ampak ko bo kej časa bom pa šla pogledat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?