Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroška trgovina v Postojni 29.12.2007 16:20:28
|
|
|
|
Leiah
|
Tale trgovina (rabljena roba) ne vem, če je že odprta, nisem nič tam okrog hodila, vendar naj bi se nahajala tam kjer je bila včasih ena cvetličarna (še leta nazaj)! Tam na tistem klancu - na začetku vzpona - (enosmerna cesta), naprej od Ambrama (če si iz Po, veš o čem govorim!). V ZD pa je v pritličju, takoj ko prideš notri na desno, prva vrata - zraven krivičeve. Včasih je bila ena druga zobarica tam! Upam, da sem ti kej pomagala!
|
|
RE: Otroška trgovina v Postojni 29.12.2007 16:30:20
|
|
|
|
Anonimen
|
V Postojni bo drugo leto C&A.
|
|
|
|
RE: Otroška trgovina v Postojni 29.12.2007 16:34:24
|
|
|
|
Leiah
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly V Postojni bo drugo leto C&A. Kakšna pa je tale trgovina (polno ime - mi je mala neznanka )? Kje in kdaj pa se bo odprla - po možnosti v epicentru?
|
|
RE: Otroška trgovina v Postojni 29.12.2007 16:42:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaenkrat so te trgovine samo v Avstriji, oz. del njih v Sloveniji, Kranju, pa še nekje menda. Je pa to trgovina z otroškimi oblačili pa ful poceni baje. Je pa mišljen nov kompleks zase, ne v Epiku.
|
|
|
|
RE: Otroška trgovina v Postojni 29.12.2007 16:52:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leiah Tale trgovina (rabljena roba) ne vem, če je že odprta, nisem nič tam okrog hodila, vendar naj bi se nahajala tam kjer je bila včasih ena cvetličarna (še leta nazaj)! Tam na tistem klancu - na začetku vzpona - (enosmerna cesta), naprej od Ambrama (če si iz Po, veš o čem govorim!). V ZD pa je v pritličju, takoj ko prideš notri na desno, prva vrata - zraven krivičeve. Včasih je bila ena druga zobarica tam! Upam, da sem ti kej pomagala! Tam kjer je Lidija imela cvetličarno? Iz Enosmerne greš lahko dol, ne? No, če je to to, hvala za podatke.
|
|
|
|
RE: Otroška trgovina v Postojni 29.12.2007 17:00:30
|
|
|
|
Gina
|
Za dojenčke prodajajo tudi v pikapolonici, v novem kompleksu trgovin, pa za majhne otroke prodajajo v clarcu, čisto zraven. Potem prodajajo v eni majhni trgovini malo od knjižnice naprej, nasproti kebaba, samo tam imajo kar drage cotke. Pa v modiani seveda tudi malo naprej. Rabljeno pa do sedaj še nisem slišala, da bi imeli. Za c&a sem pa vesela, da bodo prišli, poznam njihove trgovine. A mi lahko katera prosim pove, kje je v Postojni San Pavlija?
|
|
|
|
RE: Otroška trgovina v Postojni 29.12.2007 17:05:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa od Kebaba malo naprej do Wit Boya, tam zraven.
|
|
|
|
RE: Otroška trgovina v Postojni 29.12.2007 17:22:56
|
|
|
|
Gina
|
Aha, matr, pa še nikdar nisem bila pozorna nanjo.
|
|
|
|
RE: Otroška trgovina v Postojni 29.12.2007 17:25:54
|
|
|
|
Leiah
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly Pa od Kebaba malo naprej do Wit Boya, tam zraven. Tale pa mislim, da se imenuje Pikolino. San Pavlija - kaj naj bi tu prodajali, ime mi je nekam znano, samo ne vem kam naj ga dam Pa oblačilca za male otroke imajo tudi v Takotu - ravno tako v kompleksu super nova! Pa seveda na Spar ne smemo pozabiti. Pa baby center je v kompleksu od epic centra! Ravno pravi čas se te trgovine odpirajo, da mi ne bo treba iti za vsako stvar v Lj. Prej ko nisem bila noseča, me te trgovine niso niti zanimale, sedaj pa bodo prav prišle
|
|
RE: Otroška trgovina v Postojni 29.12.2007 17:52:56
|
|
|
|
Gina
|
San Pavlija je sicer v Logatcu, tam nasproti Tuša, ampak mene zanima san pavlija v postojni. Po moje je tam pri kebabu res pikolino, taly. A baby center je tam, kjer je tista trgovina, 24 ur, sploh mi možgani ne delajo ta hip v zvezi s trgovinami?
|
|
|
|
RE: Otroška trgovina v Postojni 29.12.2007 17:58:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Nenene, je vse na kupu. Sem bla glih v četrtek tam. Zraven Wit Boya je. Pikolino in vse ostale otroške trgovine še predobro vem, da so tam. Sem skoraj domačinka tam na Tržaški.
|
|
|
|
RE: Otroška trgovina v Postojni 29.12.2007 18:07:40
|
|
|
|
Gina
|
No, super, še tolk boljše, da ne bom iskala vsepovsod. Priznam, da sem čisto nevizuelen tip, tako da mi mirno vse uide, če nisem na tisto pozorna. No, lohk greva kdaj na kavo, ko bom kaj vandrala v mestu.
|
|
|
|
RE: Otroška trgovina v Postojni 29.12.2007 18:09:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm, sej nisem tam doma. sam poznam Postojno ful. Sestro imam sicer tam, pa ful pohajave vedno in tako spoznaš kraj. Kava pa ni blem tudi tako ali drugače. Ko boš kaj namenjena v tist konc pa mi javi na ZS, pa se dobive v kavarni na začetku Tržaške.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?